Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

zehra ablam çok acı söyledi.... (1 Kullanıcı)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZANI HAYIRLARA VESİLE OLSUN...RABBİM YAPILAN TÜM İBADETLERİ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH...CÜMLEMİZİ AFFETSİN İNŞALLAH...AMİN...

DÜN MUKABELEDE SÖYLEDİ ZEHRA ABLA....BENİM İÇİN SİZDE BİR YASİN OKUYUN DEDİ...OKURUM TABİ DE, NİYE DİYE SORDUM....BEN BİLMİYODUM AMA ÇOCUĞU OLMUYORMUŞ...ÖYLE İÇLİ ACI SÖYLEDİKİ,ONUN İÇİN NELER YAPABİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM...VE SİZ KARDEŞLERİMDEN DE OKUYABİLENLERİN 1 YASİN OKUMASINI İSTİYORUM...BİR KİŞİ SADECE BİR YASİN OKUYACAKMIŞ...OKUMAK İSTEYENLER YAZSIN DA SAYIYI BEN ZEHRA ABLAYA VERİCEM...

OKUYAN OKUMAYAN DUA EDEN ETMEEYN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN..RABBİM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN...HAYIRLISNI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
RE: zehra ablam çok acı söyledi....

s.a...
bir yasin
alayım
inşaallah
rabbül alemin yardımcısı olsun....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI AKŞAMLAR BİR YASİNDE BEN ALAYIM..BELLİ Bİ SÜRESİ VARMI ...ALLAH ZEHRA HANIMA HAYIRLI EVLAT VERSİN İNAŞALLAH.....AMİN

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

1 YASİNDE GÜLŞEN ABLA DİYE Bİ ABLAM VAR O OKUYACAK......

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

BEN ÖNÜME GELENLERE SORUYORUM OKURMUSUNUZ DİYE 1 TANEDE SEHER ABLAM OKUYACAK

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum guzel kardeslerim, insallah bende bir tane okumayi istiyorum, allah'im insallah dualarimizi kabul eder...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

gulferi

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim(C:C)evladı olmayan tum ailelere hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.Dünya imtihan dunyasıdır kardeşim ayeti kerimedede belirtildiği gibi kimine bir kız kimine bir erkek kimine her ikisinide kimine hic birinide vermez mevlam .Bu emanna Yinede gönül her ailede bir evlat olsun istiyor inşallah o kardeşimizede mevlam en kısa zamanda ama hayırlısıyla evlatlar nasip etsin bende 2 tane yasini şerif alıyorum.Rabbim dergahı izzetinde ehseni kabul ile kabul etsin inşallah.Selametle kardeşim

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...ZEHRA ABLA ÇOK SEVİNİCEK ÇÜNKÜ SİZLERDEN HABERİ YOK YANİ BÖYLE OKUYACAĞINIZDAN HABERİ YOK...BİR AN ÖNCE BİTSİN İSTİYOR...500 YASİN BAŞLATALIM DEMİŞLER AMA O DAHA 70 TANE OKUTMUŞ HERKES SADECE Bİ TANE OKUYACAKMIŞ...500 Ü TAMAMLAYAMAYACAĞINI ZANNEDİYOR...İNŞALLAH BENDE OKUYAN KARDEŞLERİMİN SAYISINI VERİCEM ONA Bİ NEBZE YARDIMIMIZ OLURSA NE GÜZEL...ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA...

FATMA-ZEHRA-1
FATMANA-1
GÜLŞEN ABLA-1
SEHER ABLA-1
LEYLA-SERDAR-1

GULFERİ-2 KARDEŞİM SİZ 2 TANE ALMIŞSINIZ AMA HERKES BİR TANE OKUYACAKMIŞ...ACABA DİĞERİNİ BAŞAK ARKADAŞIMIZ MI OKUYACAK???

RABBİM CÜMLENİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim 10 adet yasin alayım ve 10 kişiye dağıtacağım allaha emanet olun B)B)B)B)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA-ZEHRA-1
FATMANA-1
GÜLŞEN ABLA-1
SEHER ABLA-1
LEYLA-SERDAR-1
GULFERİ-2
CEVDET-71

ALLAH RAZI OLSUN CEVDET KARDEŞİM...ZEHRA ABLAM DUYUNCA ÇOK SEVİNİCEK BÖYLE BİR OLAYDAN HABERİ BİLE YOK....YARDIMLARINIZ VE DUALARINIZ İÇİN OKUYAN OKUMAYAN, İÇİNDEN KÜÇÜCÜK BİR DUA BİLE GEÇİREN TÜM HERKESTEN RABBİM RAZI OLSUN...HER TÜRLÜ DERDİ SIKINTISI OLAN HERKESİN RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

ALLAH DUA AÇILAN ELLERİ,GÖNÜLLERDEN GEÇEN MURADLARI İCABETE ERİŞTİRSİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA...

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

esselamun aleykum canm kardesim Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin..amin cok zor cok:(:(ben 1 tane okurum insaAllah...selam ve dua ile....:gulegule

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM CAN KARDESIM RABBIM NIYETINIZI ZEHRA BACIMIN DA DILEGINI KABUL ETSIN INSALLAH BENDE YASIN ALIYIM
9 YASIN ARKADASLARA VEREYIM OKUSUNLAR BENDE ICINDEYIM TABI RABBIM KABUL BUYURSUN INSALLAH SAYGILAR SELAM VE DUA ILE KALINB)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

1 TANE YASEMİN ARKADAŞIMIZ 1 TANEDE TUBA ABLAMIZ ALIYOR......ALLAH KABUL ETSİN

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA-ZEHRA-1
FATMANA--1
GÜLŞEN ABLA--1
SEHER ABLA--1
LEYLA-SERDAR--1
GULFERİ--2
CEVDET-71--10
gonulturker--1
canan38--9
yasemin--1
tuba--1

HEPİNİZİN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...RABBİM CÜMLEMİZE DÜNYA VE AHİRETTE HERŞEYİN EN HAYIRLISNI NASİP EDER İNŞALLAH...

nikap

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm 1 tanede ben okurum.Allah yardımcısı olsun

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA-ZEHRA-1
FATMANA--1
GÜLŞEN ABLA--1
SEHER ABLA--1
LEYLA-SERDAR--1
GULFERİ--2
CEVDET-71--10
gonulturker--1
canan38--9
yasemin--1
tuba--1
nikap--1

Rabbim cümlemizn yardımcısı olsun inşallah...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

nikap yazdı:
selamun aleyküm 1 tanede ben okurum.Allah yardımcısı olsun

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...

Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.

Hayırlı öğlenler, Allahaısmarladık... B)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

Kalb-i selim yazdı:
Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...

Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.

Hayırlı öğlenler, Allahaısmarladık... B)

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...ZEHRA ABLA DA BU İMTİHANI EN GÜZEL ŞEKİLDE TAMAMLAR İNŞALLAH...VE DUALARIMIZLA BU MÜBAREK RAMAZANDA BELKİ RABBİM HAYIRLI BİR EVLAT NASİP EDER...TÜM EVLADI OLMAYANLARA İNŞALLAH...ALLAH'TAN HER ŞEYİN HAYIRLISI...

HAYIRLI AKŞAMLAR...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

"Ey Resûl-i Ekremim! Benim kullarım "Rabbi-miz uzakta mıdır, yakında mıdır?" diyerek sana beni sordukları zaman sen onlara cevap ver ki: Ben onlara pek yakınımdır. Bana duâ eden kulumun duasını kabul ederim. Duâ ettiğinde benden duâlarının kabulünü istesinler. Ve bana îman etsinler. Umulur ki onlar îmanları ve duâları sebebiyle doğru yola vâsıl olurlar ve irşâd olunurlar. "(Bakara Sûresi, 186)

RABBİM TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİ YARDIMCISI OLSUN...HERŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN...CÜMLEMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇEN MURADLARIMIZI,DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

FATMA-ZEHRA-1
FATMANA--1
GÜLŞEN ABLA--1
SEHER ABLA--1
LEYLA-SERDAR--1
GULFERİ--2
CEVDET-71--10
gonulturker--1
canan38--9
yasemin--1
tuba--1
nikap--1