Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allah rizasi icin bize yardim edin (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Canım kardeşim okuduklarıma inanamadım en son konuşmamızda eşin iyiydi sende mutluydun şimdi bu yazdıklarını okudum çok kötü oldum Rabbim senin ve kızının yar ve yardımcısı olsun:A dilerim Rabbimden bugünleri biran önce sağlıklı bir şekilde atlatırsın inanki şuan çok üzgünüm ben şuan yasin veya kenzül arş okuyamıyorum rahatsızım ama 5 gün sonra okurum canım kardeşim inanki elimden dua etmenin dışında bişey gelmiyor inşallah adalet senin yanında olur Rabbimin izniyle hakkında hayırlısı olur üzüntüm çok sen yılma güçlü ol kardeşim Rabbime emanetsiniz selaetle:gulegule

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerim gectigimiz mubarek cuma aksami kocam beni oldurmeye tesebbus etti ve tum bu olaylara yavrum sahit oldu.kardeslerim mahkemede hakli oldugumuzu ispatlamamiz icin ve pasaportlarimizin olumlu onaylanmasi icin 1000 tane kenzul ars duasi 100 tane yasin istiyorum.kizimla cok zor sartlarda kaldik yavrum geceleri uykusunda agliyor.rabbim dualarimizi kabul etsin okuyan ve okumayan kardeslerimin hepsinden razi gelsin.sadece bir kenzul ars duasi 1 yasin okumaniz 9-10 dakikanizi alir.benim ve kizimin allahtan ve sizlerden baska kimzemiz yoktur.rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Essalamun aleykum ablacim Allah c.c. yardimcin olsun.Aynen bizimde basimizda bir bela var.Ben seni simdi çok iyi anliyorum, seni.Ben 2 tane kenzül ars duasi okuyabilirim.Allah c.c. seni ve kizini aydinliga çikarsin insaAllah

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa ya inanmıyorum nevin canım kardeşim.hakkını helal et daha şimdi okudum.nasıl görmedim bu formu.ben diğer formun devamı diye düşündüm.senin acıların bitti diye düşündüm .canım kardeşim acılarının üstüne acılar eklenmiş yine.süresi varmı bilmiyorum ama.6 aralıkta sanırım mahkeme.10tane yasin alıyorum.çok üzüldüm inan.rabbim yardımcın olsun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
18inden beri sesinde çıkmıyor.inşallah kötü birşey yoktur.şimdi çok merak ettim.nolur bir cevap yaz.rabbime emanetsin

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
slm aleykum ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM SENİN ADINA RABBİME DUA ETTİM İNŞ KABUL OLUR ALLAHA EMANET OL UNUTMA BU SENİN SINAVIN VE BEN INANIYORUMKI SEN BU SINAVI BASARIYLA GEÇECEKSİN..

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....

BENDE SİZİN İÇİN 5 tane kenzül arş duası OKUYORUM....

A.E.OLUN DUA İLE...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cumlenizden razi olsun.Durumda bir degisiklik yok,bu ulkenin vatandasligi icin sinava girecegim sinavi kazanirsam kizimla bana devlet sahip cikacak.Ben internete giremiyorum siginma evine gitme durumumuz var,merak etmeyin.sizlere fisat buldukca durumumuzu bildirecegim.Kizimla benim gelecegimiz vatandaslik sinavimi kazanmama bagli.Esim evden uzaklastirildi.Mahkemeligiz,Allah kizimin yuzu hurmetine vatandasligi almamizi ve kimseye muhtac olmamamizi saglar insallah.Sizleri cok seviyorum.Bende sizler icin dua ediyorum.Allah a emanet olun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cumlenizden razi olsun.Durumda bir degisiklik yok,bu ulkenin vatandasligi icin sinava girecegim sinavi kazanirsam kizimla bana devlet sahip cikacak.Ben internete giremiyorum siginma evine gitme durumumuz var,merak etmeyin.sizlere fisat buldukca durumumuzu bildirecegim.Kizimla benim gelecegimiz vatandaslik sinavimi kazanmama bagli.Esim evden uzaklastirildi.Mahkemeligiz,Allah kizimin yuzu hurmetine vatandasligi almamizi ve kimseye muhtac olmamamizi saglar insallah.Sizleri cok seviyorum.Bende sizler icin dua ediyorum.Allah a emanet olun.

Selamün Aleyküm
İnşallah kardeşim sınavı kazanırsın o adamı Rabbim ıslah etsin merhametsizin biriymiş gücü anca kendinden zayıf olan kişiyemi yetiyo gün gelir belasını bulur o canım kardeşim durumuna çok ama çok üzülüyorum inşallah bundan sonra hakkınızda hayırkısı olur sınavıda kazanır rahat edersiniz inşallah her zaman dualarımdasın Rabbim yar ve yardımcın olsun bizleri habersiz bırakma bizlerde seni ve kızını seviyoruz kalplerimiz her zaman birdir bunu unutma
selametle kal Rabbime emanetsin kardeşim:gulegule

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili arkadaslarim bilmiyorum iyi mi yaptim,kocam icin olan davami geri aldim belki degisir evlligi kurtariz diye dusundum ve degismezse benden degil Allah islah etsin dedim.Takipsizlik karari aldi devlet ve ayni evdeyiz.Tabii o maalesef duzelmemis.11 Aralik ta sinava giriyorum eger sinavi kazanirsam artik beni dovemez bana eziyet edemez cunku bu ulkenin vatandasi oluyorum.Hep sizlerden Allah rizasi icin dua istedim,Allah razi olsun hepiniz benim icin kizim icin Rabbime yalvardiniz.Dualarimiz mutlaka kabul oldu.Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka belki Rabbim bana ve kizima bu sinavi kazanmamizi nasip edecektir.Ben elimden geldigince sizlere ve kendimize dua ediyorum ama sinava hazirlanmak icinde ders calisiyorum.Arkadaslarim Allah rizasi icin 11 Aralikta girecegim sinavi basariyla gecmem icin dua edermisiniz?Allah razi olsun hepinizden.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...-takva-filmini-izledinizmic-3.html#post483260

selamün aleyküm hanımefendi kardeşim;

daha önce size (üstte link'ini verdiğim yazıyı) yazmıştım. lakin okuyamadınız herhalde... bi bakarsanız sevinirim...

durumunuza gerçekten çok üzüldüm. keşke şahsen yapabileceğimiz bi şeyler olsa.... malesef eşinize ne elimizle nede dilimizle müdehale edebilme imkanımız yok...
sadece siz ve kızınız için rabbimize dua ediyoruz ....

daha önceki yazımdada dediğim gibi sizin eşiniz sandığınız kişi ile dinen nikahlı değilsiniz....bu yüzden ayrılın bir an önce ....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili arkadaslarim bilmiyorum iyi mi yaptim,kocam icin olan davami geri aldim belki degisir evlligi kurtariz diye dusundum ve degismezse benden degil Allah islah etsin dedim.Takipsizlik karari aldi devlet ve ayni evdeyiz.Tabii o maalesef duzelmemis.11 Aralik ta sinava giriyorum eger sinavi kazanirsam artik beni dovemez bana eziyet edemez cunku bu ulkenin vatandasi oluyorum.Hep sizlerden Allah rizasi icin dua istedim,Allah razi olsun hepiniz benim icin kizim icin Rabbime yalvardiniz.Dualarimiz mutlaka kabul oldu.Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka belki Rabbim bana ve kizima bu sinavi kazanmamizi nasip edecektir.Ben elimden geldigince sizlere ve kendimize dua ediyorum ama sinava hazirlanmak icinde ders calisiyorum.Arkadaslarim Allah rizasi icin 11 Aralikta girecegim sinavi basariyla gecmem icin dua edermisiniz?Allah razi olsun hepinizden.

Canım kardeşim inşallah sınavı kazanırsın yarın 11 Aralık senin için büyük bir gün olacak hayırlısı ile sınavı ver eşin için ne diyim artık Rabbim ıslah etsin bende senin gibi yapmıştım mahkemeyi iptal ettirdim ama eşim eve ihtarname göndermiş 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açacakmış en kötüsüde eşim 8 aydır yuvamız için uğraşmış ben sebepsiz yere evi terk etmişyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyorum selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin

Fatih dere

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar yardımcın olsun.esenlige çıkarsın iinşallah

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleuküm ablacım rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hangisi hayırlıysa rabbim onu müyesser kılsın.bir yuvanın yıkılmasın daha zor bir şey yoktur.eğer dayanabiliyosanız dayanmanızı tavsiye ederim.çektikleriniz mükafatını ahirette alacaksınız ve eğer eşinizin hidayetinede sebap olursanız. dünyanın en muttaki insanı olursunuz.
size bir dini hikaye anlatayım sizn durumunuza yaşayan bir hanım kocası ayyaş sarhoş ve ekmek getirmeyen Allaha niyazda bulunmayan ve hanımını her gün döven bir bir adamın çilesini çekmeyi sabrediyor.bir gece yarısı adam hanımından bir bardak su isriyor ve hanımı suyu getirene kadar adam uyuyor hanımcağız kocamın uykusunu bölmiyeyim diye sabaha kadar bir bardak suyla başından bekliyor.adam uyandığında bakiyoki eşi bir bardak suyla başından bekliyo.ne oldu hanım diyor hanım siz su istedinizya.adam ama ben dün akşam istemiştim.hanım evet o zamandan beri uyanmanızı bekliyodum.adam yarab sen beni affet diyo ben yaptıklarımdan pişmanın ve o günden sonra adam doğru yoldan hiç şaşmıyor.bende 5 ayetel kürsü alayım Allaha emanet olun ablam sen ve kızın Rabbbim elbet bir gün yüzünüzü güldürecektir.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimcin olsun kardesim. bende bugün insAllah aksam eve gelince senin icin kenzül ars duasini okuyacagim. dua edecegim insAllah sinavi gecersiniz. Allaha emanet olun:(

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim inşallah sınavı kazanırsın yarın 11 Aralık senin için büyük bir gün olacak hayırlısı ile sınavı ver eşin için ne diyim artık Rabbim ıslah etsin bende senin gibi yapmıştım mahkemeyi iptal ettirdim ama eşim eve ihtarname göndermiş 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açacakmış en kötüsüde eşim 8 aydır yuvamız için uğraşmış ben sebepsiz yere evi terk etmişyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyorum selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin
Canim kardesim sanma ki kendi problemlerimle ugrasirken seni dusunmedim,hep aklimdasin.Insanin hakliligini en iyi Rabbim bilir.Insallah cektiklerimiz son bulur.Yarin sinavdan sonra siteye kazanip kazanamadigimi bildirecegim.Kazansam da kazanmasam da sizleri cok seviyorum.Yalniz dogduk yalniz olecegiz ama fani dunya da yasadigim surece sizler gibi kardeslerim oldugu icin sansliyim.Herkesten Allah razi olsun.Derslere calismaktan sorunlardan internete fazla giremedim ve cevap yazamadim.Herkesten ozur dilerim.Ruyam,hic uzulme Rabbim senin de hakkinda en hayirlisini verecektir ve ruyamda sizin baristiginizi gordum.Benim ruyalarim hic ters cikmadi.Kardesim kadar seviyorum seni ve yavrunu.Allah a emanet ol.Dualarimdasin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleuküm ablacım rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hangisi hayırlıysa rabbim onu müyesser kılsın.bir yuvanın yıkılmasın daha zor bir şey yoktur.eğer dayanabiliyosanız dayanmanızı tavsiye ederim.çektikleriniz mükafatını ahirette alacaksınız ve eğer eşinizin hidayetinede sebap olursanız. dünyanın en muttaki insanı olursunuz.
size bir dini hikaye anlatayım sizn durumunuza yaşayan bir hanım kocası ayyaş sarhoş ve ekmek getirmeyen Allaha niyazda bulunmayan ve hanımını her gün döven bir bir adamın çilesini çekmeyi sabrediyor.bir gece yarısı adam hanımından bir bardak su isriyor ve hanımı suyu getirene kadar adam uyuyor hanımcağız kocamın uykusunu bölmiyeyim diye sabaha kadar bir bardak suyla başından bekliyor.adam uyandığında bakiyoki eşi bir bardak suyla başından bekliyo.ne oldu hanım diyor hanım siz su istedinizya.adam ama ben dün akşam istemiştim.hanım evet o zamandan beri uyanmanızı bekliyodum.adam yarab sen beni affet diyo ben yaptıklarımdan pişmanın ve o günden sonra adam doğru yoldan hiç şaşmıyor.bende 5 ayetel kürsü alayım Allaha emanet olun ablam sen ve kızın Rabbbim elbet bir gün yüzünüzü güldürecektir.
Allah razi olsun kardesim,insallah yuzumuz gulecek.Dunya da gece var gunduz var yaz var kis var.Hayatimizda oyle degil mi?Bir gun yuzumuz gulecek.Rabbime binlerce kere sukurler olsun.Saglimiz yerinde,Dua ile kal.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimcin olsun kardesim. bende bugün insAllah aksam eve gelince senin icin kenzül ars duasini okuyacagim. dua edecegim insAllah sinavi gecersiniz. Allaha emanet olun:(
Allah razi olsun kardesim.Sizlerin iyiligi karsisinda gozyaslarimi tutamiyorum.Acidan degil sizler gibi kardeslerim oldugundan duygulanip agliyorum.Herkese cevap yazamadim herkesten ozur diliyorum.Hem ders calisip hem internete giremedim veya girince de cok az zaman kaldim.Burada benim icin dua eden ve etmeyen herkesi seviyorum.Biliyorum ki burada kimse menfaat beklemeden sadece iyiligi paylasiyor.Rabbim herkesden razi olsun.Rabbime emanet ol.Yarin sizin saatinizle 15.45 de sinavdan cikmis olacagim.Sinavi kazanip kazanamadigimi bildirecegim.Sizleri cok seviyorum.Allah cumlenizden razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...-takva-filmini-izledinizmic-3.html#post483260

selamün aleyküm hanımefendi kardeşim;

daha önce size (üstte link'ini verdiğim yazıyı) yazmıştım. lakin okuyamadınız herhalde... bi bakarsanız sevinirim...

durumunuza gerçekten çok üzüldüm. keşke şahsen yapabileceğimiz bi şeyler olsa.... malesef eşinize ne elimizle nede dilimizle müdehale edebilme imkanımız yok...
sadece siz ve kızınız için rabbimize dua ediyoruz ....

daha önceki yazımdada dediğim gibi sizin eşiniz sandığınız kişi ile dinen nikahlı değilsiniz....bu yüzden ayrılın bir an önce ....
Selamun Aleykum kardesim,soyledikleriniz bicak gibi kalbime saplandi ve etkisinden kurtulmak oldukca zor.Ben hic oyle dusunmemistim.Bu konulari tam bilmiyorum ama sinavdan sonra danismak isterim.Ben gercekten evli sayilmiyormuyum?Allah a emanet ol.Dua ile kal.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt