Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (7 Kullanıcı)

arzuersan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ya sonunda. Eeee ne diyelim artık Allah bidaha göstermesin :K :K :K Allaha emanet olun.....

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Allah razı olsun sevaba girdin valla YAzık ayrıldılar Sonra barıştıramadım :K barıştırmakta sana kalmış başarmışsın saolasın :B Mutlulukları Ömür boyu sürsün inşallah ....

aleykum selam kardeşim ben konuyu görmemiştim aliye abla söylemişti bana çok güzel diye bende görünce baktım ayırmışsınız barıştıramamıssınız barıştırıyım dedim beyendiginize sevindim emeğinize saglık çok güzeldi
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
duaaf5.jpg

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ne güzel bir sunum allah razı olsun zevkle okudum....allaha emanet olun...

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a vallahi çok güzel eline emeğine sağlık eşimle okuduk gülmekten kırıldık...:K:K:G

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ne güzel bir konu zevkle okudum sonu çok şaşırtıcı eline emeğine sağlık a.e.o.:H

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
bana göre 7 ama cevap o değil peki ne.....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Sevgiliiimmm

Canim Sevgiliiimmm

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Saunaya giden bir grup genç erkek, soğuk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu çalar. Bir adam telefonu açar. Ortam cok gürültülüdür; telefonun öbür ucundaki kadın sesini zorlukla duyar..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Sevgilim. Meltem'le dışardayım. Biraz önce çok güzel bir kürk gördüm. 400 milyon liracık. Senin kredi kartında yanımda ,kartından alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Tabi canım. Al..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Ah sevgilimmmm! Çok şekersin. Bişeycik daha var ama kızmayacaksın, değil mi? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Hayır, kızmam...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Buraya gelmeden önce Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek taş pırlanta yüzük gördüm. Çok güzeldi sevgilim. Bütün arkadaşlarımda var. Senin kredili kart hesabından alabilir miyim? 650 milyon liracık. Gelecek ay ikramiye alacaksın. O zaman ödersin. N'ooooluuurrrr. Alabilir miyim?.. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Peki, al canım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Sevgilim benim. Bitanem. Çok şekersin. Canıııım, bi şey daha var. Ama kızarsın diye korkuyorum... [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Kızmam, soyle bakıyım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Son kazadan sonra arabamdan iyice soğudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gördüm sevgilim. Çok güzeldiiii... 9 milyara bırakacak. Senin adına bankadan bi kredi açtırsak diyorum sevgilim. Nuran'ın kardeşi bankada şube müdürü... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapıcak işlemleri.. N'ooolurrrr sevgilim, seni çok seviyorum.... [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Peki, peki. Tamam.. Olur.. Al bakalım..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Canım sevgilim..Seni çoook seviyorum. Hadi by, akşama görüşürüz.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Genç adam telefonu kapatır ve arkadaşlarına sorar:[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Bu telefon kimindi yahu?...:K[/FONT]

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bence De Kalmadi Bu Espiri Gibi Olmuş Maksat Biraz Insanlarin Yuzunde Tebessum Birakmak
Azicik Da Bunu Başardiysam Ne Mutlu Bana
Allaha Emanet Olun

Allah Iyi Arkadaşlarla Karşilaşmak Nasip Etsin Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt