Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Saunaya giden bir grup genç erkek, soğuk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu çalar. Bir adam telefonu açar. Ortam cok gürültülüdür; telefonun öbür ucundaki kadın sesini zorlukla duyar..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Sevgilim. Meltem'le dışardayım. Biraz önce çok güzel bir kürk gördüm. 400 milyon liracık. Senin kredi kartında yanımda ,kartından alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Tabi canım. Al..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Ah sevgilimmmm! Çok şekersin. Bişeycik daha var ama kızmayacaksın, değil mi? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Hayır, kızmam...[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Buraya gelmeden önce Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek taş pırlanta yüzük gördüm. Çok güzeldi sevgilim. Bütün arkadaşlarımda var. Senin kredili kart hesabından alabilir miyim? 650 milyon liracık. Gelecek ay ikramiye alacaksın. O zaman ödersin. N'ooooluuurrrr. Alabilir miyim?.. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Peki, al canım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Sevgilim benim. Bitanem. Çok şekersin. Canıııım, bi şey daha var. Ama kızarsın diye korkuyorum... [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Kızmam, soyle bakıyım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Son kazadan sonra arabamdan iyice soğudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gördüm sevgilim. Çok güzeldiiii... 9 milyara bırakacak. Senin adına bankadan bi kredi açtırsak diyorum sevgilim. Nuran'ın kardeşi bankada şube müdürü... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapıcak işlemleri.. N'ooolurrrr sevgilim, seni çok seviyorum.... [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Peki, peki. Tamam.. Olur.. Al bakalım..[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Canım sevgilim..Seni çoook seviyorum. Hadi by, akşama görüşürüz.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Genç adam telefonu kapatır ve arkadaşlarına sorar:[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]- Bu telefon kimindi yahu?...:K[/FONT]
eyvaaaah..telfonun sahibi mahvoldu,hayatı karardı......:G
ben de böyle adam olurmu,herşeye de tamam diyen olur mu derken,sonun da çok şaşırdım..
paylaşım için :T
SELAM VE DUALARIMLA

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim..ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI

Rabbim Razi Olsun Senden Inşaallah....
Hayirli Günler

arzuersan

Kayıtlı Kullanıcı
ekmek var mı ? :K:K:K

ekmek var mı ? :K:K:K

Bir ördek bara girer ve barmene:
-Ekmek var mı?
-yok....
-ekmek var mı?
-yok...
-ekmek var mı ?
-yok.....
-ekmek var mı ?
-yok...
-ekmek var mı?
-yok dedik ya!
-ekmek var mı?
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
-çivi var mı?
-yok..
-o zaman ekmek var mı ? :K:K:K

arzuersan

Kayıtlı Kullanıcı
Vurduk onu !!!!!

Vurduk onu !!!!!

_Babam öldü demiş Temel
İlyas sormuş
_Neden öldü?
_Apartmanın sekizinci katının balkonundan düştü.
_Eyvah parçalandımı?
_Yok, girişteki bakkalın tentesine düşünce oradan havalanıp karşı apartmana yöneldi.
_Apartmana mı çarptı? Nasıl öldü?
_Yok karşı apartmanın balkonunda çamaşırlar asılı idi
Çamaşır ipine vurup fabrikanın bahçesine düştü.
_Oradamı öldü?
_Yok, fabrika çelik yay fabrikası, bahçedeki yayların üzerine düşüp yeniden havalandı.
_Peki sonra?
_Sonrası ne? Baktıkki yere inmiyor, bizde vurduk onu.....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Farklı Kahveye BUYRUN Hangisi olsun

Farklı Kahveye BUYRUN Hangisi olsun

003_cofe_43162.jpg

004_cofe_32839.jpg

005_cofe_41089.jpg

006_cofe_23599.jpg

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hafize haınmefendi hepsi de çok güzel görünüyor hakikaten...hangisini alsam acaba...en çok emek verilen olsun...selamet kalın...hayırlı akşamlar...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm Hafize annem;
ohh ne güzel görunuyorlar...bu karda da ne güzel gider sıcak sıcak ben en sondakını ıstıyorum ..Ellerıne sağlık anneciğim.. hayırlı akşamlar..:):)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Mmmmmmmmm Kahveyi Pek Sevmem Ama
Hayir Demicem :)
Hepsi Bolköpuklu:)
Allaha Emanet Olun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm Hafize annem;
ohh ne güzel görunuyorlar...bu karda da ne güzel gider sıcak sıcak ben en sondakını ıstıyorum ..Ellerıne sağlık anneciğim.. hayırlı akşamlar..:):)

VE ALEYKÜMSELAM CENNETCİM dışarda kar elimizde bir fincan kahvemiz aman da aman AFİYET ŞEKER OLSUN :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt