serapcım selamün aleyküm baya ağırmış Allah şifanı versin. taş yukarıda olsa da şifanı verecek olan Rabbim inşallah dediği gibi zor olmaz. aman suyu ihmal etme bol bol iç yarım litrelik şişeler varya onları doldur bir tanesini bir seferde iç akşama kadar ne kadar içtiğin belli olsun. sürekli zıpla demiş bence ip atla ciddi söylüyorum. satılıyor şu herşeyi satan birmilyoncular varya orda var. inşallah ilaç fayda eder şimdi nasılsın kusura bakma kaç gündür çocuk hasta olunca derdine düşmüşüm hatimlerde yoğun geri dönememişim sana.
aleyküm selam.bende çok özür dilerim.sınavlarım var da dersanede bu aralar tabi bir yandan da ağrılar.hemen sayfalara bakıp çıkmak zorunda kaldım bu aralar.pazartesi 9.30 a randevum var aslında biraz korkuyorum taş düşmedi çünkü ameliyatta diyebilirler.ip milyoncularda var mı?bende koşuya gidiyordum 3-4 gündür sidemedim gerçi sınavlar yüzünden.çok geçmiş olsun çocuğun olduğunu bilmiyordum dersen çok ayıp olur mu?:a11:inşallah meleğimizin çok kötü birşeyi yoktur.ALLAH şifa versin inşallah bir an önce. kafam o kadar karışık ki dersler hastalık,tarla satılıp düğün olacak mı diye düşünmekten unutkanlık başladı.ALLAH yardımcım olsun bazen kiminle ne konuştuğumu bile unutuyorum.kafam yorgun ama olsun şükür bugünlere.ALLAHAemanet olasın