volide yazdı:
selamun aleyküm abi Allah(c.c.)razı olsun çok güzel ve ibret almamız gereken resimlerdi..görünce içim burkuldu,çok üzüldüm ve de kendime kızdım..insanlar hayatta kalabilmek için çöp karıştırıken,sırtındaki yavrusuyla beraber el açıp yardım dilerken,küçücük çocukların gözündeki ümit ışığı sönmüşken,bacakları yokken olanlara imrenirken bizler ne yapıyoruz aklıma geldi bi anda..elimiz ayağımız tutuyorken,yiyecek birşeyler buluyorken ve en önemlisi gözümüzde hala bir ümit ışığı varken daha da fazlasını istiyoruz utanmadan,düşünmeden,yüzümüz kızarmadan..zaten tüm mesele de bu değil mi..düşenemeyişimiz,Rabbimizin bize verdiği nimetleri sanki sıradan şeylermiş gibi görüşümüz..ama hiç de öyle değil elimiz de olmayabilirdi,ayağımız da..bu fotoğraflar bunları haykırıyor adeta..ve şükür etmemizi söylüyorlar lisan-ı halleri ile..ne kadar nankörmüşüz meğer..nefis hileleri ile uyutuyor, gerçekleri görmemize engel oluyor..ve sürekli bir memnuniyetsizlik,tatminsizlik hali meydana geliyor..şu an şükür halindeyim ama korkum biraz zaman geçince tekrar eski hale dönmek..Rabbim bizleri nefsimizin şerrinden korusun ve doğru yoldan ayırmasın ve daim şükredenlerden etsin inşaAllah..bu şükrü çağrıştıran ve nefse büyük bir tokat niteliğindeki paylaşım için teşekkür ederim abim..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm.................................................................................................BURADA RECEP KARDEŞİMİN YAZDIKLARINA KATILIYOR BUNLAR BİZİM KARDEŞLERİMİZ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM.İNSANIN İÇİ DAYANMIYORKİ.... SAYGILAR