Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allah rizasi icin bize yardim edin (1 Kullanıcı)

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardesim,soyledikleriniz bicak gibi kalbime saplandi ve etkisinden kurtulmak oldukca zor.Ben hic oyle dusunmemistim.Bu konulari tam bilmiyorum ama sinavdan sonra danismak isterim.Ben gercekten evli sayilmiyormuyum?Allah a emanet ol.Dua ile kal.

selamün aleyküm

inanın bunu size yazmak benim içinde çok zor oldu...

lakin dediğim gibi bu durum çok kötü bir durum...sonuçta islami olmayan bir aile hayatı söz konusu (aslında ne demek istediğimi tam olarak yazamıyorum)
fakat durumun önemine binaen siz bu söylediklerimi araştırın ve gereğini yapın....

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
canımAllah (c.c) yardımcın olsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim sanma ki kendi problemlerimle ugrasirken seni dusunmedim,hep aklimdasin.Insanin hakliligini en iyi Rabbim bilir.Insallah cektiklerimiz son bulur.Yarin sinavdan sonra siteye kazanip kazanamadigimi bildirecegim.Kazansam da kazanmasam da sizleri cok seviyorum.Yalniz dogduk yalniz olecegiz ama fani dunya da yasadigim surece sizler gibi kardeslerim oldugu icin sansliyim.Herkesten Allah razi olsun.Derslere calismaktan sorunlardan internete fazla giremedim ve cevap yazamadim.Herkesten ozur dilerim.Ruyam,hic uzulme Rabbim senin de hakkinda en hayirlisini verecektir ve ruyamda sizin baristiginizi gordum.Benim ruyalarim hic ters cikmadi.Kardesim kadar seviyorum seni ve yavrunu.Allah a emanet ol.Dualarimdasin.

Selamün Aleyküm
Güzel kardeşim benim bugün sınavın vardı inşallah kazanırsın Rabbim senin yar ve yardımcı olsun her daim hem aklımda hemde dualarımdasın bu dünyada birbirimizi görmemiz nasip olmasada dediğin çok doğru fani dünyada beraber oluruz inşallah Rabbim çok büyük inşallah bundan sonra kızınla beraber huzurlu bir hayatın olur bende durumlar aynı eşim mahkemeyi iptal ettirdim diye çok kötü davrandı tehditler etti evime ise ihtar çekti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açıcakmış yani böyle kardeşim ne diyim Rabbim yardımcımız olsun bugünlerde geçicek inşallah bende seni ve kızını çok seviyorum beni kendinden habersiz bırakma hayırlı haberlerini bekliyorum selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Güzel kardeşim benim bugün sınavın vardı inşallah kazanırsın Rabbim senin yar ve yardımcı olsun her daim hem aklımda hemde dualarımdasın bu dünyada birbirimizi görmemiz nasip olmasada dediğin çok doğru fani dünyada beraber oluruz inşallah Rabbim çok büyük inşallah bundan sonra kızınla beraber huzurlu bir hayatın olur bende durumlar aynı eşim mahkemeyi iptal ettirdim diye çok kötü davrandı tehditler etti evime ise ihtar çekti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açıcakmış yani böyle kardeşim ne diyim Rabbim yardımcımız olsun bugünlerde geçicek inşallah bende seni ve kızını çok seviyorum beni kendinden habersiz bırakma hayırlı haberlerini bekliyorum selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin

Allah razi olsun canim kardesim,sinavimi gectim.Rabbime sukurler olsun.Umarim hakkinda hayirlisi olur,Rabbim bebegin ve senin icin hayirlisini nasip etsin.Bende esimi kafaya takmamaya calisacagim.Rabbim e sigindim ve pasaportlarimiz gelince bosanmayi dusunuyorum cunku esimden umudumu kestim.Rabbimden umut kesenlerden degilim ama bizim evliligimiz gecerli degilmis herhalde dinimize gore,bu konuyu arastiracagim.Seni ve kizini cok seviyorum.Rabbime emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

inanın bunu size yazmak benim içinde çok zor oldu...

lakin dediğim gibi bu durum çok kötü bir durum...sonuçta islami olmayan bir aile hayatı söz konusu (aslında ne demek istediğimi tam olarak yazamıyorum)
fakat durumun önemine binaen siz bu söylediklerimi araştırın ve gereğini yapın....
Sagol Allah razi olsun kardesim,Yuce Rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.Geregini yuce Rabbim dogru zamanda yapmami nasip eylesin.Allaha emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleuküm ablacım rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hangisi hayırlıysa rabbim onu müyesser kılsın.bir yuvanın yıkılmasın daha zor bir şey yoktur.eğer dayanabiliyosanız dayanmanızı tavsiye ederim.çektikleriniz mükafatını ahirette alacaksınız ve eğer eşinizin hidayetinede sebap olursanız. dünyanın en muttaki insanı olursunuz.
size bir dini hikaye anlatayım sizn durumunuza yaşayan bir hanım kocası ayyaş sarhoş ve ekmek getirmeyen Allaha niyazda bulunmayan ve hanımını her gün döven bir bir adamın çilesini çekmeyi sabrediyor.bir gece yarısı adam hanımından bir bardak su isriyor ve hanımı suyu getirene kadar adam uyuyor hanımcağız kocamın uykusunu bölmiyeyim diye sabaha kadar bir bardak suyla başından bekliyor.adam uyandığında bakiyoki eşi bir bardak suyla başından bekliyo.ne oldu hanım diyor hanım siz su istedinizya.adam ama ben dün akşam istemiştim.hanım evet o zamandan beri uyanmanızı bekliyodum.adam yarab sen beni affet diyo ben yaptıklarımdan pişmanın ve o günden sonra adam doğru yoldan hiç şaşmıyor.bende 5 ayetel kürsü alayım Allaha emanet olun ablam sen ve kızın Rabbbim elbet bir gün yüzünüzü güldürecektir.
Allah razi olsun sevgili kardesim,sinavimi kazandim bunu sizlerin dualari ile Allahin izini ile basardim.Rabbim sizleri de amaclariniza ulastirmayi nasip eylesin.Dua ile kal.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun canim kardesim,sinavimi gectim.Rabbime sukurler olsun.Umarim hakkinda hayirlisi olur,Rabbim bebegin ve senin icin hayirlisini nasip etsin.Bende esimi kafaya takmamaya calisacagim.Rabbim e sigindim ve pasaportlarimiz gelince bosanmayi dusunuyorum cunku esimden umudumu kestim.Rabbimden umut kesenlerden degilim ama bizim evliligimiz gecerli degilmis herhalde dinimize gore,bu konuyu arastiracagim.Seni ve kizini cok seviyorum.Rabbime emanet ol.

