Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
havanın güzel oluşuyla beraber bir piknik alanı seçmeye karar verdik......

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım ilknur tutturmuştu emirgan diyee... ama bizler ????

selamet_selim

Kayıtlı Kullanıcı
aslında en güzeli belgrat ormanları veya yıldız parkı olabilirdi..

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
sonra bir şekilde demokrasiyle belgrata gitmeye karar verdik....

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
ilgine teşekkür ederim abla ALLAH RAZI OLSUN... SELAMETLE KAL...

KASIMasna

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Yazdiğinz Ayi Hikayesini Yeni Okudum Zaten Sitedede Yeniyim Ibretli Ve Güzelmiş Yüreğine Sağlik.ayi Kadar Olamayan Insanlara Güzel Bir Ileti.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam Kardeşim Ilgine Teşekkür Ederim Mesaji Almana Sevindim Selametle Kal Inş..

KASIMasna

Kayıtlı Kullanıcı
Teşkkür Ederm Sizde Selemetle Kalin Allah Razi Olsun

MEHBUL

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi teşekkür ederim bizi güldürdünüz allah da sizi güldürsün.

KASIMasna

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle

KASIMasna

Kayıtlı Kullanıcı
Han'in Allahi Zikri<komik>

Han'in Allahi Zikri<komik>

:KSelam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle

KASIMasna

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Secde Ederse

Ya Secde Ederse

:A--------------------------------------------------------------------------------

Selam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle

izmir_ksk

Kayıtlı Kullanıcı
hasta galatasaraylı

hasta galatasaraylı

Hasta galatasarayli, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
- Allah ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni fenerbahceye üye yapın !..
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan galatasaraylı değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta galatasaraylının birden yüzü güler :
- Ülen !.. Bir cimbomlu öleceğine, bir fenerlı ölsün be !..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim...

Komikti...

Ayrica Aramiza Hoşgeldin üyeliyin Hayirli Olsun
Hayirli Akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt