Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya (11 Kullanıcı)

nur hacı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım!

Ey âlemlerin Rabbi!

Ey sevgiyi sevgiyle yaratan!

Ey seven, sevdiren ve sevindiren!

Ey rahmetin sonsuz kaynağı!

Ey merhametlilerin en merhametlisi!

Ey gönüllerin mutlak hakimi!

Ey zatını hamd ile azîz olduğum!

Ey zatını hamdden âciz olduğum!

Ben, layıkıyla övemem Seni!

Sen, övdüğün gibisin kendini!

Seni, layıkıyla ancak Sen tanırsın!

Seni, layıkıyla ancak Sen översin!

Hamd’im Sana mahsustur, senâ’m Sanadır!

Umudum, korkum ve sevdam Sanadır!

Özümü Sana çevirdim, Sana tutundum!

Elimi Sana açtım, gönlümü Sana sundum!

Beni kovmaz diye kapına geldim!

Affı boldur diye affına geldim!

Tuttum günahımdan yüzüme perde!

Kulluk edemedim lütfuna geldim!

Bizleri bağışla YA RABBİ

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN
Allahım benden öce dua yazmış dua arkadaşıma ve benden sonra dua yazıcak olan dua kardeşime,, merhametinle muamele et ya Rabbim,her zorluğunu kolaylığa çevir dünya ve ahiretini güzelleştir en güzel en hayırlı lütuflarda bulun.ya Zel Celali vel ikram.
AMİN..AMİN..

blank_avatar.jpg

kardelen1711

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbim benden önceki , benden sonraki ve tüm müminlerin gönüllerindeki muradı nasip eyle.İki cihanda da darda bırakma.Nefısllerimizle başbaşa bırakma Rabbım Selam ve dua ile

aselll

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN
Allahım benden öce dua yazmış dua arkadaşıma ve benden sonra dua yazıcak olan dua kardeşime,, merhametinle muamele et ya Rabbim,her zorluğunu kolaylığa çevir dünya ve ahiretini güzelleştir en güzel en hayırlı lütuflarda bulun.ya Zel Celali vel ikram.
AMİN..AMİN..

G.BaLCı

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..
Allahım benden sonraki kişinin ömrüne bereket ver ya Rabbim.

Z

ZÜHRE_

ALLAH'ım arkadaşımı dünyada ve ahirette kolaylık ver hayırlı dualarını kabul eyle amin

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Aminn Allah'ım bundan önceki ve sonraki arkadaşlarımızın günahlarını bağısla,bu mübarek ayda tövbelerini kabul eyle...Onlara hidayet takva gönül zenginliği ve ahlak güzelliği nasip eylee...Amin

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım benden sonraki ve benden önceki arkadaşımın günahlarını affet.doğru yolundan ayırma,cennetine kabul et,ibadetlerini devamlı yapması için güç kuvvet ver,kötü insanlardan uzaklaştır iyi insanlara yaklaştır,riyakar dedikoducu fesat kendini bilmez insanlardan uzak tut.kalbimizi nurlandır.amin amin amin

Z

ZÜHRE_

Yüce Rabbim benden önce ve sonraki kardeşlerimin tüm dualarını kabul buyursun gönüllerinde ne murad varsa nasip etsin inşallah

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ALLAH razı olsun kardeşim...
benden sonra gelecek olan kardeşimin RABBİM her daim yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH..
RABBİM bütün kötülüklerden emin kılsın inşaALLAH....AMİNNNN

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNNNNN

Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
ve onun bütün neslini yükselt,onun eksikliklerini gider amel ve ahlakın iyisine hidayet et ve kötülerini gider.
Allahım her türlü işte sonunu hayr eyle,onu bu dünyanın zilletlerinden ve ahiretin azabından muhaffaza et.
Allahım hiç şüphe yok ki sen herşeye kadirsin,Senin gücün herşeye yeter

AMİN AMİN AMİN

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin
ALLAH razı olsun kardeşim..
ALLAHIM benden sonra gelecek olan kardeşimin gelmiş gelecek bütün günahlarını bağışla,cennette efendimize komşu eylee...
amin amin amin...

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun.
Allahım benden sonraki kardeşimi Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa 'nın şefaatiyle müjdele.Amin

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim benden sonraki kardeşimi elden,ayaktan düşürmesin,hiç kimseye muhtaç etmesin.Ömrün sonunda
ölümünde güzelini versin inşaALLAH.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin inşallah Allahım benden sonra gelecek olan arkadaşıma Peygamber Efendimize bu dünyada ziyaretini ahirette şefaatini nasip eylesin amin

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM benden sonraki kardeşime sıhat sağlık ve hidayet nasip eyle amin selametle..

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım benden sonraki arkadaşıma öyle bir nesil nasib eyle ki,neslinden olanların hepsi imanlı,itikatlı,takvalı sevdiğin ve razı olduğun kulların olsunlar.Aminnn

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ALLAH'ım benden sonraki kulunu affet onu salih kulların arasına kat hakkında hayırlısını nasip et dualarını kabul et senin sevgini sevdiklerinin sevgisini ona nasip et anasına babasına hayırlı evlat eşine hayırlı eş olmayı nasip et gölünü ferahlat senin rızanda senin yolundan onu ayırma yaRABBİM... amin amin amin

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH' ım Kardeşimi Peygamber efendimiz (s.a) e komşu eyle, ona hem bu dünyada hem ahirette güzellik nasip eyle, onu ana babasını ve bütün müslümanları bağışla.
Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt