Bende ülkemdeki, ehl-i sünnet inancını bırakıp, sapık fikirlerin sahibi olanlardan utanıyorum..!
Sizin gözleriniz kör sanırım.Allah ilk önce bizim başımızdakileri hidayete erdirsin.Bizim başbakan Hülya avşarla söyleşi yapıyor varın gerisini siz düşünün....
Sizin gözleriniz kör sanırım.Allah ilk önce bizim başımızdakileri hidayete erdirsin.Bizim başbakan Hülya avşarla söyleşi yapıyor varın gerisini siz düşünün....
SEVGİLİ KARDEŞLERİM YAZDIKLARINIZI TİTİZLİKLE OKUDUM.
NE KADAR SAF VE TEMİZ KALPLİYİZ.
GEÇMİŞİMİZİ NE KADAR ÇABUK UNUTUYORUZ.
İRANIN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ EMELLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TARİHİ ŞÖYLE BİR ARAŞTIRALIM,GÖZDEN GEÇİRELİM.
MEZHEBİNİ BİLE BİLMEDEN ABD YE KAFA TUTUYOR DİYE VEDE NAMAZ KILIYOR DİYE BAŞKA BİR ÜLKENİN DEVLET ADAMINA BU İLTİFATI İÇİME SİNDİREMEDİM.
BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAŞBAKANIMIZIN NESİ VAR ?
ALLAH (c.c.) BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...
İBADETİN REKLAMI OLMAZ.RABBİ İLE KUL ARASINDA BİR RABITADIR O..
SELAM VE DUA İLE KALINIZ...
SEVGİLİ KARDEŞLERİM YAZDIKLARINIZI TİTİZLİKLE OKUDUM.
NE KADAR SAF VE TEMİZ KALPLİYİZ.
GEÇMİŞİMİZİ NE KADAR ÇABUK UNUTUYORUZ.
İRANIN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ EMELLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TARİHİ ŞÖYLE BİR ARAŞTIRALIM,GÖZDEN GEÇİRELİM.
MEZHEBİNİ BİLE BİLMEDEN ABD YE KAFA TUTUYOR DİYE VEDE NAMAZ KILIYOR DİYE BAŞKA BİR ÜLKENİN DEVLET ADAMINA BU İLTİFATI İÇİME SİNDİREMEDİM.
BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAŞBAKANIMIZIN NESİ VAR ?
ALLAH (c.c.) BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...
İBADETİN REKLAMI OLMAZ.RABBİ İLE KUL ARASINDA BİR RABITADIR O..
SELAM VE DUA İLE KALINIZ...
ALLAHım, hükümlerini hayatta uygulayan ve uygulatanlardan,hükümlerini başının üstünde taşıyanlardan,kafirden medet ummayan ve işbirliği yapmayanlardan,kafiri dost edinmeyenden,senin korkun ve sevginle az yada çok hükmünü devletinin yasalarına koyanlardan,mümince yaşamaya çalışanlardan şiide olsa,sünnide olsa her ne olursa olsun razı ol...onlara yardım et.amin.
şiilerin bu halifelerimizi aşalamaları zoruma gidiyor arkadaşlar.Çünkü Biz namazı düzgün kılıyorsak kaç rekat nerde n okuyorsak hep PEygamber efendimizden onlar bizlere ulaştırdı ve islamı onlar yücelleti...Sen kalkıp onları aşağılıyorsan sonra islamı en güzel şekidle yaşıyorum diyorsan anca kendini aldatmış olursun...Ben iran düşmanı değilim onu baştan belirteyim fakat.İranın yıllarca pkkya kucak açtı göz yumdu vs.bunlarıda görmezden gelemeyeceğiz kusura bakmayın ama siyaset girince bir çıkar girince işiniçine din kardeşiymiş müslümanmış dinlemiyorlar.Aynen bizde öyle siyasetimiz yüzünden şuan filistin yaralı ırak kan ağlıyor.
Ne güzel..Utaniyorum kendi ülkemizden...
yorumların hepsini okudum ama bu yorum çok zoruma gitti benim.!
Çünkü böyle bir zihniyet olamaz!
Bu zihniyet maalesef türkiyenin en popüler cemaatlerinden birinin zihniyetidir şiayı sevmeme iranı sevmeme politikası o cemaatin lideride malumunuz A.B.D de!
Bu cemaatin çok güzel faaliyetleri var takdir ettiğimiz taraflarıda var kesinlikle bir düşmanlığımızda yok ama bu zihniyetin değişmesi lazım bu zihniyet İslam dünyasını birleştirici olmaktan ziyade ayrıştırıcı bir zihniyettir.!
yok efendim İran geçmişte Osmanlıyla savaşmış şunu yapmış bunu yapmış kirli emelleri varmış bırakın bunları şimdiye bakın bugün iranın mı gözü topraklarımızda yoksa İsrail’in mi? A.B.D ve uşaklarının mı?!!
bizim başbakanımızın cumhurbaşkanımızın nesi var diyorsun ben sana şu açılan konuyla alakalı en güzel örneği vereyim gördüğün gibi bu konuda Ahmedinejadın oglu evleniyor ve ne güzel sade bir düğün israfa şatafata gösterişe laubaliliğe kaçmadan.
ama bir hatırlayın bakalım Tayyip Erdoğanın oglunun düğünü veya Abdullah Gülün kızının düğününü yeri yerinden oynatacaklardı nerdeyse al sana fark Ahmedinejadla bizim liderlerimiz arasındaki fark düğünde bile var saysak burda bin yığın fark buluruz.
ama niye bizim liderlere laf yokta Ahmedinejada var çünkü o şii bizimkiler sünni yani ehli sünnet bu zihniyette oldugunuz müddetçe kafirler ehli küfürde hep bizi maglup edecektir!
şu bir gerçekki Ahmedinejad dinini bizim liderlerden iyi yaşıyor ve bunudu Şeriatını ülkesinde başarıyla uyguluyor.
biz mezhebine,ırkına,cinsine,rengine kimsenin bakmayız kardeşim bu noktada gözümüzü kör ederiz sadece Müminliğine,Müslümanlıgına,Adamlıgına,Dinine ve Şeriatına olan Bağlılığına bakarız..Bilmem Anlatabildimmi!?
vesselam...
Selamın aleyküm Kardeşim ...
Hayatta başarılı olman dilek ve temennisiyle hiddet içeren tenkitlerinize
bir nebze cevap vermeye çalışacağım...
Üç senedir bu sitedeyim ilk defa üzücü bir yazı çıktı karşıma.
Benim yazımın muhatabı Nevin kardeşimizdi .O kardeşimizde fikirlerini içeren
cevabını verdi.Benim nazarımda konu kapanmıştır.
Benim fikirlerimi beğenmek zorunda değilsiniz.Hakarete varan cevap
yazmak zorunda hiç değilsiniz...
Polemiği sevmem ve yapmam , sizde kişileri tanımadan A cemaati veya
B cemaatine dahil etmeyin ,dahil ederek yorum yapmayın.Kul hakkına
kalırsınız.Allah (c.c.) diyen bizim dostumuzdur.
Ben ülkemin başbakanını ve cumhurbaşkanını seviyorum.Bu sevgi
siyaseten değildir.Ama yüz yılı incelediğimizde sevmemiz için çok
sebebin olduğunu sizlerde görürsünüz.
Sevmeyenler ; Başka kimler sevmiyor diye yanlarında bulunanlara baksın ...
Babanız yaşında bir kişi olarak bir tavsiyede bulunayım , yakın tarihimizi
detaylı okuyunuz ...
Yüceler yücesi Rabbimiz;
bilmediklerimizi bilenlerden eylemesini temenni
ederek en ''veli '' olana emanet olunuz ...
Ben ancak bu sözlere gülerim.. Bu zamana kadar bir çok kez ülkemiz zor duruma düştüğünde sağdan soldan darbe yediğimiz ve bunun sonunca bizden ayrılan bir sürü millet oldu. Ama İran hiç bir zaman Yavuz Sultan Selim Zamanında yaptığı Kasr-ı Şirin anlaşmasını ihlal edip bir karış dahi içeriye girmedi ve teşebbüs de etmedi... Tabii bizlerde iran'ın sınırına aynı saygıyı gösterdik.. İranın Türkiye üzerinde hiç bir emelinin olamıyacağını düşünüyorum ve bunu da rahatlıkla tarihimize bakıp herksin görebileceği ortadadır..
Allah yollarını açık etsin.. Hiç olmazsa başka ülkelerin etkisi altında kalarak ülkelerini yönetmiyorlar. Doğru bildiklerini yapıp islamı daha iyi yerlere getirme amacındalar..
Selamın Aleyküm Kardeşim ...
Rabbimiz sizleri gülmekten ayırmasın...
Bizi bizden iyi bilen Yüce Rabb'e emanet olunuz ...
peki madem nasihatte bulunduz teşekkür edip bende size bir öneride bulunayım..
Yanlış Yoldasınız,Yanlış Fikirleriniz Var,Yanlış Bir Yol İzliyorsunuz.
rabbim size dogru yola ulaşmayı nasip etsin..İnşAllah(ve cümlemizi)