S.ALEYKÜM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ.ALLAH GÜZEL BİRŞEY İŞİTİP DE ONUN EN GÜZELİNE UYANLARDAN ETSİN
13. Selamla birlikte samimiyetle, tebessüm ederek musafahada
bulunmak.
7. Acıkmadıkça yememek, tam doymadan yemeği bırakmak.
inşallah yapabilirim.
sofra kaldırıken yardımcı olmak çıktı bu hafta bana.İnşallah bu hafta hep uyguluycam.gelecek hafta bugün tekrar başka sayı çekicem.Çok güzel düşünmüşsünüz çok beğendim Allah razı olsun
Sünnetim:
4. Yemekte tabağın kendi önümüze gelen tarafından yemek.
Teşekkürler
meltem abla..
evet öle pek girmiyorum yok canım kardeşim çıkmadım tatile ama inşaallah çıkmayı düşünüyorum:a07:.allaha emanet olB)Vealeykümselam...canım kardeşim benim..fazla karşılaşmıyoruz artık umarım iyiysindir....
yoksa tatile mi çıkmıştın..:a21: çıkarsan falan haberimiz olsun....:a07:
Allaha emanet ol....
...53. Kabirleri ziyaret etmek. Gafleti dağıtır ve uhrevi tefekküre vesile olur. Kabristanın kapısına yaklaşınca, kabir halkına gizlice selam verilir. "Ey kabir sakinleri, esselamu aleyküm. Sizler bizden önce geldiniz, bizler de sizleri takip edeceğiz. Size 'tan af ve mağfiret dileriz." Şeklinde selam ifade edilebilir. Sonra ziyaret edilecek merhumun ayakucu tarafından yaklaşılır. Yüzüne müteveccihen veya kıbleye karşı durulur. Kur'an ve dualar okunabilir. Ziyaret esnasında mezarları çiğnemek mekruhtur. Şayet geçip gitmek için başka müsait yol yoksa, merhuma sevap hediye edilerek, geçilebilir. Mezar üzerindeki yeşillikler yolunmaz, bilakis çiçekler ekilir. Kurumuş otlar ayıklanır.
Selamünaleyküm kardeşim çok güzel olmuş ALLAHım hayırlara kavuştursun bizleri İnşaAllah...
RABBİM inşaAllah banada hafta içerisnde bu sünneti ifa etmeyi nsip eder...
ALLAHa emanet olunuz...
selametle...
12. selam vermek
ilk selamım sizlere
'SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM'
Bismillah...
Canım kardeşim RABBİM bu girişiminizin ecrini kat kat versin inşaALLAH..
Nasılsınız ,iyisinizdir inşaALLAH...?
Bize 90 nolu sünnet çıktı...
90. Sofra kaldırırken yardımcı olmak.
89. hatrına da size müteşekkirim...
Selametle...
.............................
KALEMİNİ LAF OLSUN DİYE SALLAMA
78. Dua ederken " Subhane Rabbiyel aliyyül ağlel vehhab " ile başlamak.