Selamünaleyküm Bu Dedikleriniz Haftadami Olacak Marta Kadarmi ?
selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ben cok merak ediyorum şimdiye kadar kac bin KELİME-İ TEVHİD okundu acaba bileniniz varmı? hangi kardeşimiz bunların toplamasını yapıyor ara sıra yazarsanız iyi olur daha ne kadar okunacağına dair fikrimiz olur.A.E.O.
s.a. evet haklısınız yanlış yazdım okadar okumamız varki karıştırdım aslında salavat-ı şerife yazacaktım a.e.o.kelime -i tevhit demişsiniz burda salavat çekiliyor...sanırım yazarken yanlış yazdınız...hayırlı günler
okunmuştur 500 adet allah kabul etsin a.e.o
ben 600 daha okudum ayrıca babaannem 90000 adet okumuş
Allah a emanet olun
hayırlı sabahlar arkadaşlar benden 500 ad daha okundu allaha emanet olun
sa .1000 tane daha eklermisiniz.rabbime emanet olun.
s.aleyküm ..
Bende 500 Tane Okudum..
A.e.olun Dua Ile..
Selamun aleykum ben 600 tane daha okudum Allah'a emanet olun
Selamunaleykum kardeşim bende şimdilik 100 daha alıyım bitirince tekrar inşallah
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar kardeşlerim ben 15000 tane almıştım 5000 tanesi okundu 10000 tane kaldı onlarda okunduğunda haber veririm ve yine alırım RABBİM kabul etsin
SELAMETLE kalın ALLAHA EMANET OLUN
selamün aleyküm kardeşim ben 3000 tane daha alıyorum Allah razı olsun ve kabul etsin bu salavatlarımızı
s.aleyküm kardeşim 1000 tane daha okunmuştur...allah kabul etsin inşallah..hayırlı günler
s.a. bende 1000 tane alıyorum
s.a ben aldıklarımı okudum tekrar almak istiyorm 5.000
allaha emanet olun
Selamünaleyküm Bu Dedikleriniz Haftadami Olacak Marta Kadarmi ?
aleyküm selam...hafize abla salavat maratta bitiyor haftada bir olan enes kardeşimiz hafatada bir hatim başlattı o...salavat 18 martatta bitecek..
selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ben cok merak ediyorum şimdiye kadar kac bin KELİME-İ TEVHİD okundu acaba bileniniz varmı? hangi kardeşimiz bunların toplamasını yapıyor ara sıra yazarsanız iyi olur daha ne kadar okunacağına dair fikrimiz olur.A.E.O.
aleyküm selam.brinci sayfada okunan yazıyor kardeşim..enes kardeşimiz sürekli orayı güncelliyor..ordan öğrenebilrsin
.a.e.o
Selamunaleykum ben dünkü 100 aldıgımıda okudum inşallah tekrar alırım hayırlı günler
selamlar benden 100 ad daha eklermisiniz okundu allahım kabul etsin
hatiminize katılmayı isterdim ama zaman kötü zaman allah yardımcınız. olsun kolaylıklar versin.
s.a. abıcım 5.000 daha okunmustur eklermısın Rabbıme emanet ol