Canım kardeşim bende şimdi çıkıyordum seni gördüm kalbim küt küt atmaya başladı dua etmeye başladım inşallah sınavı geçmişdir diye çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısını versin inşallah bundan sonra hayatın huzurlu olur bende şaşırdım evliliğin geçerli değilmiş dendi ama sen iyice bir araştır kardeşim diyanetin sitesinede gir sor iyice bir öğren işin aslını ben şimdi çıkıyorum canım arkadaşım bende seni ve kızını seviyorum Rabbime emanet ol Selametle:H

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....

BENDE SİZİN İÇİN 5 tane kenzül arş duası OKUYORUM....

A.E.OLUN DUA İLE...
Allah razi olsun canim kardesim,sinavimi gectim.Bunu sizlerin duasi ve Rabbimin izini ile basardim.Hakkini helal et,Allaha emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ablacim Allah c.c. yardimcin olsun.Aynen bizimde basimizda bir bela var.Ben seni simdi çok iyi anliyorum, seni.Ben 2 tane kenzül ars duasi okuyabilirim.Allah c.c. seni ve kizini aydinliga çikarsin insaAllah
Allah razi olsun canim kardesim,Rabbim in izniyle ve sizin duaniz ile sinavimi basardim.Rabbim sizleride amaclariniza erdirsin.hakkini helal et benim guzel kardesim.Allaha emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
slm aleykum ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM SENİN ADINA RABBİME DUA ETTİM İNŞ KABUL OLUR ALLAHA EMANET OL UNUTMA BU SENİN SINAVIN VE BEN INANIYORUMKI SEN BU SINAVI BASARIYLA GEÇECEKSİN..
Selamin aleykum canim kardesim,senin inandigin gibi ben sinavimi gectim.rabbim dualarinizi kabul etti.Allah razi olsun canim kardesim.rabbim senide hedeflerine ulastirsin.Helal et hakkini bende sizler icin dua edecegim.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Mahsun Kul kardesime selamun aleykum

Sevgili kardesim,Allah razi olsun.Ben sinavimi gectim.Sizin dualariniz ve Rabbimin izniyle gectim.Hakkini helal et canim kardesim.Kizin in gelecegi paralak ailen daima mutlu olur insallah.Allaha emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Almış olduğum 5 adet yasin okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Cenabı hak hakkınızda hayırlı kapılar açsın inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Allah razi olsun canim kardesim.Sinavim dualariniz ve Rabbimin iziniyle gectim.Allah sizleride amaclariniza ulastirsin.hakkinizi helal edin.Allaha emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum kardeşim

Rahman yardımcın olsun 5 yasinde ben alayım inşaALLAH Allah c.c. hidayet verir inşaALLAH selam ve dua ile...

Allah razi olsun,sinavimi dualarinizin yardimiyla Rabbimin iziniyle gectim.Allah sizide amaciniza ulastirsin.Hakkinizi helal edin.Dualarimda olacaksiniz buradaki tum arkadaslarima dua edecegim.Allaha emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah yardımcınız olsun ben de 1 tane yasin okuyacağım inş.
Allah razi olsun kardesim,sinavimi gectim.Rabbim buna sizlerin dualari ile izin verdi.Hakkinizi helal edin.rabbim sizide amaciniza ulastirsin.Dularimdasiniz.Allaha emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm kardeşim rahman yardımcınız olsun inşaallah.5kenzül arş-da ben alayımrabbim hakkınızda en hayırlısı ne ise size onu nasip etsin inşaallah.a.e.o.
Selamun Aleykum kardesim,Allah razi olsun.Sinavimi gectim.Rabbim sizide hedefinize ulastirsin.Hakkinizi Helal edin.Allaha emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GECENİ KABULETSİN KIZINIZINDA GÖZLERİNDEN KOCAMAN ÖPERİM İNAN OLAYINICA COK ÜZÜLDÜM KARDEŞİM BEN ŞİMDİLİK 5 YASİN ALAYIM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN .:gulegule
selamun Aleykum canim kardesim,Allah razi olsun.Bana cok dua ettiniz hakkinizi helal edin.Sinavimi ettiginiz dualar ile Allahimin iziniyle kazandim.Allaha emanet olun.Bende sizler icin dua ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt