Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ağlıyorum çünki alnımın teriyle çalışmak istiyorum (6 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Gecicek canım kardesım gecicek inşallah.Rabbimizden isteyelim biz.bakın isteyenler neler de başarıyorlar.istemenin sırrıına varanlar.biz hak yolda ilerlemeye calısıyorken göz göre göre hakikati inkar ediyorlar ve amaclarına ulasıyorlar.biz onlar kadar ısteyemıyecek mıyız.Rabbimizden isteyelim kardesım,bol bol dua edelım.
haklısın kardeşim hemde çok...allah herkesin gönlüne göre versin.bizede bu dünyada alnımızın akıyla çalışıp allahdan başka kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öbür dünyada da cennet nasip etsin inşallah

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım allah yardımcın olsun
üzülme Rabbim herşeyi görüyor
buda bi sınav sonuçta
Rabbim yardımcın olsun
en kısa zamanda başörtünü ve namazlarını sorun etmeyen iyi kalpli insanlarla çalışırsın inşallah
selam ve dua ile...allah a emanet ol ablacım...

amin mervecim amin inşallah canım.çok sağol.sende rabbimize emanetsin canım

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacıgım..
bu durumda ne söylenebilirki ablacıgım...
rabbim her iki cihanda yar ve yardımcımız olsun inşallah...
müslüman geçinen bir ülkede, kendi dinimizi yaşamaya hakkımız yok...
een büyük acıda bu işte be ablacıgım...
insanların allah c.c korkusu kalmamış. kime güvenecegini, kime sıgınacagını bilemiyorsunki...
bu yalan dünyaya o kadar baglanmış insanlar varki ablacıgım. ya bilemiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun. ne olur üzülme. inşallah geçer bu günler...
rabbim büyük. hemde çok büyük...
selam ve dua ile..
rabbime emanet ol..
aleyküm selam canım kardeşim..evet aslında üzülürken sadece kendi çaresizliğime değil,bu at gözlüğü takmış insanlarında haline üzülüyorum.bu dünyanın menfaatleriyle ağızlarından çıkan kelimelerle öbür dünyayı düşünmeyişlerine de üzülüyorum.allah herkesin kalbine göre versin.herkesi hayra ve iyiliğe sevk etsin inşallah.şüpesiz allah en büyük.selametle

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım kardeşim..evet aslında üzülürken sadece kendi çaresizliğime değil,bu at gözlüğü takmış insanlarında haline üzülüyorum.bu dünyanın menfaatleriyle ağızlarından çıkan kelimelerle öbür dünyayı düşünmeyişlerine de üzülüyorum.allah herkesin kalbine göre versin.herkesi hayra ve iyiliğe sevk etsin inşallah.şüpesiz allah en büyük.selametle

Evet canım kardesım ne kadar da guzel soyledıniz.ben de onların hallerıne acıyorum.boşverelim onları.öyle dusunen ınsanlardan ne hayır gelir.moralini yüksek tut kardesım.Hiç üzülme.ben de üzülmuyoorum.toparla kendini.Rabbim herseyı gönlunuze gore en ıyısını, en guzelını versın inşallah.benım ısım var cıkmam lazım canım kardesım.

Rabbime emanet olun.

Selametle...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
cnm en kısa zamanda Allah yardım edicek inş dua et ve ümitli ol.bende böyle sıkıntılar çekeceğim biliyorm ama Allah yardım eder üzülme sakın ve dirayetli ol.dualarım seninle olucak.Allaha emanet ol...

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım yazdıklarını okuyunca inan bende çok ama çok duygulandım.
iş sıkıntısının bulunduğu şu zamanlarda bile baş örtünden vazgeçmemişsin.Rabb'ine olan sorumluluğunu en güzel şekilde sahip çıkmışsın.Tebrik ederim canım ablacım.
Rabb'im kapalı sandığımız kapılar ardından ne bereketlere erdirir şüphemiz olmasın.
Derdi veren allah dermanıda verir hem bu da bi tür sınav değil midir?Rabb'im seni örtün ile sınıyor sen en güzel şekilde o sınavı geçiyorsun.
inşallah sen ve tüm bu durumdakiler muradlarına erer inşallah ablacım
sil göz yaşlarını vakit ikindi namazı hadi namaza sonrada canı gönülde niyaza olsun inşallah ...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm afranur ablam
Allah için seni çok sevdiğimi biliyorsun.
konunu en başından takip ediyorum
o kadar üzülüp daraldım ki...yazmak gelmedi içimden sadece ellerimi açıp dua ettim.
inşallah o gözlerinden dökülen yaşlar hayır ve rızık olarak geri gelir sana
o yaşlara sebep olanlarıda Allaha havale edelim.

dualarım seninle ablam..en yürekten dualarım
sen ve senin gibi mağdur edilen ablalarım kardeşlerim ile.

selam ve dua ile

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
cnm en kısa zamanda Allah yardım edicek inş dua et ve ümitli ol.bende böyle sıkıntılar çekeceğim biliyorm ama Allah yardım eder üzülme sakın ve dirayetli ol.dualarım seninle olucak.Allaha emanet ol...

allah razı olsun kardeşim sağol.selametle

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım yazdıklarını okuyunca inan bende çok ama çok duygulandım.
iş sıkıntısının bulunduğu şu zamanlarda bile baş örtünden vazgeçmemişsin.Rabb'ine olan sorumluluğunu en güzel şekilde sahip çıkmışsın.Tebrik ederim canım ablacım.
Rabb'im kapalı sandığımız kapılar ardından ne bereketlere erdirir şüphemiz olmasın.
Derdi veren allah dermanıda verir hem bu da bi tür sınav değil midir?Rabb'im seni örtün ile sınıyor sen en güzel şekilde o sınavı geçiyorsun.
inşallah sen ve tüm bu durumdakiler muradlarına erer inşallah ablacım
sil göz yaşlarını vakit ikindi namazı hadi namaza sonrada canı gönülde niyaza olsun inşallah ...

inşallah güzel kardeşim benim.çok sağol.allah razı olsun.allah hepimizin gönlüne göre versin.selametle canım kardeşim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm afranur ablam
Allah için seni çok sevdiğimi biliyorsun.
konunu en başından takip ediyorum
o kadar üzülüp daraldım ki...yazmak gelmedi içimden sadece ellerimi açıp dua ettim.
inşallah o gözlerinden dökülen yaşlar hayır ve rızık olarak geri gelir sana
o yaşlara sebep olanlarıda Allaha havale edelim.

dualarım seninle ablam..en yürekten dualarım
sen ve senin gibi mağdur edilen ablalarım kardeşlerim ile.

selam ve dua ile
aleyküm selam erhancım.saol ablacım.allah razı olsun senden.dualarına amin güzel kardeşim.hayat böyle işte ben böyle sınanıyorum diğerleri beni reddedip sınanıyo.allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için ablacım.hepimize ferah kapıları açılsın inşallah.baki selam ve dua ile rabbimize emanetsin kardeşim

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm afranurum üzüldüm üzülmene gözünden akan yaşlara öncelikle bu kişilere Allah HADİ isminin hürmetine hidayet versin. imtihan dünyası çeşit çeşit sıkıntılarla boğuşuyoruz zaman zaman senin de bu şimdi Allah sabır versin. inan böyle birilerinin yanında işe girersen sana, kıyafetine devamlı karışırlar laf söylerler biliyorum çünkü yaşadım. Allahım bir kapıyı kapatır başka kapı açarmış inşallah sana da bu işlerden çook daha hayırlısını nasip etsin. unutma bu süreçte bitecek sabrın sonu selamettir. sabredenlere mükafatları sınırsız verilir. her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır bu da geçer inşallah.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
hiç üzülme diyeceğim
gerçekten
gün doğmadan neler doğar
bıl kı örtüyü ıstemeyen bır iş yerınde den hayır gelmez
gönlünü ferah tut
dua et
inşaallah sana en uygun bır iş nasıp olur
ve cok mutlu olursun
allah tan ümit kesılmez
allah gonlune gore versın amın
allaha emanet ol
cok mutlu kal

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm afranurum üzüldüm üzülmene gözünden akan yaşlara öncelikle bu kişilere Allah HADİ isminin hürmetine hidayet versin. imtihan dünyası çeşit çeşit sıkıntılarla boğuşuyoruz zaman zaman senin de bu şimdi Allah sabır versin. inan böyle birilerinin yanında işe girersen sana, kıyafetine devamlı karışırlar laf söylerler biliyorum çünkü yaşadım. Allahım bir kapıyı kapatır başka kapı açarmış inşallah sana da bu işlerden çook daha hayırlısını nasip etsin. unutma bu süreçte bitecek sabrın sonu selamettir. sabredenlere mükafatları sınırsız verilir. her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır bu da geçer inşallah.

aleyküm selam sılam.amin sılacım amin inşallah.herşeyde bir hayır vardır diyip bekliyorum zaten ama bazen böyle tekbaşıma taşıyamayıp paylaşmak ihtiyacı duyuyoru.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.demekki daha yeterince sıkışmadım diye düşünüyorum.rabbim bilir herşeyi elbet sabah olucak hep gece olmaz.bugünlerde geçicek inşallah selametle canım

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
hiç üzülme diyeceğim
gerçekten
gün doğmadan neler doğar
bıl kı örtüyü ıstemeyen bır iş yerınde den hayır gelmez
gönlünü ferah tut
dua et
inşaallah sana en uygun bır iş nasıp olur
ve cok mutlu olursun
allah tan ümit kesılmez
allah gonlune gore versın amın
allaha emanet ol
cok mutlu kal

aleyküm selam hocam..amin inşallah.bende hep böyle diyorum zaten yeni doğacak gün kimbilir nelere gebe???kimbilir yarın ne olucaz.herşeyin hayırlısı.rabbimize sığındık inşallah.sizde rabbimize emanet çok mutlu kalın inşallah

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sizi çok ii anlıyorum bi hafta oldu işten ayrılalı bende örtümden dolayı bulamıyorum allah herşeyin hayırlısını versin...selam ve dua ile...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sizi çok ii anlıyorum bi hafta oldu işten ayrılalı bende örtümden dolayı bulamıyorum allah herşeyin hayırlısını versin...selam ve dua ile...

canım kardeşim.allah kendisinden başkasına muhtaç etmesin bizleri inşallah.hakkımızda hayırlısı olur..selametle

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme ablacım.bende çok üzüldüm.ama allah öyle insanlara hidayet versin.allah hep bizimledir ablacım.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme ablacım.bende çok üzüldüm.ama allah öyle insanlara hidayet versin.allah hep bizimledir ablacım.

şüpesiz allah bizimle incinurum.inşallah sen büyüdüğünde böyle sorunlar kalmaz ülkemizde.böyle zorluklarla karşılaşmazsınız canım.selametle

sümeyye_90

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]elh. Kapalıyım ama hiç karşılaşmadım çok şükür öyle bi durumla ama eminim gerçekten insanın zoruna gider ya allah yardımcın olsun kardeşim.inş bulursun hayırlısıyla ama bence taviz verilmemeli...[/ı]

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]elh. Kapalıyım ama hiç karşılaşmadım çok şükür öyle bi durumla ama eminim gerçekten insanın zoruna gider ya allah yardımcın olsun kardeşim.inş bulursun hayırlısıyla ama bence taviz verilmemeli...[/ı]

bende 4 yıldır hiç karşılamadım böyle bi durumla taki 3 ay önce mağazamız kapanana kadar kardeşim.insan yaşadıkça herşeyi görüyo.elhmadulillah sağlığımız yerinde rabbimin hergününe sonsuz şükür.bunlar hayatın tuzu biberi.taviz vericek olsak zaten böyle içlenip burda sizlerle paylaşmazdım.taviz olmadığı için insanın zoruna gidiyo...allah büyük kardeşim.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt