selamün aleyküm, forumu 2 arayüzlü yapabiliyormusunuz yani isteyen eski arayüzle kullansa o daha sıcak geliyor bana buna bi türlü alışamadım
Sol en altta 2. bir arayüz var hoşunuza giderse
selamün aleyküm, forumu 2 arayüzlü yapabiliyormusunuz yani isteyen eski arayüzle kullansa o daha sıcak geliyor bana buna bi türlü alışamadım
Sol en altta 2. bir arayüz var hoşunuza giderse
ekran görüntüsü atarmısın bulamıyorum
Yeni isminiz ne olacak..?
[MENTION=3]Erkan[/MENTION]; kardeşimiz ilgilenir inşallah...
S.a isim değişikliği olmadı ama sen ilgilenebilirmisin müsaitsen...
Ve Aleykumselam kardeşim...
Bizim YETKİMİZ YOK maalesef...
[MENTION=3]Erkan[/MENTION]; kardeşimize DUYURULUR...
İnşAllah bayadır bekliyorum
İsteğinizi yerine getiremediğim için çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim...
Selam ve DUA ile...
Forum islamiywtin android programı olmalı. Kolayca girebilmeliyiz
Yine buradayız inşallah ?Esselamualeykum ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...
Değerli Üyelerimiz...
İşler sarpa sardığında, zor durumda kaldığınızda bizler yönetim olarak buradayız...
Sizler için yapabileceğimiz birşey var mı..?
Selam ve DUA ile...
Artık mobil uygulama var şükürForum islamiywtin android programı olmalı. Kolayca girebilmeliyiz
Evettt...Esselamualeykum ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...
Değerli Üyelerimiz...
İşler sarpa sardığında, zor durumda kaldığınızda bizler yönetim olarak buradayız...
Sizler için yapabileceğimiz birşey var mı..?
Selam ve DUA ile...
Hangi konularda silme ya da düzenleme isterseniz bize yazabilirsiniz ?Düzenleme silme butonları neden görünmüyor bizde
Bizde yok yani oyke mi abi..daha önce vardı da ondan sordum...Hangi konularda silme ya da düzenleme isterseniz bize yazabilirsiniz ?
Eğer mesaj altındaki Raporla...olan yere tıkladığınızda Düzenle...Sil...vs gibi şeyler görmüyorsanız YOK demektir...?Bizde yok yani oyke mi abi..daha önce vardı da ondan sordum...
Evet abi görünmüyor neyse sağlık olsun ..tez çalışması yapmıyoruz zaten ?size bildiririz bizdeEğer mesaj altındaki Raporla...olan yere tıkladığınızda Düzenle...Sil...vs gibi şeyler görmüyorsanız YOK demektir...?