Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHCC VAR..Mesele yok... (3 Kullanıcı)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
03.jpg

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.." salih MİRZABEYOĞLU...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı

kumandanlw4.jpg

Seni düşünüyorum yine..
sesini, ,sessizliğini, heybetini ,derinliğini,uzaklığını,yakınlığını..

sözlerini okurken zaman duruyor.. belki cüceliğim değişmeyecek ama sen her harfte daha bir devleşiyorsun..içime ılık ılık bir şeyler iniyor,şu sol taraftan inen bir şelale sanki..bütün eşya arkamda,ben sana dönmüş iki eli kavuşmuş, soğuktan titriyorum..
Gözlerim biraz nemlendi ki yine,aklıma riyanın dehşeti düşüyor..

Korkuyorum riyanın zerresi değecek diye,ak sütün içine siyah kıl düşecek diye..bu sevgiye riyanın gölgesi inecek diye..hep korkuyorum,birazda üşüyorum..ben seni riyasız buldum,riyasız sevdim,riyasız ,rüyasız,sadece gerçek sevdim..

Bak geciktim yine,işim vardı dışarda,gidemedim..takıldı yine gözlerim, birkaç cümleni okudum az önce..içime sığmadı sevgin,içime sığmadın bu gün..
Ellerim üşüyor yine,ama kalemi öyle sıkı tutmuş ki,sanki sana ulaşacakmış bu yazdıklarım,sanki duyacaksın sesimi..

Duymanı da istemem ya gerçi..duyulmak da istemem..

Ben hep seni duyayım,hep seni yaşayayım,sen beni duyma..
Duyulamayacak kadar cüceyim..
Bazen ıstırabını düşünüp ağlıyorum,gözlerim hazır kıta bekliyor her an..bir haber gelsin yeter,hemen boşaltır sağanak sağanak..biraz sıcak,biraz yetim,biraz da gizli yaşlarım..

Bazen kaybolmuşken günah sokaklarında, senin sevgin tutup çekiyor beni.. anlamsız cümlelerimin anlamısın sen..beni senden başka kimse anlamaz..sen bile bilmezsin bunu,ne garip..bilmezsin ama inan beni senin kadar kimse anlamaz..

Amellerin en güzeliyle buldum ya seni,Allah için sevdim ya,o yüzden kıymetlisin,değerlisin,içim ağzına kadar hep SEN sin..

Kimileri için bir eşsin,dostsun,arkadaşsın, şairsin,ressamsın,yazarsın kurtarıcısın,çöllere rahmet yağdıran yağmurcu’sun..,
Kimileri için de bir düşman,nefret kutbu,yok edilmeye mahkumsun..

Oysa BEN’im için sadece “SEN”imsin.. başka SEN yok..

S.EREN

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Davayı, estetik, diyalektik, ideolojik ve politik sahalarda beslemek ve ocaklaştırmak... Meydana gelemeyişlerin sırrını kendi "antitez"inde göstermek ve ortada ne kadar zaaf varsa davan lehinde semerelendirmek... Asla küçük ve bücür oluşlara ve erişlere yanaşmamak, sahte tesellilere miskinliğe kapılmamak... "Hepçilik"ten vazgeçmemek ve zerrece taviz vermemek... Strateji ve taktik dilinden anlamak ve taviz vermemeyi öküzlük etme sanmamak... Millet tarlasını, ünüformalı ve ünüformasız genç fidanlar ve yeni ekinler halinde donatmak... Yepyeni bir diyalektikle muazzam bir kültür ve telkin savaşına girişmek, gerektiği yerde gerekeni yapmak, sır dolu bir strateji yolundan istikbalini hazırlamak...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt