"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
hayırlı kandiller diliyorum gönül dostlarıma.........
Selametle kalın.
serapcım selamün aleyküm baya ağırmış Allah şifanı versin. taş yukarıda olsa da şifanı verecek olan Rabbim inşallah dediği gibi zor olmaz. aman suyu ihmal etme bol bol iç yarım litrelik şişeler varya onları doldur bir tanesini bir seferde iç akşama kadar ne kadar içtiğin belli olsun. sürekli zıpla demiş bence ip atla ciddi söylüyorum. satılıyor şu herşeyi satan birmilyoncular varya orda var. inşallah ilaç fayda eder şimdi nasılsın kusura bakma kaç gündür çocuk hasta olunca derdine düşmüşüm hatimlerde yoğun geri dönememişim sana.çok sağol sılacım. hiçbirşey yoktu 1 hafta önce iltihap var dediler ilaca başlıyacaktım.ama taş yada başka birşey denmedi.grip olmuştum sadece hep grip olurum çünkü.o da geçmek üzereydi dinleniyordum.sonra bir anda bir ağrı sol tarafım da sabah 8.30dan akşam 5 kadar serum verildi.4 tane iğne yaptılar.ilk röntgende ve ikincide çıkmadı.o kadar dayanılmaz bir ağrıymış ki.kıvrandım ama ALLAHA hep dua ettim ne olur ALLAHIM hayırda şerde senden yardım et diye.iğne yaptılar hafiflrdi.sonra ultrasona aldılar.ancak orada ama bugün sonuçlar ve ilaç için gittim.doktor biraz üzdü taş yukarıdaymış düşürmen çok zor olacak ve çok ağrı çekeceksin dedi .ama bolca su iç (12-20 bardak arası)sürekli zıpla ve koş dedi.çok ağrım olursa tekrar acile gideceğim iğne yapacaklar .birde ilaç yazdı yarın başlıyacağım.düşmezse kırmak yada ameliyat dedi.ayın birinde belli olacakbiraz korkuyorum ama ALLAHA sığınıyorum.hayırda şerde güzel RABBİMDEN sıkıntıyı veren RABBİM dermanıda verir.çok sağol sılacım beni gerçekten çok mutlu ettin.ALLAHA emanet ol
liste ilk açıldığı yerdeyken oraya alışmıştık aslında. peygamber efendimiz s.a.v bölümündeyken yani. dua listesi olarak ayrı bölüm var ben hala karıştırıyorum alışamadım. mutlaka daha iyi olur düşüncesi ile yapılmıştır tabi. bu yılkini siz nerede istiyorsanız orada açın. sık güncellenmesi de önemli tabi. her konu böyledir. inşallah akşama kadar daha okuyacağız hatta yarına kadar. Allah kabul etsin okuduklarımızı.herkese hayırlı kandiller
hedefimize ulaşamadık maaleef.
forum yönetimine ne kadar dedimse de konuyu eski yerine taşıtamadım. pek bir ilgi görmedi. oysa geçen 2 yılda bitirmiştir. nasip gelecek sene için ki kampanyaya geldi o zaman
Hayirli kndiller site arkadaşlarim selam ve dua ile