abla araştırıyom bulunca paylaşacam allaha emanet olseverim tabi hemde çok.ekrem dosta doğrudaki ilahi grubunu bulamadık.izledinmi.çok güzeldi.adını bilmiyorum.nolur bul.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gururlanma İnsan Oğlu :.
abla araştırıyom bulunca paylaşacam allaha emanet olseverim tabi hemde çok.ekrem dosta doğrudaki ilahi grubunu bulamadık.izledinmi.çok güzeldi.adını bilmiyorum.nolur bul.
selamun aleykum ben geldim benden sonra mustafa11 gelsinhafize abla olur
:H:HBEN GELDİİİM..
BENDEN SONRA fatmana gelir..
gelene selam olsun..
ekremciğim,baktım ki sen buralardasın..iiki varolanlardansın..kasım abi ben geldim benden sonra aftif olan firdes abla gelsin allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gelin Varalım (Hay Allah'ım) :.
ben geldim vede gidiyom allaha emanet olunekremciğim,baktım ki sen buralardasın..iiki varolanlardansın..
paylaşımın süpeeer..:T
BENDEN SONRA MAHSUN KUL GELİR..
gelene selam olsun..:H
geldim firdescim.benden sonra aliyem gelsin:Hekremciğim,baktım ki sen buralardasın..iiki varolanlardansın..
paylaşımın süpeeer..:T
BENDEN SONRA MAHSUN KUL GELİR..
gelene selam olsun..:H
ben de ÇIKACAĞIM BİRASDAN, AEO..
aleykum selam asında ben nagihan kardeşi çağıracaktım ama dilim dönmediallahın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun
ya küstüm küstüm ya bir kişi de nagihan gelsin demiyor :A
öyle olsun hadi allaha emanet olun
benden sonra gelenden teselli bekliyorum![]()
aleykum selam asında ben nagihan kardeşi çağıracaktım ama dilim dönmedişimdi nagihan kardeş gelsin bu ilahide onun için allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Baki :.
aleykum selam asında ben nagihan kardeşi çağıracaktım ama dilim dönmedişimdi nagihan kardeş gelsin bu ilahide onun için allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Baki :.
selamun aleykum hoşgeldiniz allah razı olsun annem çook iyi bende çok şükür iyiyim sizde iyisinizdir işşallah allaha emanet olunnagıhan yerıne ablan geldi olurmu ekremecim:] nasılsın iyimisin bakıyım ... Annen nasıl iyimi sağlığı ..???
selamun aleykum hoşgeldiniz allah razı olsun annem çook iyi bende çok şükür iyiyim sizde iyisinizdir işşallah allaha emanet olun
bu ilahiler çok güzel abla
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Taleal Bedru :.
abla bana abdurrahman önül ve ali ercanın düet yaptığı ilahiyi gönderirmisin lütfen ben bulamdaım allaha emanet olun
özellikle taleal bedru ilahisi çok güzel
olur abla allah razı olsun siz ilahidemi dinliyemiyorsunuz evet bende siteye bazen giremiyom geç giriyovealeyküm selam ikinizinde iyi olmasına çok sevındım canım kardeşim benim...
bende iyim hamd olsun...ah cnm yaa araştırır bulurdum senın için ama bizim internet sayfalarında sorun var you tube google falan göruntulenmıyor... sıteye bıle zor gırıyorum...hakkını helal et ama cevdet abıye söylerım o sana bulur inşaAllah olurmu ekremecım...
olur abla allah razı olsun siz ilahidemi dinliyemiyorsunuz evet bende siteye bazen giremiyom geç giriyoo zaman ben size ilahi gönderim
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Sona Doğru (Yalan) :.