kwon_salim
Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar torpil falan diilde başarili olana torpil viz gelir tirr z geçer çalişinca allhin yardimi kendiliğinden geliyor zaten hi
Arkadaşlar torpil falan diilde başarili olana torpil viz gelir tirr z geçer çalişinca allhin yardimi kendiliğinden geliyor zaten hi
torpil!.... Veya referans!.... Adi ne olursa olsun bu insanlrin hakkina tecavüzden başka bir şey değil
maalesef bende bunun en büyük madurlari arasinda yerimi aldim........
Ankaraya 1. Siradan atanmama rağmen en sonn siradan yerleştirildim ve bir yildir hayatim alt üst oldu......benden 15 puan düşük alan biri ankaranin tam göbeğinde görev yapiyor... Ama elhamdülillah var bunda da bir hayir.......bu yollarla işlerini yürütenler için de mahkeme-i kübraya sevkten başka yapacak bir şey yok maalesef.....
Inşaallah ilerde adaletin tam tesis edildiği bir toplum oluruz duasindan başka bir şey demek gelmiyor içimden
merhaba herkesin kendi düşüncesi saygılarımla
S.a
Amin
O komşunu yüceltir seni sınar, O komşunu düşürünce seni sınadığı gibi. sınavı geç kardeşim haset etme, nasıl yükselirse yükselsin bilki ona o fırsatı veren ALLAH (C.C) (azre ve celle) seni sınamadımı sanıyorsun..
aminnnn...[sıze="4"]ey rab!
Elimizden tut, dostlarının yüzüne baktığın gibi bize de rahmetinle teveccühte bulun..
Iç dünyamızı varlığının ziyasıyla nurlandır ve bizi sensizliğin zulmetlerinden, zindanlarından halâs eyle;
halâs eyle ve eşiğine baş koymuş kapının şu sadık kullarını yalnız bırakma. Senden kalblerimize ışık, iradelerimize güç, düşüncelerimize istikamet, niyetlerimize de hulûs istiyoruz.
Bizleri iç dünyamızla yeniden inşa ederek ruhlarımıza ahsen-i takvîm sırrını duyur[/sıze]
aminnnn...