Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya (14 Kullanıcı)

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin............
Allah'ım benden sonraki arkadaşıma sevdiklerine komşu olacağı ,Cennet köşklerinden bir köşk nasip eyle.Bu dünyada da evi yoksa ona gönlüne göre,içinde huzur ve mutlulukla yaşayacağı,hayırlı bir ev nasip eyle amin amin amin...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin............
Allah'ım benden sonraki arkadaşıma sevdiklerine komşu olacağı ,Cennet köşklerinden bir köşk nasip eyle.Bu dünyada da evi yoksa ona gönlüne göre,içinde huzur ve mutlulukla yaşayacağı,hayırlı bir ev nasip eyle amin amin amin...

amin....rabbim kabul eylesin inş...
AMİNNNNNN

Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
ve onun bütün neslini yükselt,onun eksikliklerini gider amel ve ahlakın iyisine hidayet et ve kötülerini gider.
Allahım her türlü işte sonunu hayr eyle,onu bu dünyanın zilletlerinden ve ahiretin azabından muhaffaza et.
Allahım hiç şüphe yok ki sen herşeye kadirsin,Senin gücün herşeye yeter

AMİN AMİN AMİN

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
YARABBİM benden sonra gelecek kardeşimin sana açılan ellerini boş çevirme herşeyin imanlı ve dogru olanını nasip eyle

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN
Allah'ım benden sonra gelecek kardeşimin başını yastıga koydugunda,huzur içinde,gönlü ve beyni rahat olarak uyumasını;sağlıklı,mutlu,huzurlu,güçlü ve dertsiz,tasasız uyananlardan
olmasını nasip eyle.Karanlıklarını aydınlığa çevir.Aminnnnnnnnnnn

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Elfi eslem sanki duanı bana etmişsin gerçekten akşam başımı yastığa koyduğum zaman içim kafam çok rahat her zaman söylediğim bir sözdür Allahıma çok şükür benden sonra gelecek arkadaşım Rabbim duaya açılan ellerini hiç geri boş çevirmesin :a35:

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
''Allahım! onunla günahlarının arasını,doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.Allahım! onu hatalardan ,beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle.''

amin

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin

Allah'ım benden sonraki arkadaşımı çocuklarıyla güldür.Yavrularının akıllı,zeki,çalışkan,becerikli,sağlıklı,
sorumluluklarını bilen,toplum içinde sevilen,sayılan,sözü geçen,anasına,babasına,atasına saygılı,Allah'ın
sevdiği ve razı olduğu kulları olmalarını nasib eyle.Onları Efendimiz sallallahu aleyhisselem in ahlakıyla ahlaklandır.Aminnnnnnnnnn

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
amin..inş.canım ablam şu günlerde böyle bir dua benim için bir hazineden daha değerli rabbim razı olsun senden inş..

.Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
ve onun bütün neslini yükselt,onun eksikliklerini gider amel ve ahlakın iyisine hidayet et ve kötülerini gider.
Allahım her türlü işte sonunu hayr eyle,onu bu dünyanın zilletlerinden ve ahiretin azabından muhaffaza et.
Allahım hiç şüphe yok ki sen herşeye kadirsin,Senin gücün herşeye yeter

AMİN AMİN AMİN

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM allah CC RAZI OLSUN MİLYONKERE AMİİNN

ALLAHIM sen rahman ve rahimsin sen ol deyince herşeyolur senın şanın yücedir.EFENDİMİZE olan muhabbetin hürmetine yüzündekinurun hürmetine şu zamanda senın rızasını kazanmak için yaşayan nefsine dur demeye çalışan uğraşan gençler hürmetine benden sonraki benden önceki kardeşimin günahlarını bağışla onlara rahmetinle lutfunla muamele et.hastalıklarını gider.onlara Senın aşkını muhabbettini Efendimizin aşkını muhabbetini ver.onları islam yolunda sabit kıl.SENIN rızanı kazanmak için yaşayan kişilerle onları haşr neşir et.onlara güzel ahlak nasip eyle.namazı dostoğru kılanlardan eyle.onlara hyırda yarışacak eşler nasip et evli değillerse.asrı saadetteki mutlu huzurlu iman dolu SENIN sevginle dolu olan birbirlerine hep yardımcı muhabbetli sevgiyle dolu eşler nasip et.el ele cennete koşan eşlerden eyleonları.KURANI KERİMİN REHBERLİĞİNDE EFENDİMİZİN İZİNDE SENIN RIZASI KAZANMAK İÇİN AND İÇMİŞ SENI GÖRÜR GİBİ YAŞAMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERDEN EYLE ONLARI VE ÖYLE KİŞLERLE BİR ET BU KARDEŞLERİMİ VE CÜMLEMİZİ

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım!

Ey âlemlerin Rabbi!

Ey sevgiyi sevgiyle yaratan!

Ey seven, sevdiren ve sevindiren!

Ey rahmetin sonsuz kaynağı!

Ey merhametlilerin en merhametlisi!

Ey gönüllerin mutlak hakimi!

Ey zatını hamd ile azîz olduğum!

Ey zatını hamdden âciz olduğum!

Ben, layıkıyla övemem Seni!

Sen, övdüğün gibisin kendini!

Seni, layıkıyla ancak Sen tanırsın!

Seni, layıkıyla ancak Sen översin!

Hamd’im Sana mahsustur, senâ’m Sanadır!

Umudum, korkum ve sevdam Sanadır!

Özümü Sana çevirdim, Sana tutundum!

Elimi Sana açtım, gönlümü Sana sundum!

Beni kovmaz diye kapına geldim!

Affı boldur diye affına geldim!

Tuttum günahımdan yüzüme perde!

Kulluk edemedim lütfuna geldim!

Bizleri bağışla YA RABBİ

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım arkadaşıma Peygamberimizin (S.A.V) yolundan gitmeyi, cennetine girmeyi, Nur Cemalini görmeyi nasip et....

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
Allah'ım arkadaşıma evlat acısı gösterme.İmanını,ihlasını artır.Amin

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Ey kalplerimizi nurlandıran Rabbimiz!
Hidayetinle iyileştir kalplerimizi,
Ebedi saadet müjdesiyle şifa ver kalplerimize, Yokluğun acısına bırakma kalplerimizi,
Fena ve zeval derdiyle dertlendirme kalplerimizi,
Ey kalplerimize şifa veren rabbimiz!
Seni sevmekle tatmin eyle kalplerimizi,
Ebedi sevdalarına vuslat ver kalplerimizin, Senin muhabbetinle sevindir kalplerimizi,
Aşkının serinliğini ver kalplerimize.
Ey kalplerimizin sevgilisi Rabbimiz!
Sana yakınlıkla sevindir kalplerimizi, Seni tanımakla sıcaklık ver kalplerimize,
Sana yakınlığın hüsniyetini ver kalplerimize, ısındır kalplerimizi birbirine,
Ey kalplerimizi ısındıran Rabbimiz!
Sensin nurların nuru,
Sendendir bütün nurlar, nur ver bize aydınlat ufkumuzu.
amin

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnnnnnnnnnnn

Allah'ım benden sonraki kardeşimi darda bırakma.Zorluklarını kolaya,olmazlarını olura,cefalarını sefaya çevir
hayırlısıyla.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Amin
Allah'ım benden sonraki kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip et Rabbim.
Bilerek veya bilmeyerek işlediği günahları affedip hayır kapılarını açmak nasip et Rabbim.
Allah yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzxce olsun hayırlı geceler.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim Sen Onun Tüm Günahlarini Affeyle.her Iki Cihandada Iyilikve Güzellikler Ver.heriki Cihanda Tüm Sikinitilardan Arindir.peygamber Efendimizin Sevdiği Kişiler Arasina Yaz. Edeceği Dualari Kabul Et Duasi Kabul Olunanlardan Eyle.amin

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN

Allah'ım benden sonraki kardeşimin günahlarını bağışla,onu duası kabul olunur kulların arasına kabul eyle.Bu dünyasını ve ahiretini Cennette geçirmesini nasip eyle.Allah'ım arkadaşıma darlık,kıtlık,yokluk yüzü gösterme.Allah'ım ona her iki cihandada mutlu,huzurlu,sağlıklı,dirlik içinde yaşamayı nasib eyle.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim,amin
Allahım sen benden sonra gelecek kardeşimin sana açılan ellerini boş çevirme yarabbim.
AMİN

M-ehmet

Kayıtlı Kullanıcı
AMin...

Allahim benden sonraki arkadasimin gecmisteki farkinda olmadan yaptigi hatalarini ve gunahlarini affeyle..
Onun butun dualarini kabul eyle..

Amin

Aysee

Kayıtlı Kullanıcı
amin.Allah razı olsun.
Allahım sen benden sonraki kardeşimizin tüm günahlarını bağışla.Onu yolunda sabit kıl.Dularnı kabul eyle.
AMİNN..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt