Amin inşallah değerli kardeşim.. Çok teşekkür ederim..
Allah c.c size de hayırlı ve ilah-i rızaya mazhar bir ömür nasip etsin inşallah..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile..B)B)
Amin. Cümlemizi rabbim yolundan bir saniye bile ayırmasın.
Amin inşallah değerli kardeşim.. Çok teşekkür ederim..
Allah c.c size de hayırlı ve ilah-i rızaya mazhar bir ömür nasip etsin inşallah..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile..B)B)
Bütün güzellikler ve hayırlar yanında olsun inşaallah.
Selametle ALLAH(C.C)YA EMANET OLUNUZ.
SelamunAleykum Aliye kardesim,
yeni yasin hayirli olsun,tum guzellikler seninle daim olur insaALLAH...
daha nice guzel yillara...
yeni yaşın hayırlı olsun kardeşim
Değerli Aliye Kardeşim....
HAYIRLI ,MUTLU ,HUZURLU , SAĞLIK VE BAŞARI DOLU DAHA NİCE YILLAR DİLERİM...
Allah CC. gönlünüze göre, hayırlı ve güzel olanı nasip etsin herzaman...
doğumgününüz kutlu olsun nice seneler hep birlikte inşallah selametle.....
Selamün Aleyküm..
Allah celle celalüh Yeni yaşınızı hakkınızda hayırlı eylesin inşallah..
Selam ve dua ile..
Selamün Aleyküm..
Sizin yerinize bek ekleyim o zaman.. Kutlamıştım Aliye kardeşim yeni yaşını ama bu vesile ile tekrar kutlayalım.. Allah hayırlı,mutlu ve sevgi dolu nice yeni yaşlar nasip etsin..
Selam ve dua ile..
Selamun aleykum Aliye kardeşim
Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim Yeni yaşınızı hayırlara vesile etsin...
SELAMUN ALEYKUM ALİYECİĞİM YENİ YAŞIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.BENİMDE DÜN AKLIMDAN GEÇTİ İNAN OĞLAK BURCUSUNYA ACABA DEDİM DOĞUMGÜNÜ GEÇTİMİSELAMETLE
rabbimin güzel lütfu ablam allah cc. seninle tanışmayı nasip ettiği için çok mutluyum aramızda seninle nice mutlu ve rahmanin rızası dolu günlere inşallah allah cc seni gönlümden eksik etmesin daim dualarımdasın ablam göz nurum mutlu yıllar inşaallah...
avatarın bana lale sevdigini söledi bende sanal alemde ancak bunları verebildim sen cennet çiçekleriyle süslen inşaallah....
Ve aleyküm Selam kardeşim.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.. Sizler için de makbul olunsun..Amin, amin.. Resim için bir kez daha teşekkür ediyorum..
Rabbimize emanet olunuz.. Selam ve Dua ile inşallah.
Amin. Cümlemizi rabbim yolundan bir saniye bile ayırmasın.
Bende Amin diyim bari:a26: Gerçi yeni farkettim ama sizin de avatarınızda ki resim aynıymış..Gerçekten çok güzel bir resim.. Ben bu resimden sonra baya bir lale resmi topladım.İnşallah bunlarla slayt gösterisi yapmayı düşünüyorum ama üzerine ekleyeceğim müziğe karar veremedim..Müzik konusunda Sizin de öneriniz varsa alabilirim..
Selametle...
bende sevgili kardeşimizin bu güzel gününde bir yasin hediye ediyorum...
...Allah iman dolu,huzur dolu sevgi ve rahmet dolu nice hayırlı yıllar nasip etsin inşallah.......
....Allah yar ve yardımcınız olsun...dua ile....