happy birthday
selamun aleyküm degerli kardeşim
Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun inşaallah .Rabbimiz hayırla geçen uzun seneler nasip eylesin...
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM YENİ YAŞINIZLA BERABER GELECEĞİNİZİN HUZUR MUTLULUK,SAADET İÇİNDE GEÇMESİNİ YÜCE RABBİMDEN NİYAZ EDERİM.SELAM VE DUA iLE
selamünaleyküm Aliye_Aliye kardeşimiz...
Mevlâm C.C hayırlı bir ömür ve bu ömrün sonunda da hayırlı bir ölüm versin.
İman ile, Kur'an ile, Aşk ile hem dünyanızı hem de ahiretinizi nurlandırsın.
Sizi , sevdiği ve razı olduğu kullardan eylesin.
Allah C.C ' e emanet olun.
Selamün Aleyküm
Sitenin Altın üyesi güzel kardeşim Aliye yeni yaşını kutlar sağlıklı,huzurlu ve sevdiklerinle daima mutlu olmanı dilerim Hayırlı olsun güzel kardeşim iyiki doğdun...
:a15:B):a14:
Selamün aleyküm.canım ablam,prenses ablam.aslında ben sana çok güzel resimler hazırlıcaktım eklicektim.ama ayarlarımda sorun olduğu için yapamadım.renklide yazamıyodum.bende (word)programında yazıp ekledim.neyse konumuza gelelim.
Doğumgünün kutlu olsun ablam.ALLAH sana huzur,mutluluk versin.inşallah hep birlikte oluruz.hayırlı çocujların,hayırlı kocan olur inş.sen benim biricik ablamsın.
Allaha emanet ol ablacım.
:a14::a14:
A yine renkli çıkmadı....
selamünaleyküm değerli kardeşim
yeni yaşın hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı, huzurlu islam yolunda şuurlu bir ömür nasip etsin inşaALLAH....
selam ve dua le kalın...
esselamu aleyküm damlacım.rabbim razı olsun bizimle paylaştığın için
gül aliyem,demek bugün senin doğum günün...artık hiç unutmam senin doğum gününü çünkü biliyosun bugün yiğenimde dünyaya gelmek için uğraşıyo şu dakikalarda.rabbim sana hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu sevdiklerinle beraber ve gönlün gibi güzel temiz,uzun yıllar nasip etsin inşallah.hayatın hep secde tadında olsun.her iki dünya da umduklarının en güzeline nail olursun inşallah canım.hakkında herşey herzaman hayırlı olsun ve Rabbimin C.C. ebeden ve daimen razı hoşnut olduğu kullardan ol inşallah.doğum günün kutlu olsun.selam ve baki dua ile Rabbimiz C.C. e emanet ol canım.
Selamun Aleyküm kıymetli kardeşim;
Sağlık, sıhhat,afiyet, esenlik ve bol rızık içinde geçecek, mutlu, müreffeh, uzun bir ömür diliyorum: Bütün sevdiklerinizle birlikte; dâreynde saîd kalasınız. Yeryüzünde ayak basacağınız her bir nokta ile yaşayacağınız her bir ânınıza oluk oluk rahmet yağdırılmasını niyâz ediyorum.
Selamun Aleyküm
Aliyecim yeni yaşın hayırlı olsun. Rabbim kendi rızası dahilinde Nice seneler nasip etsin
Damlacım emeğine sağlık gülüm. Çok güzel bir forum olmuş. Maşallah Aliye ne kadar çok seviliyor.
Allah'a emanet olun. Hayırlı günler
selamün aleyküm hacı kardeşim.ömrün bereketli,hayırlı olsun inşallah.selam ve dua ile can hocam.:a15:
Selamın Aleyküm Aliye Kardeşimiz
Yüceler yücesi Rabbimiz uzun ömürler versin ...
Yeni yaşınızı tebrik ediyorum...
İyi ki varsınız ... Ve buradasınız ...
selamun aleykum can kardeşimmm..öncelik ile sana çok sevdiğin çiçek olan lale resmini ekliyecektim ama bilmiyorum tek bende mi o sorun var resim ekleme butonu olmadıgı için ekleyemedim..neyse konumuza dönelimdoğum günün mubarek olsun can aliyemm.RABBİM hayırlı sağlıklı sevdiklerin ile birlikte olacağın ömür nasip etsin..aliyemm biliyorsun ALLAH için çok seviliyorsun.ben sitenize 2,3 gundur giriyorum ama maşallah o kadar çok sevenin var ki bunu siteye ilk giren birisi bile anlar.açıkcası kıskandımçünki sevdiğim insanları zor paylaşırım..aliyemm sevildiğini unutma emi can kardeşim.önce ki senelerde de birlikte idik inş bundan sonrada hep birlikte oluruz kardeşim..mor sevdalısı kardeşim hanı o etttiğin dualar varyaa RABBİM onları hayırlı ise kabul etsin inş.her daim dualarımdasın bi denemmm..YÜREĞİ,KALBİ,GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM İYİ Kİ DOĞDUN VE İYİ Kİ TANIMIŞIM SENİİİİ..ALLAH İÇİN ÇOKKKKK SEVİLİYORSUNNNN DEĞERLİ KARDEŞİMMM
benim can kardeşim aliyem,yeni yaşın hayırlı olsun rabbim ömrünü hayırla geçirmeyi ve gönlündeki güzellikleri hayata geçirmeyi nasip etsin inşallh
iyki doğdun,iyki tanıdım aliyem
ALLAHA emanet ol
selametle......
selamün aleyküm,Aliye kardeşim yeni yaşın hayırlar getirsin inşaallah.takdir ettiğim kardeşlerimden birisin.Rabbim maneviyatını ve ilmini artırsın ve daim etsin.mutlu,huzurlu,saadet dolu bir ömür nasip etsin Rabbim.
Aliye ablam yeni yaşın hayırlı vr bereketli olsun inşAllah Rabb'im senin için inşAllah bu yaşını mübarek kılar imanla hayırlarla dolar yeni yaşın inşAllah
Selamün Aleyküm Mücahide kardeşim
Ömrü Hayatın, Sağlık Huzur ve Mutluluklarla daim Olsun.
A'lamenittebeğalhüda.
Kalbiniz her daim ALLAHCCü anarak huzurla dolsun KARDEŞİM VE GÖNÜLDAŞIM..