Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMİN.Allah razı olsun.Allahım benden sonra gelen kardeşime bu dünyada ve diğer alemde hep iyilikler ihsan ayle hem bu dünyada hemde ahirette cennette yaşat..
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun canım kardeşim.
Benden sonra gelen kardeşim için.sağlık huzur istiyorum.rabbim hak yolundan ayırmasın.selametle kalın.
Amin.Allahım benden sonraki kardeşimin sana açtığı ellerini boş çevirme,sana yaptığı duaları geri çevirme.Rabbim bu kulunun dualarını kabul et gönül muradını ver.
amin amin amin inşaallah...
Sevdiğimle evlenirim.....
.......ya rabbi kardeşimin günahını bağışla ve onu cennetine kabul et.....onun duasını tez zamanda ver
amin ablacım.. rabbim kardeşimin günahlarını affet.. ona hidayet ver.. yolunda ayırma.. sevdiğin kullarınla karşılaştır.. yalnızlıklarında kalbini ışığınla aydınlat ki o zamanlarda sana yönelsin.. kardeşimin gönlündekilerin en hayırlılarını ona ver rabbim.. ve onu ailesini koru.. onu şeytanla ve nefsiyle başbaşa bırakma rabbim.. onu sabırlı kullarından kıl...
AMİN AMİN AMİNNNNN ALLAHIM benden sonra gelecek olan kardeşimin bütün hayırlı dualarıı kabul eylee.. dünyada ve ahirette hayırlı bir ömür geçirmasini nasip eyle inşaALLAH(AMİN)
Ey Rabbim!
Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.
Kirik dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,
Yikik dökük de olsa duy yakarislarimi,
Kabul eyle beni,
Kabul eyle sözlerimi,
Suskunlugumu,
Dilsizligimi,
En güzel dua eyle,
Dua eyle dilsizligimi,
Dua eyle suskunlugumu,
En güzel dua eyle,
Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.
Dua eyle sözlerimi,
Güzel eyle...
Güzel eyle...
saol amin amin amin
benden önceki ve sonraki kardeşime üzüntü sıkıntı yokluk yüzü gösterme,evleri huzurlu ve mutlu,gonullerinde ne varsa onu ver ya Rabbim amin amin amin...
Amin.inş.
Allahım benden önceki ve sonraki kardeşlerimin dualarını kabul eyle AMİN.
Ya RABBİM,benden önceki kardeşlerimi beni,sonraki kardeşimi ve kardeşlerimi,Kendine has kul,Habibine has ümmet eyle,Razı olduğun kullarından olmayı nasibeyle,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine nail eyle.
AMİN.
amin amin amin inşallah
***** ya rabbi senin rızan için başını seccadeye koyan kullarını affet dualarını kabul et cennetine nail et.....beni anamı babamı ve tüm ümmeti muhammet müslümanlarını içindede sitede kayıtlı kardeşlerimi affet dualarını kabul et ya rabbi