Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ağlıyorum çünki alnımın teriyle çalışmak istiyorum (2 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.evet senin okulun yeni bitti daha .inşallah sen böyle şeylerle karşılaşmadan bulursun iş canım.allah razı olsun sende dualrımdasın selametle

karşılaşacağimdan eminim ablacım
inşallah karşılaşmam amaAllah daha ıyı bılır
ama edirne gibi bir yerde karşılaşmamak imkansız
Rabbım yardımcımızolsun
selametle..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

karşılaşacağimdan eminim ablacım
inşallah karşılaşmam amaAllah daha ıyı bılır
ama edirne gibi bir yerde karşılaşmamak imkansız
Rabbım yardımcımızolsun
selametle..
dur bakalım gün doğmadan neler doğucak.allah bizimle beraber.bizlerin dayanma gücünü artırsın.bugünümüzü aratmasın yinede sonsuz şükürler olsun halimize.rabbim ne eylerse güzel eyler canım kardeşim.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın kardeşim hemde çok...allah herkesin gönlüne göre versin.bizede bu dünyada alnımızın akıyla çalışıp allahdan başka kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öbür dünyada da cennet nasip etsin inşallah

amin canım ablam amin.

Hayırlı geceler afranur ablam.nasılsın??

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
dur bakalım gün doğmadan neler doğucak.allah bizimle beraber.bizlerin dayanma gücünü artırsın.bugünümüzü aratmasın yinede sonsuz şükürler olsun halimize.rabbim ne eylerse güzel eyler canım kardeşim.

inşallah ablacım inşallah
umudumuz her zaman var
çıkmadıkcandan ümit kesılmezmıs
Allah c.c kalbimize göre versin...
selam ve dua ile..

semih885

Kayıtlı Kullanıcı
vallaha hayırlı bir insanmışın abla helal olsun sana onlar utansın basörtüsü tamıyolar diye

semih885

Kayıtlı Kullanıcı
Alllah yardımcın olsun dua edecem sana hergün abla inşallah kabul olur

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam uzun zmandır forumlara yorum yapmıyordum ama senin konunu görünce sanki kendimi görmüş gibi oldum. bende okulu bitirince 6 y iş aradım. bunalıma girdim. senin gibi çok dolduğum ağladığım zamanlarım oldu. sonra bir iş buldum ilanda muhasebeci arıyoruz diye yazmışlar adam bana bütün dükkanını baştan sona temizletti . muhasebe falan da yok ortada. temizlik için birini arıyormuş meğer.. .. bu olay o kadar moralimi bozduki iş aramaktan vazgeçtim. ümidimi hiç kesmedim rabbimden ama yorulmuştum artık. Sonra rabbim rızık kapısını ayağıma getirdi. Okuldayken staj yaptığım yerdeki abla hastalanmış acilen işe başlaybilirmiyim diye aradılar. Örtüme namazıma hiç karışmadılar. Rabbim mutlaka sabrın sonunda bir ışık yakıyor insana üzülme sakın.. ama UMUT en güzel şey onuda sakın yitirme Rabbimin yardımı seninle ve tüm müslüman kardeşlerimle olsun selam ve dua ile Rabbimize emanet olun.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam uzun zmandır forumlara yorum yapmıyordum ama senin konunu görünce sanki kendimi görmüş gibi oldum. bende okulu bitirince 6 y iş aradım. bunalıma girdim. senin gibi çok dolduğum ağladığım zamanlarım oldu. sonra bir iş buldum ilanda muhasebeci arıyoruz diye yazmışlar adam bana bütün dükkanını baştan sona temizletti . muhasebe falan da yok ortada. temizlik için birini arıyormuş meğer.. .. bu olay o kadar moralimi bozduki iş aramaktan vazgeçtim. ümidimi hiç kesmedim rabbimden ama yorulmuştum artık. Sonra rabbim rızık kapısını ayağıma getirdi. Okuldayken staj yaptığım yerdeki abla hastalanmış acilen işe başlaybilirmiyim diye aradılar. Örtüme namazıma hiç karışmadılar. Rabbim mutlaka sabrın sonunda bir ışık yakıyor insana üzülme sakın.. ama UMUT en güzel şey onuda sakın yitirme Rabbimin yardımı seninle ve tüm müslüman kardeşlerimle olsun selam ve dua ile Rabbimize emanet olun.

aleyküm selam derya kardeşim...ne mutlu sana.sabrın sonu selamet.rabbim bir kapı açıyor mutlaka.eminim benimde gönlüme göre bir iş olucak.bu arada sınanıyoruz işte hamdolsun..ya başka şeylerle sınansaydık..umudumu yitirmem ,herşey allah dan şüpesiz.O en hayırlısını bilen bizim için..bugünlerde geçicek.selametle kardeşim

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım sırf mesele basımızdakı ortu ıle alakalı degılkı ıs yok her yerde her seyde torpıl var artıkbende ıssızım psıkolojım gercekten bozuk

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm güzel canlar..
bu demokrat olanlar müslüman değil mi yani?hiç anlamıyorum o zaman özür dilerim kendimi tutamıycam gidip din değiştirsinler...müslüman kadında erkek te tesettürlü giyinir bu nedir böyle ya?!!!
kardeş sen sıkma canını nolursun..ALLAH her şeyi bilir görür...onun için allah için dayan sakın sıkma canını allah yardım eder elbet..hakkında hayırlısı olsun dua ettim senin için RABBimiz yardımcın olsun selametle..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım sırf mesele basımızdakı ortu ıle alakalı degılkı ıs yok her yerde her seyde torpıl var artıkbende ıssızım psıkolojım gercekten bozuk

haklısın özdencim işde yok ama var olanda böyle işte.hayırlısı yaa allah beterinden korusun inşallah

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm güzel canlar..
bu demokrat olanlar müslüman değil mi yani?hiç anlamıyorum o zaman özür dilerim kendimi tutamıycam gidip din değiştirsinler...müslüman kadında erkek te tesettürlü giyinir bu nedir böyle ya?!!!
kardeş sen sıkma canını nolursun..ALLAH her şeyi bilir görür...onun için allah için dayan sakın sıkma canını allah yardım eder elbet..hakkında hayırlısı olsun dua ettim senin için RABBimiz yardımcın olsun selametle..

aleyküm selam kardeşim..valla bilmiyorum töbeler töbesi benimde anlamadığım nokta o ya zaten,zoruma giden gücüme giden o...benim başımdaki örtü davranışlarım bozuk olmadığı sürece neden antipati yaratıyo ben bi türlü bunu anlamıyorum.neyse allah çokk büyük şüpesiz..elbet bi kapı açılıcak....bugün olmasa yarın elbet allah yardım edicek bize.allah razı olsun dualarına ve kabul buyursun kardeşim.allah gönlüne göre versin.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt