Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allah rizasi icin bize yardim edin (2 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun senden abla beni duygulandirdin :Abizleri de duanda unutmadigin için Duana canu gönülden AMIN diyorum.Allah seni ve kizini kimseye muhtaç etmesin.Allah'a (c.c.) emanetsiniz.:H
Canim kardesim,sabah namazimi kilarken hepinizin tek tek rumuzunuzla dua ediyorum.Ismini bilmedigim icin:)Rabbim gonlumun gulununde istedigini nasip eyle ona da saglik mutluluk eyle,gonlundekini ver diye dua ettim.Ben zaten sizler icin kenzul ars yasin okuyorum.Sizler benim icin okudunuz ku benim icin okumasaydiniz bile ben sizler icin okurum.Siz benden karsilik beklemeden bana dua ettiniz.Bende sizlerden karsilik beklemeden dua ediyorum cunku en kotu gunlerimde sizler bana sahip ciktiniz.Allah razi olsun.Allah a emanet ol.

SEEM

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun sen hiç canını sıkma herşey düzelir inşallah ben de 5 yasin okuyacağım bitirirsem tekrar alırım

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ablacım çok sevindim sınavı kazanmanıza,Allah'a şükürler olsun.bundan sonra herşey çokdaha güzel olacak inşallah.A.e.o.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun sen hiç canını sıkma herşey düzelir inşallah ben de 5 yasin okuyacağım bitirirsem tekrar alırım
Allah razi olsun canim kardeslerim.Namazlarimda rabbime yalvariyorum sizlerede gonlunuzdeki muradi nasip etsin diye.Bayraminiz mubarek olsun.Allah dualarimizi kabul etsin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ablacım çok sevindim sınavı kazanmanıza,Allah'a şükürler olsun.bundan sonra herşey çokdaha güzel olacak inşallah.A.e.o.
Allahima sukurler olsun,rabbim cumlemizin yuzunu guldursun dilerim bu bayram herkesin gonlundeki dilegi gerceklesir,dilerim kimse zor duruma dusmez Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin,Bayramimiz mubarek olsun.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim,sabah namazimi kilarken hepinizin tek tek rumuzunuzla dua ediyorum.Ismini bilmedigim icin:)Rabbim gonlumun gulununde istedigini nasip eyle ona da saglik mutluluk eyle,gonlundekini ver diye dua ettim.Ben zaten sizler icin kenzul ars yasin okuyorum.Sizler benim icin okudunuz ku benim icin okumasaydiniz bile ben sizler icin okurum.Siz benden karsilik beklemeden bana dua ettiniz.Bende sizlerden karsilik beklemeden dua ediyorum cunku en kotu gunlerimde sizler bana sahip ciktiniz.Allah razi olsun.Allah a emanet ol.

Allah (c.c.) katbekat razi olsun.Bende sana dua ediyorum ablam.Cok mutlu ettin beni.Rabbim razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c.) katbekat razi olsun.Bende sana dua ediyorum ablam.Cok mutlu ettin beni.Rabbim razi olsun.
Rabbim senden razi olsun canim kardesim.Benim Allahimdan ve sizlerden baska kimsem yok,sizin mutlu olmaniz benim mutlu olmamdir.Seni ve diger sitedeki kardeslerimi cok seviyorum.Her duamda her namazimda sen ve sitedeki kardeslerim var.Allah dualarimizi kabul etsin.O yuce yaradan senin gonlunun temizligini iyiligini goruyor.Rabbim sana da nasip edecek dileklerini insallah.Allaha emanet ol canim kardesim,Bayramin mubarek olsun.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
bayramkartirw71hk7.gif

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ablacım nasılsın inşallah iyisindir yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve huzurlu bir yıl olmasını temenli ederim ben iyiyim idare ediyorum selametle ablacım Rabbime emanetsin her zaman dualarımdasın :H

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm....
Rabbime emanet olun...
Selam Ve Dua İle...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ablacım nasılsın inşallah iyisindir yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve huzurlu bir yıl olmasını temenli ederim ben iyiyim idare ediyorum selametle ablacım Rabbime emanetsin her zaman dualarımdasın :H

Canim kardesim,Hergun aklimdasin Her namazimda dualarimdasin.Giremedim siteye uzun sure ama namalarimda dualarimda seni hic ihmal etmedim.Rabbim dualarimi kabul etsin.Yuvan hayirlisiyla kurtulsun insallah.Ben beklemedeyim.Evraklarimi yollayacagim bakalim ne olacak.Hayatimin dersini aldim,Allah yoluna dondum,bundan 6 ay once namaz kilmayi bilmezdim.Rabbim beni dogru yoldan ayirmasin.Her zaman inancli bir insandim ancak dinimizin sartlarini yerine getirmez icten inanir kimseye kotuluk yapmamaya calisarak yasardim simdi dogru yolu buldum,huzurlu ve mutluyum.En uzun yasayanimiz 100 yil yasiyor bu fani dunya da anladim gercek hayat sonsuzdur.Dilerim dualarimiz kabul olacak ve hakkinda hayirlisi olacak.Bebegini ve seni cok seviyorum,daima kalbimdesin,dualarimdasin.Bir gun mutlaka tanisacagiz.Allah bana neler gosterdi,inancim tamdir.rabbim seninle beni de tanistiracak bir gun buna inaniyorum.Kilometrelerce uzakta olsamda kardesimsin hic gormesemde yuzunu dualarimdasin.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm....
Rabbime emanet olun...
Selam Ve Dua İle...
Aleykum Selam sevgili kardesim,sizler gibi iyi insanlari tanimaktan cok mutluyum.Bu dunyada cennet burasi galiba,sadece iyilik isteyen kullarin toplandigi yer.Rabbim cumlemizi korusun cumlemizin dularini kabul etsin.Allah a emanet ol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim,Hergun aklimdasin Her namazimda dualarimdasin.Giremedim siteye uzun sure ama namalarimda dualarimda seni hic ihmal etmedim.Rabbim dualarimi kabul etsin.Yuvan hayirlisiyla kurtulsun insallah.Ben beklemedeyim.Evraklarimi yollayacagim bakalim ne olacak.Hayatimin dersini aldim,Allah yoluna dondum,bundan 6 ay once namaz kilmayi bilmezdim.Rabbim beni dogru yoldan ayirmasin.Her zaman inancli bir insandim ancak dinimizin sartlarini yerine getirmez icten inanir kimseye kotuluk yapmamaya calisarak yasardim simdi dogru yolu buldum,huzurlu ve mutluyum.En uzun yasayanimiz 100 yil yasiyor bu fani dunya da anladim gercek hayat sonsuzdur.Dilerim dualarimiz kabul olacak ve hakkinda hayirlisi olacak.Bebegini ve seni cok seviyorum,daima kalbimdesin,dualarimdasin.Bir gun mutlaka tanisacagiz.Allah bana neler gosterdi,inancim tamdir.rabbim seninle beni de tanistiracak bir gun buna inaniyorum.Kilometrelerce uzakta olsamda kardesimsin hic gormesemde yuzunu dualarimdasin.Allah a emanet ol.

Selamün Aleyküm
Canım ablam seninle bir çok ortak yönümüz var bende namaz kılmazdım inancım vardı ama senin dediğin gibi içtendi bende ramazan ayında namaza başladım ve bırakmadım Rabbim güç versin bizlere ibadetlerimizi yerine getirmek için tekrardan şeytana uymamak için her zaman sen ve kızında dualarımdasın ve inanıyorum ki birgün elbet görüşücez ha bu dünyada hada ahirette buna inanıyorum inşallah bundan sonra haklarımızda hayırlısı olur ablam şimdilik selametle kal RAbbime emanetsin kendine ve kızına iyi bak sizleri seviyorum

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
nevin kardesim uzaktayim demissin acaba almanya olabilirmi.eger buralardaysan seninle görüsmeyi bende cok isterim.rabbim yardimcin olsun.nedir son durumlerin esin nasil simdi.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin kardesim uzaktayim demissin acaba almanya olabilirmi.eger buralardaysan seninle görüsmeyi bende cok isterim.rabbim yardimcin olsun.nedir son durumlerin esin nasil simdi.
Selamun Aleykum canim kardesim,resimdeki bebek cok guzel, oglun mu?Allah bagislasin.Allah iyi kader yazsin.Ben maalesef Almanya da degilim.Kocam dan ben umudu kestim.Allah hideyete erdirmek istemedigi kulunu asla hidayete erdirmezmis.Allah a cok yalvardim kocam duzelsin diye ben onu hakikatten cok sevdim severek evlendim.Beni cok zor durumlara soktu ve onu Allah a havale ettim.Rabbim hepimize guzel kader versin veremeyecegimiz sinavlara bizleri dahil etmesin.Allah a emanet ol.

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim,resimdeki bebek cok guzel, oglun mu?Allah bagislasin.Allah iyi kader yazsin.Ben maalesef Almanya da degilim.Kocam dan ben umudu kestim.Allah hideyete erdirmek istemedigi kulunu asla hidayete erdirmezmis.Allah a cok yalvardim kocam duzelsin diye ben onu hakikatten cok sevdim severek evlendim.Beni cok zor durumlara soktu ve onu Allah a havale ettim.Rabbim hepimize guzel kader versin veremeyecegimiz sinavlara bizleri dahil etmesin.Allah a emanet ol.

AMIN
Rabbim cümlemizin evladini bagislasin.hepsi hayirli vatana millete islama yarayan evlatlar olur insallah.Sende esine duayi kesme .Rabbimin kuluna eziyet etmez. icinde müjdesi olmayan dert yoktur.önemli olan sabir edip bu sivavi gecip o mujdeye ulasmak.rabbim sabir edenlerden eylesin

adnan_5454

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim,
yüce yaradan sen ve senin gibi evliligi zorda olan tüm gayret ve fedakarlıga ragmen bitme tehlikesinde olan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
BEN DE OKUMASINI BİLMEM EGER AYETEL KÜRSİYİ YAZARSAN BENDE OKUR SENİN VE ÇOCUGUN İÇİN DUA EDERİM.
ALLAH SİZLERİN YARDIMCISI OLSUN.

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardım etsin,adaleti ALLAH tan bekle arkadasım 1 yasin ve 1 kenzül arş okundu ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt