ireme yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.KENDİMİZE GELELİM BİRAZ DEĞİL Mİ?ÖNCE ŞÜKRÜMÜZÜ YAPALIM.SONRA DA ALLAH IN BİZE VERDİKLERİNİ YİNE ALLAH IN EMRİNE UYARAK HAKKIYLA PAYLAŞANLARDAN MIYIZ DÜŞÜNELİM.HELE Kİ RAMAZAN AYINA YAKLAŞIRKEN.BAKİ MUHABBETLE....A.E.O.B)
A.S DİYECEK SÖZ BIRAKMAMIŞSIN ABLAM...
keşke herzaman gelse karşımıza da biraz kendimize geşebilsek unutuyoruz uzaklarda da ya yakınlarda bize duamıza muhtaç insanları ve buda şükürsüzlüğü peşinde getiriyorm_muaz yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
s.a muaz kardeş çok güzel bir paylaşım.insan aslında onlardan daha aciz olduğunu anlıyor.bizler şükrümüzü bilmezken bir bardak sıcak çaya hasret kalanlar var.şuanda mutfakta çay demleniyor yeni demledim inan içesim de kaçtı o çocukarı o insanları öyle görünce ama hep siz ya da bir başka biri bu resimleri koyunca anlıyoruz dimi bunu yazık ki bize şükürsün geçen bilmem kaç günümüz var.
selam ve dua ile
ŞÜKRÜMÜZÜ BİLELİM KARDEŞLERİMB)B)
a.s sağolasınız kardeşim..evet gercekleri görmekten kacarız her zaman ama arada da gelıyor karsımıza işte selametle kalın
mabet_bekcisi yazdı:
keşke herzaman gelse karşımıza da biraz kendimize geşebilsek unutuyoruz uzaklarda da ya yakınlarda bize duamıza muhtaç insanları ve buda şükürsüzlüğü peşinde getiriyorm_muaz yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
s.a muaz kardeş çok güzel bir paylaşım.insan aslında onlardan daha aciz olduğunu anlıyor.bizler şükrümüzü bilmezken bir bardak sıcak çaya hasret kalanlar var.şuanda mutfakta çay demleniyor yeni demledim inan içesim de kaçtı o çocukarı o insanları öyle görünce ama hep siz ya da bir başka biri bu resimleri koyunca anlıyoruz dimi bunu yazık ki bize şükürsün geçen bilmem kaç günümüz var.
selam ve dua ile
ŞÜKRÜMÜZÜ BİLELİM KARDEŞLERİMB)B)
a.s sağolasınız kardeşim..evet gercekleri görmekten kacarız her zaman ama arada da gelıyor karsımıza işte selametle kalın
sende selametle kal abimB)B)B)
ruyam3 yazdı:
Ne denir ki bu resimler için kendimize bakıyorum sofraya oturduğumuzda onu yemem bunu yemem deriz onu giymem bunu giyerim böyle yaşayıp gidiyoruz az önce yemek yedim ve yemek çok niye birazını çöpe attım gerisini siz getirin valla yatıcak yerimiz yok çok pişman oldum çokk
seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
EMEGINIZE SAGLIKB)
esmasavci yazdı:
kalbimizi titrettin
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm
Rahman razı olsun önemli kareleri paylaştığınız için sağolun.
Bu kareleri gördüğümüz halde hala şükretmiyorsak ve onlar için dualarda bulunmuyorsak vay halimize nasıl bağışlanma, nasıl huzur bulabiliriz ki?Muhakkak Allah sonsuz bağışlayandır.Bu kareleri görünce sadece bakıp geçiyorsak Rabbimizden nasıl cenneti dileyebiliriz ki?Rabbim bizleri ıslah etsin.
Rabbim yardımcıları olsun inşaallah selam ve dua ile...B)
AFRA_NUR yazdı:
s.a. kardeşim .....
rabbimin hergünün sayısız HAMDÜ SENALAR OLA
.NANKÖRÜZ AFFET YARABB......
huzunlu_gurbet yazdı:
ALEYKUMSELAM KARDESIM GECEKTEN YUREGIM¨PARCALANDI BU RESIMLERE RABBIM GERCEKTEN ISLAH EYLE BIZLERI , ELIMIZDEKILERIN KIYMETINI ANLAYABILMEK VE SUKREDEBILMEK DUASI ILE B)B)B)B)
ysmnkaos yazdı:
işte dünyanın başka yüzü,,
israf, kibir müslüman ülkelerde bile alıp başını gitmişken,
birde böyle yüreklerimizi dağlayan kareler,
ve bir süre sonra unuttuğumuz kesitlerin, gerçek hayattaki kişileri,,,
Allah yardımcıları olsun
ibretli resimleri paylaştığınız için teşekkürler
Allaha emanet olunuz