Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablaların harbisi:B...Evvelinde beni çağırmışsın hemen geldim..Sağolasın ablam, Allah c.c razı olsun..Benden sonra yine sen gel inşallah;)..Selam ve daimi dualar ile, Rabbimize emanetsin can ablacım..
aleyküme selam kardeşlerin en güzeli.bugün işin yok sanırım evdesin.Allah sendende razı olsun canım benim.pg gitsin konuşuruz emi:Kanladın demi:Ktubam gelsin

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleyküme selam kardeşlerin en güzeli.bugün işin yok sanırım evdesin.Allah sendende razı olsun canım benim.pg gitsin konuşuruz emi:Kanladın demi tubam gelsin

Selamün Aleyküm harbi ablacım:D, saat 14.00'a kadar müsaitim, gelebilirsen konuşuruz inşallah..Anlamam mı?:evet Rabbimize emanetsin can ablacım..B)

yasinyaşarturan

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.
BEN YENİYİM.SİZLERLE YENİ TANIŞIYORUM.
BENDEN SONRA ELBET BİR KARDEŞİMİZ GELİR ARTIK.:H

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin... Annem Bazen Yaprak sarması Yapardı bize, Bitane Yaprağın içine Yaprakların Dibinde olan sapları doldururdu kazanın içinde rasgele biyere atardı Allahın en sevgili kulu kimse ona denk gelsin derdi. ordan esinlendim :) o sapları hep annem yerdi diyodum sen hile yapıyon biliyon nereye koyduğunu ordan alıp yiyon derdim küserdim :D

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin... Annem Bazen Yaprak sarması Yapardı bize, Bitane Yaprağın içine Yaprakların Dibinde olan sapları doldururdu kazanın içinde rasgele biyere atardı Allahın en sevgili kulu kimse ona denk gelsin derdi. ordan esinlendim :) o sapları hep annem yerdi diyodum sen hile yapıyon biliyon nereye koyduğunu ordan alıp yiyon derdim küserdim :D

hoşbulduk...hımm sarmayıda çok severım...canım çekti...:( şimdi kısmet işte ....
ben şimdi allahın sevgılı kulumu oluyorum ;)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum... Allah Her Kulunu Emin ol çok Seviyor... Yoksa bunca Nimet Yerine bizde koyun gibi sadece ot yerdik :)

sudeşima

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Yeni üyeyim Pek Kimse Tanimiyorum Ama Kim Gelirse Gelsin Allah Ondan Razi Olsun . Ve Burda Kimler Msj Attiysa Onlardanda Allah Razi Olsun

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Yeni üyeyim Pek Kimse Tanimiyorum Ama Kim Gelirse Gelsin Allah Ondan Razi Olsun . Ve Burda Kimler Msj Attiysa Onlardanda Allah Razi Olsun

hoşgeldin sude kardeşim hayırlı olsun üyeliğn aramıza hoşgeldin.gğzel paylaşımlarını bekliyoruz senden.allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt