Selamun aleyküm dinkardeşlerim her sıkıntımda sizlere başwurdum bazen yardım istedim bazen sadece uzaktan okudum paylaştığınız dünyanın en güzel meselelerini..şimdi artık dayanamıyorum gercekten Rabbimin yardımına sizin dualarınıza ihtiyacım var ve yine sizden Allah rızası için duanızı istiyorum hiç boş çevirmediniz şimdide tek dert ortağım siz oluyosunuz.4 yıldır görüştüğüm bir nişanlım var önümüzde sadece onun iş problemi vardı ailem gerçekten düzgün bi işi olmadan asla kabul etmiceklerini söylüyolardı sürekli.en sonunda kaybettiği babasından kalma tek varlığı olan evine kıyıp sattı ve bir işyeri açtı tam artık her şey yolunda evlenelim derken işler tepetaklak oldu tamamen kötüye gitmeye başladı şuan öyle bir durumdaki psikolojisi tamamen bozuldu ailem tam kabul etmşlerdiki başımıza bu geldi ve hiçbir desteğimiz yok birbirimizden başka çok farklı sebeplerden dolayı işyerini değerinin çok çok altına satılığa çıkarmak zorunda kaldı ve borçlarını ödediğinde elimizde bir düğün parası bile kalmıyo her şey tüm emekleri heba olucak içi giderek sattığı evi…şu durumda Allahtan başka hiç kimseden medet umamam sizden isteyebilicem tek şey dualarınız benim için şu duayı edin diyemem ama dualarınızda benide aklınıza getirin Allah rızası için..Allah cümlemizin gönlüne göre en hayırlısını versin..vaktinizi aldığım için kusuruma bakmayın ama gerçekten çok ihtiyacım var..hayırlı geceler selametle…[/FONT]