S.a 350 tane daha okudum Rabbim kabul etsin
s.a. abıcım 5.000 daha okunmustur eklermısın Rabbıme emanet ol
Selamun Aleyküm Abi :H
10.000 daha okundu (aldiklarimi okudum toplam 70.000 oldu)
s.a ben 1,000 tane daha okudum.allah kabul etsin....hayırlı geceler herkese
benden 1000 ad daha okundu
hayırlı günler
selamün aleyküm.formu hep yukarda tutmaya çalışalım.bu arada ben okumaya devam ediyoru.başka arkadaşlarada haber verdim.onlarda okuyorlar.sonra toplu bildiricem.allaha emanet olun.
Bahar kardeşim 70000 ile yetinmeyeceksin değil mi
ben aldıgım 100.000 salavatı tamamladım .rabbim işallah kabul etmiştir.a.e.o
hı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abıkardeşim geçen okul bitti demiştin üniv. merak ettim ya
Allah Razı Ola.
hı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abı
Allah razı olsun ınsallah amın kardesım Rabbım hepımıze hakkımızda hayırlısını nasıp etsın Rabbıme emanet ol kardesımMasALLAH laves Kardesim:G__ Mezun oldun demek__ Rabbim gönlüne göre verir insALLAH iyi istedigin gibi bir is bulursun__ Hakkinda Hayirlisi Olsun
ben aldıgım 100.000 salavatı tamamladım .rabbim işallah kabul etmiştir.a.e.o
:B
MASALLAH B) __ ALLAH Kabul Etsin_ Rabbim Peygamber efendimizin seffatine nasil kilsin insALLAH__ Se4vabini kat kat versin Rabbim__B)
hı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abı
ınsallah abıcım ben 100.000 e tamamladım son kalan 5.000ıde okudum yanı Allaha emanet olbölümün ne güzel aslında tez zamanda allah senin gibi temiz kalpliyi mutlu edecektir