Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

25 şubat 2010 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı. Hedef 25.000.000 (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serapcım selamün aleyküm baya ağırmış Allah şifanı versin. taş yukarıda olsa da şifanı verecek olan Rabbim inşallah dediği gibi zor olmaz. aman suyu ihmal etme bol bol iç yarım litrelik şişeler varya onları doldur bir tanesini bir seferde iç akşama kadar ne kadar içtiğin belli olsun. sürekli zıpla demiş bence ip atla ciddi söylüyorum. satılıyor şu herşeyi satan birmilyoncular varya orda var. inşallah ilaç fayda eder şimdi nasılsın kusura bakma kaç gündür çocuk hasta olunca derdine düşmüşüm hatimlerde yoğun geri dönememişim sana.

aleyküm selam.bende çok özür dilerim.sınavlarım var da dersanede bu aralar tabi bir yandan da ağrılar.hemen sayfalara bakıp çıkmak zorunda kaldım bu aralar.pazartesi 9.30 a randevum var aslında biraz korkuyorum taş düşmedi çünkü ameliyatta diyebilirler.ip milyoncularda var mı?bende koşuya gidiyordum 3-4 gündür sidemedim gerçi sınavlar yüzünden.çok geçmiş olsun çocuğun olduğunu bilmiyordum dersen çok ayıp olur mu?:a11:inşallah meleğimizin çok kötü birşeyi yoktur.ALLAH şifa versin inşallah bir an önce. kafam o kadar karışık ki dersler hastalık,tarla satılıp düğün olacak mı diye düşünmekten unutkanlık başladı.ALLAH yardımcım olsun bazen kiminle ne konuştuğumu bile unutuyorum.kafam yorgun ama olsun şükür bugünlere.ALLAHAemanet olasın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam.bende çok özür dilerim.sınavlarım var da dersanede bu aralar tabi bir yandan da ağrılar.hemen sayfalara bakıp çıkmak zorunda kaldım bu aralar.pazartesi 9.30 a randevum var aslında biraz korkuyorum taş düşmedi çünkü ameliyatta diyebilirler.ip milyoncularda var mı?bende koşuya gidiyordum 3-4 gündür sidemedim gerçi sınavlar yüzünden.çok geçmiş olsun çocuğun olduğunu bilmiyordum dersen çok ayıp olur mu?:a11:inşallah meleğimizin çok kötü birşeyi yoktur.ALLAH şifa versin inşallah bir an önce. kafam o kadar karışık ki dersler hastalık,tarla satılıp düğün olacak mı diye düşünmekten unutkanlık başladı.ALLAH yardımcım olsun bazen kiminle ne konuştuğumu bile unutuyorum.kafam yorgun ama olsun şükür bugünlere.ALLAHAemanet olasın
estağfurullah dr ne dedi bugün inşallah kolayca atlatabilirsin. evet var birmilyoncularda. yok ayıp olmaz daha iyi hamd olsun ateş düşürücü içirmiyorum artık antibiyotiği var. amin. düğün? nişanlısın galiba. fazla düşüme boşver derslerine bak olacağına varıyor çünkü zamanı gelince satılacaktır. evli olunca da derslere vakit ayırman daha zor olur. Allah sağlık versin yeterki. :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Enes abi yenisini açmayacak mısın?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
enes bey lütfen yeni konu açılsın.peygamberimizin anmayacağızda ne yapacağız.ALLAHA emanet olun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar Enes Abımız belkı de hedeflenen sayıya ulasmak ıstıyordur bu sayfada.vardır bır dusundugu.
700 tane daha okunmustur.

Selametle...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, kolaylıklar versin inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı geceler,

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı

misafir oluyum bende.canım geçmiş olsun bak bide soğannıa bi yumruk vur kabuğuyla birlikte falan bi helkenın içine koy su doldur üstüne sonra onu iç gunde altı bardak kadar iç.soğan suyunun içirdeki pislikleri temizlediğini duymuştum.

enesbatur

Kayıtlı Kullanıcı
liste ilk açıldığı yerdeyken oraya alışmıştık aslında. peygamber efendimiz s.a.v bölümündeyken yani. dua listesi olarak ayrı bölüm var ben hala karıştırıyorum alışamadım. mutlaka daha iyi olur düşüncesi ile yapılmıştır tabi. bu yılkini siz nerede istiyorsanız orada açın. sık güncellenmesi de önemli tabi. her konu böyledir. inşallah akşama kadar daha okuyacağız hatta yarına kadar. Allah kabul etsin okuduklarımızı.

enes bey aslında dua sayfasında daha çok konu okunur diye düşünmüştük hatta sizinlede konuşup anlaşılıp konu taşınmıştı.çünkü başka kampanyalardada hemen okunup bitiriliyordu.ama sanırım bu sene dua sayfamızda okumada bir sorun var .diğer konularda da çok yavaş ilerleyen konular oldu.olmazsa rakamı biraz daha düşük tutarız bu sene .yeni kampanya ne zaman başlayacak birde.ALLAHA emanet olun

Enes abi yenisini açmayacak mısın?

enes bey lütfen yeni konu açılsın.peygamberimizin anmayacağızda ne yapacağız.ALLAHA emanet olun

Arkadaslar Enes Abımız belkı de hedeflenen sayıya ulasmak ıstıyordur bu sayfada.vardır bır dusundugu.
700 tane daha okunmustur.

Selametle...

Allah Razı ola kardeşlerim.
bundan önceki 2 yıl kampanyamızı tamamlamayı Allah nasip eyledi.
bu yıl konunun yerinin değişmesi nedeniyle ilgi olmadı.

aynı hedefle tekrar başlayalım mı ne dersiniz?

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
enes abi bende konunun acılmasını cok isterim ama ulaşılmak istenen hedefimizi biraz daha aşagılara cekebilirsek cok iyi olur
konuyuda İnşallah yöneticilerimiz daha cok görülen bir yere taşıyacaklardır
selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Enes abi selamün aleyküm bence de biraz aşağıda olsun hedef çok yüksek. iki yıldır kampanyanın hedefi daha düşüktü. hem yeri hep aynı kalsın siz nereyi istiyorsanız hem de bir gönüllü olsun da sayfa güncellensin anasayfaya çıksın.

K

KırıkTesti

Selamün Aleyküm,
Sizinde bildiğiniz gibi Peygamber Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem "Mü'minin niyeti amelinden hayırlıdır" buyuruyor. Biz niyetlerimizi ali tutalım inşallah, Rabbim yardım edecektir.
Hayırlı Cumalar

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamün Aleyküm,
Sizinde bildiğiniz gibi Peygamber Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem "Mü'minin niyeti amelinden hayırlıdır" buyuruyor. Biz niyetlerimizi ali tutalım inşallah, Rabbim yardım edecektir.
Hayırlı Cumalar

Çok güzel belirtmişsiniz değerli kardeşim...Niyetlerimiz çok önemli...

Yeni konu açılımı yapılsın ki selavatlarımızı yazalım inşallah

Hayırlı cumalar

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleykum Enes Abim;
hadef bence de yuksek.ulasamadıgımızda da uzuluyoruz:( hedefımızı bıraz asgıya cekebılırız.

800 tane daha okunmustur.

Selametle...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah dr ne dedi bugün inşallah kolayca atlatabilirsin. evet var birmilyoncularda. yok ayıp olmaz daha iyi hamd olsun ateş düşürücü içirmiyorum artık antibiyotiği var. amin. düğün? nişanlısın galiba. fazla düşüme boşver derslerine bak olacağına varıyor çünkü zamanı gelince satılacaktır. evli olunca da derslere vakit ayırman daha zor olur. Allah sağlık versin yeterki. :)

doktor hala taş duruyor dedi inmemiş bile daha malesef .ama pazartesi tekrar gideceğim kendi gittiğim bir doktor vardı birde o görsün sonuçları.ya ameliyatla açıp alalım yada düşmesini bekle dedi.ben şimdilik düşmesini bekleyeceğim.bazen acıdan gözüm dünyayı bile görmüyor.dersanedende gece 10.30dan önce gelemiyorum.nişanlıyım evet.ALLAH dinine bağlı beni ALLAHA daha çok yaklaşıracak ahiretimi kazandıracak bir insan nasip etti çok şükür.güzel RABBİME çok şükür hastalıktan ondan sağlıkta.tarlanın satılmaıda ondan o yüzden şükür bin şükür bir bildiği vardır RABBİMİN.bende hem derslerimle hemde sitemizle ilgilenirim bu vesileyle.inşallah meleğimizde iyi olmuştur.RABBİM onada acil şifalar versin.ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
misafir oluyum bende.canım geçmiş olsun bak bide soğannıa bi yumruk vur kabuğuyla birlikte falan bi helkenın içine koy su doldur üstüne sonra onu iç gunde altı bardak kadar iç.soğan suyunun içirdeki pislikleri temizlediğini duymuştum.

canım hoşgeldin .misafir olmak ne demek bizim için misafir baştacıdır.sende baştacı ol kabul edersen:)a ben bunu duymamıştım olmazsa bir soruyum doktora şimdi bende karaciğerde yağlanmada var malesef sormadan doktorlara birşey yiyip içemiyorum da.birinden birine zarar vermiyorsa denerim. neden olmasın ki?ALLAH razı olsun.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı ola kardeşlerim.
bundan önceki 2 yıl kampanyamızı tamamlamayı Allah nasip eyledi.
bu yıl konunun yerinin değişmesi nedeniyle ilgi olmadı.

aynı hedefle tekrar başlayalım mı ne dersiniz?

enes bey siz daha iyi bilirsiniz ama 25 milyon çok yüksek bence.sonra gerçekten ulaşamayınca üzülüyoruz.aslında 2 sene yanlış hatırlamıyorsam 5 den 10na çıkmıştı.5 milyon artmıştı.bu senede yine 5 milyon arttırsakta 15 milyon yapsak çünkü 10 milyona bile ulaşamadık değilmi bu sene.biz elimizden geldiğinde güncelleriz bakarız ama ulaşabileceğimiz bir hedef olsa daha iyi olur.ALLAHA emanet olun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleykum Kardesciklerim:)

bu sayfa harıcınde baska bır sayfa acıldıda benım mı haberım yok acaba?sayfa ılerlemıyor gıbıme geldı.sımdılık 700 tane okunmustur.

Allah'a emanet olun...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleykum Kardesciklerim:)

bu sayfa harıcınde baska bır sayfa acıldıda benım mı haberım yok acaba?sayfa ılerlemıyor gıbıme geldı.sımdılık 700 tane okunmustur.

Allah'a emanet olun...

aleyküm selam kardeşim.daha yeni sayfa açılmadı ama enes bey sayfa açılınca bilgisini verir zaten.ALLAHA emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt