Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ağlıyorum çünki alnımın teriyle çalışmak istiyorum (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm
evet şuan artık dayanamadım ve ağlıyorum,sinirlerim bozuzuldu çünki...
3 aydır işsizim biçok kardeşim gibi.işbaşvurularında bulunuyorum...bi çoğu KAPALISIN OLMAZ diyolar..artık bugün son damla oldu bardağı taşıran...
bir ilana gitti görüşmeye..beni gördüler,konuştuk ve söze başladılar...
-evet tam bize göre bir elemansınız,deneyimlisiniz tam da istediğimiz gibi..ama bu semtin %80 demokrat ve eğer sizi işe alırsak iş kaybımız olur tepki alırız.biz ticaret yapıyoruz açık konuşmak gerekirse kapalı olmanız bizim için dezavantaj kusura bakmayın,çok üzgünüz ama eğer başınızı açarsanız hemen buyrun başlayın şartları siz belirlyin....
yani benim örtüm insanların iş kaybına neden oluyomuş...ben ordayım sanki vebalıyım gibi insanlar ordan alış veriş etmezlermiş..bu nekadar ağar bi durum.çok karşılaştım böyle şeylerle,ama sanırım artık işsizlik ve maddi sıkıntıların artması nedeniyle sinirlerim bozulmuş...ağlıyorum...sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı .beni bir tek sizler anlarsınız çünki...
dularınıza ihtiyacım var esirgemeyin benden lütfen.artık rahat örtümün sorun olmadığı,namazımın sorun olmadığı biryerde çalışmak istiyorum.bu sıkıntılardan feraha çıkmak istiyorum tüm benim durumumda olan kardeşlerimle beraber...

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende çom uğraştım bulmak için ama yok bende işyerinde başımı açıyorum çıkarken kapatıyorum çok üzgünüm bu durumdan seni anlayabiliyorum hergün senin gibi ağlamak istiyorum.namazıma karışmıyorlar mescite gidip kılıyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım
Alls c.c yardımcımız olsun
ben de okulumu yenı bıtırdım
kapandım çok şükür
ama kapalı çalısabılecegım yer yok gibi
ben de hep dua ediyorum kalbıme göre bır ıs bulurum dıye
bundan sonra sen de dualarımdasın ablacım
selam ve dua iel..

nesly1905

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok üzüldüm Allah cümlemizin yardımcısı olsun benim zoruma giden sanki Müslüman bir ülke değiliz Allah yardımcımız olsun keske suudi arabistanda yasaydım da bunlarla karsılasmasaydım diyorum :S

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
A.S canım kardeşim...
Ne yazıkki bu durumlarla karşılaşılıyor...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Tevekküledelim kardeşim..hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz...
Rızkı veren Rabbim inşallah en kısa zamanda ferah kapıları nasibeder bütün kardeşlerimiz için...Allah rızası için çekilen her sıkıntının Rabbim katında mükafaatı vardır..Rabbim size en güzel mükaffatları nasip etsin...Allah nefsimizle biran bile bizi başbaşa bırakmasın..Allah yolundan Rızasından ayırmasın bizleri...
Dualarımdasınız
Dualarda buluşmak dileğiyle ...
Allah'a emanet olun..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
esselamu aleyküm

evet şuan artık dayanamadım ve ağlıyorum,sinirlerim bozuzuldu çünki...
3 aydır işsizim biçok kardeşim gibi.işbaşvurularında bulunuyorum...bi çoğu KAPALISIN OLMAZ diyolar..artık bugün son damla oldu bardağı taşıran...
bir ilana gitti görüşmeye..beni gördüler,konuştuk ve söze başladılar...
-evet tam bize göre bir elemansınız,deneyimlisiniz tam da istediğimiz gibi..ama bu semtin %80 demokrat ve eğer sizi işe alırsak iş kaybımız olur tepki alırız.biz ticaret yapıyoruz açık konuşmak gerekirse kapalı olmanız bizim için dezavantaj kusura bakmayın,çok üzgünüz ama eğer başınızı açarsanız hemen buyrun başlayın şartları siz belirlyin....
yani benim örtüm insanların iş kaybına neden oluyomuş...ben ordayım sanki vebalıyım gibi insanlar ordan alış veriş etmezlermiş..bu nekadar ağar bi durum.çok karşılaştım böyle şeylerle,ama sanırım artık işsizlik ve maddi sıkıntıların artması nedeniyle sinirlerim bozulmuş...ağlıyorum...sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı .beni bir tek sizler anlarsınız çünki...

dularınıza ihtiyacım var esirgemeyin benden lütfen.artık rahat örtümün sorun olmadığı,namazımın sorun olmadığı biryerde çalışmak istiyorum.bu sıkıntılardan feraha çıkmak istiyorum tüm benim durumumda olan kardeşlerimle beraber...

inşaALLAH .. rabbim yardımınıza yetişsin .. : (
...!

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sizi cok cok cok cok ıyı anlayabılıyorum.aynı durumdayım.benim de kısa bır süre önce aynı şey basıma geldi.hala da beklıyorum olumlu sonuc alabılmek ıcın ve ınanıyorum da alacagım ınşallah.evet tesellıye,destege ıhtıyacı oluyor ınsanın.cok şukur burdakı arkadaslarımız yalnız bırakmıyorlar.Rabbim onlardan razı olsun.kardesım Rabbımız bızım hem emrını yerıne getırmeye calıstıgımızı, hem de helal rızık kazanmak ıstedıgımızı bılıyor.Rabbimizin yolunda devam edelım.bol bol dua edelım.baska caremiz yok.Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun.Ümidimizi kesmeyelim,bize yakışmaz:)
Dualarımdasınız canım kardesım.Üzülmeyın.

Selametle...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende çom uğraştım bulmak için ama yok bende işyerinde başımı açıyorum çıkarken kapatıyorum çok üzgünüm bu durumdan seni anlayabiliyorum hergün senin gibi ağlamak istiyorum.namazıma karışmıyorlar mescite gidip kılıyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.
amin canım kardeşim amin.allah biliyo şüpesiz hakkımızda hayırlı olanı.ama bazen gücüne gidiyo insanın işte

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım
Alls c.c yardımcımız olsun
ben de okulumu yenı bıtırdım
kapandım çok şükür
ama kapalı çalısabılecegım yer yok gibi
ben de hep dua ediyorum kalbıme göre bır ıs bulurum dıye
bundan sonra sen de dualarımdasın ablacım
selam ve dua iel..
aleyküm selam canım.evet senin okulun yeni bitti daha .inşallah sen böyle şeylerle karşılaşmadan bulursun iş canım.allah razı olsun sende dualrımdasın selametle

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok üzüldüm Allah cümlemizin yardımcısı olsun benim zoruma giden sanki Müslüman bir ülke değiliz Allah yardımcımız olsun keske suudi arabistanda yasaydım da bunlarla karsılasmasaydım diyorum :S
evet kardeşim..ama hertarafı açık gezenlere tapki yok bu ülkede.nekadar açıksan okadar itibar görüyosun.allah yardımcımız olsun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım kardeşim amin.allah biliyo şüpesiz hakkımızda hayırlı olanı.ama bazen gücüne gidiyo insanın işte

evet canım kardesım gucune gıtmez mı ınsanın.öyle bir dokunuyor ki, ağırına gıdıyor ki insanın.yaşayan bilir.Ama siz yine de üzülmeyin canım kardesım.Rabbimize göre hiç bir güçlük yok.Rabbimiz ol deyınce oluverir hersey inşalllah.Bizim istememizde bitiyor olay.Biz Rabbimizden istemesini bilmeliyiz.Bol bol dua edelım canım kardesım.Sonra da burda sevıncımızı tekrar paylaşalım inşallah.Üzüntüler paylaştıkca azalır, mutluluklar da paylaştıkca cogalır:a14:

Selametle...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
A.S canım kardeşim...
Ne yazıkki bu durumlarla karşılaşılıyor...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Tevekküledelim kardeşim..hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz...
Rızkı veren Rabbim inşallah en kısa zamanda ferah kapıları nasibeder bütün kardeşlerimiz için...Allah rızası için çekilen her sıkıntının Rabbim katında mükafaatı vardır..Rabbim size en güzel mükaffatları nasip etsin...Allah nefsimizle biran bile bizi başbaşa bırakmasın..Allah yolundan Rızasından ayırmasın bizleri...
Dualarımdasınız
Dualarda buluşmak dileğiyle ...
Allah'a emanet olun..
amin kardeşim amin.zaten sadece rabbimizin rızası için herşey inşallah.sabırla allah dan bekliyorum zaten.ama bazen hani insanın istabat hakkı vardır ya dolar.bugün o doldu bende de.yoksa allah hakkımızda en hayırlısını biliyo şüpesiz vardır bir bildiği bizim içinde.amenna.sağolun kardeşim.selame ve dua ile

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sizi cok cok cok cok ıyı anlayabılıyorum.aynı durumdayım.benim de kısa bır süre önce aynı şey basıma geldi.hala da beklıyorum olumlu sonuc alabılmek ıcın ve ınanıyorum da alacagım ınşallah.evet tesellıye,destege ıhtıyacı oluyor ınsanın.cok şukur burdakı arkadaslarımız yalnız bırakmıyorlar.Rabbim onlardan razı olsun.kardesım Rabbımız bızım hem emrını yerıne getırmeye calıstıgımızı, hem de helal rızık kazanmak ıstedıgımızı bılıyor.Rabbimizin yolunda devam edelım.bol bol dua edelım.baska caremiz yok.Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun.Ümidimizi kesmeyelim,bize yakışmaz:)
Dualarımdasınız canım kardesım.Üzülmeyın.

Selametle...

biliyorum ayşecim anladığını.günledir senin konunu takip ediyorum sessizce.belkide bugün böyle taşmama sebeb de senin konun oldu.doldum çünki.bu halim umut kesmek yada töbeler töbesi isyan değil asla.allah hepimizi için hayırlısını biliyo var bunda da bir hayır.sadece insanların siz biz diye ayırmaları gücüme gidiyo.kime ne benim başımdaki örtüden.kime ne zararı var.ben mini etek giyip göbeğine kadar açık yakalı bluz giyenleri ayırıyormuyum da benim başımdaki örtümden ben kenara itiliyorum.bugün sustum sustum.hep hasbinallah dedim.melekler verdi cevaplarını insanların.ama bazen duygusal oluyo insan ve şuan olduğum gibi taşıveriyo.yine de allah bilir en iyisini.sınanıyoruz.hakkıyla geçeriz sınavdan elbet ayşecim.bugünlerde geçicek.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım kardesım gucune gıtmez mı ınsanın.öyle bir dokunuyor ki, ağırına gıdıyor ki insanın.yaşayan bilir.Ama siz yine de üzülmeyin canım kardesım.Rabbimize göre hiç bir güçlük yok.Rabbimiz ol deyınce oluverir hersey inşalllah.Bizim istememizde bitiyor olay.Biz Rabbimizden istemesini bilmeliyiz.Bol bol dua edelım canım kardesım.Sonra da burda sevıncımızı tekrar paylaşalım inşallah.Üzüntüler paylaştıkca azalır, mutluluklar da paylaştıkca cogalır:a14:

Selametle...

inşallah ayşecim.ahirette kazananlardan oluruz inşallah.zaten bende azalsın diye sizle paylaştım sıkıntımı.inşallah sevincimizi paylaşıp çoğaltıcağımız günlerde olucak.baki dua ile....

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam güzel ablam
Allah yardımcın olsun, çok acı bir durum müslüman görünen bir ülkede başörtülü çalışamıyoruz ve okuyamıyoruz bu nasıl bir sistem, bu nasıl özgürlük?
Ablam inşaALLAH Rabbim kalbine gönlüne göre bir hayırlı iş çıkarır karşına ve senide bu sıkıntıdan feraha kavuşturur..Amin..
Allaha emanet ol
selam ve dua ile...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum ayşecim anladığını.günledir senin konunu takip ediyorum sessizce.belkide bugün böyle taşmama sebeb de senin konun oldu.doldum çünki.bu halim umut kesmek yada töbeler töbesi isyan değil asla.allah hepimizi için hayırlısını biliyo var bunda da bir hayır.sadece insanların siz biz diye ayırmaları gücüme gidiyo.kime ne benim başımdaki örtüden.kime ne zararı var.ben mini etek giyip göbeğine kadar açık yakalı bluz giyenleri ayırıyormuyum da benim başımdaki örtümden ben kenara itiliyorum.bugün sustum sustum.hep hasbinallah dedim.melekler verdi cevaplarını insanların.ama bazen duygusal oluyo insan ve şuan olduğum gibi taşıveriyo.yine de allah bilir en iyisini.sınanıyoruz.hakkıyla geçeriz sınavdan elbet ayşecim.bugünlerde geçicek.

Gecicek canım kardesım gecicek inşallah.Rabbimizden isteyelim biz.bakın isteyenler neler de başarıyorlar.istemenin sırrıına varanlar.biz hak yolda ilerlemeye calısıyorken göz göre göre hakikati inkar ediyorlar ve amaclarına ulasıyorlar.biz onlar kadar ısteyemıyecek mıyız.Rabbimizden isteyelim kardesım,bol bol dua edelım.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım allah yardımcın olsun
üzülme Rabbim herşeyi görüyor
buda bi sınav sonuçta
Rabbim yardımcın olsun
en kısa zamanda başörtünü ve namazlarını sorun etmeyen iyi kalpli insanlarla çalışırsın inşallah
selam ve dua ile...allah a emanet ol ablacım...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacıgım..
bu durumda ne söylenebilirki ablacıgım...
rabbim her iki cihanda yar ve yardımcımız olsun inşallah...
müslüman geçinen bir ülkede, kendi dinimizi yaşamaya hakkımız yok...
een büyük acıda bu işte be ablacıgım...
insanların allah c.c korkusu kalmamış. kime güvenecegini, kime sıgınacagını bilemiyorsunki...
bu yalan dünyaya o kadar baglanmış insanlar varki ablacıgım. ya bilemiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun. ne olur üzülme. inşallah geçer bu günler...
rabbim büyük. hemde çok büyük...
selam ve dua ile..
rabbime emanet ol..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam güzel ablam
Allah yardımcın olsun, çok acı bir durum müslüman görünen bir ülkede başörtülü çalışamıyoruz ve okuyamıyoruz bu nasıl bir sistem, bu nasıl özgürlük?
Ablam inşaALLAH Rabbim kalbine gönlüne göre bir hayırlı iş çıkarır karşına ve senide bu sıkıntıdan feraha kavuşturur..Amin..
Allaha emanet ol
selam ve dua ile...

amin allah razı olsun canım kardeşim...inşallah bizlerde öbür dünyada özgürlüğümüzü alırız.burası geçici..aslında fani işler için üzülmeye değmez ama insanız işte...selametle canım kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt