Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sana dua ediyorum inanki her yasinimden sonra..ayrıca merak ettim ben yasin okutmadım yazmışsın ya çok şaşırdım eminim senin için okudum ben...50 tane okum.şimdi forumları kontrol ettim açılan forumu bulamıyorum ama çok eminim ya nasıl olur sıkıntıdayım yazmıştın...bende 50 tane okurum dedim...

Essalamun aleykum ve rahmùertullahu ve berakatuhu Kardesim Rabbim razi olsun.belki ben biryerde sikintidayim demis olabilirim.Sen de okurum demis olabilirsin.Inan nerede yazdigimi bilmiyorum.Rabbim senden razi olsun.benim için okumussun.Beni çok duygulandirdin.:A :A Rahman razi olsun senden inan ben seni kardesim bildim.Duamdasin.Kainatin efendisine emanet olasin. :gulegule

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve rahmùertullahu ve berakatuhu Kardesim Rabbim razi olsun.belki ben biryerde sikintidayim demis olabilirim.Sen de okurum demis olabilirsin.Inan nerede yazdigimi bilmiyorum.Rabbim senden razi olsun.benim için okumussun.Beni çok duygulandirdin. Rahman razi olsun senden inan ben seni kardesim bildim.Duamdasin.Kainatin efendisine emanet olasin.
selamün aleyküm
gönlümün gülü allah razı olsun seni kardeşim bildim demişsin.bu benim için gerçekten önemli bi şey...allah kalplerimizi gönüllerimizi allah sevgisinden peygamber aşkından ayırmasın yolundan saptırmasın tevbelerimizi kabul etsin inşallah...:A
ayrıca sen ve senin gibi imanlı insanlarada kardeş olabilmeyi nasip etsin... amin amin amin...

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
selam beni kimse tahmin edemez sanırım ama ben tahmin edecem ve doğru olacak biliyorum çünki benden sonra yazacak arkadaşım site kardeşlerimden biri olacak bildim işte

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşlar kardeşler ne güzel şeyler yaazıyorsunuz maşallah okurken çok duygulanıyorum birbirlerini tanımayan allah rızası için allah aşkı için ne güzel dualar ne güzel düşünceler maşallah allah herkesten razı olsun rabbim daim etsin allahın rahmeti bereketi sizin ve tüm inanaların olsun inşallah amin sizleri allah rızası için çooook seviyorum çok duygullandıım

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşlar kardeşler ne güzel şeyler yaazıyorsunuz maşallah okurken çok duygulanıyorum birbirlerini tanımayan allah rızası için allah aşkı için ne güzel dualar ne güzel düşünceler maşallah allah herkesten razı olsun rabbim daim etsin allahın rahmeti bereketi sizin ve tüm inanaların olsun inşallah amin sizleri allah rızası için çooook seviyorum çok duygullandıım
aleykum selam allah razı olsun
bu ilahiler sizin için

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ekrem kardeşim nasılsın ben ne zamandır seninle karşılaşamıyorum sitede...çok geç giriyorum genelde sen benim girdiğim saatte sitede olmuyorsun nasılsın inşallah iyisindir kardeşim...selametle kal...:)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ekrem kardeşim nasılsın ben ne zamandır seninle karşılaşamıyorum sitede...çok geç giriyorum genelde sen benim girdiğim saatte sitede olmuyorsun nasılsın inşallah iyisindir kardeşim...selametle kal...:)
aleykume selam allah razı olsun iyi değilimmi desem iyiyimmi desem bilmiyom ama çok şükür iyi olmaya çalışıyoz sen nasılsın öğrenciniz nasıl odu sizin için 30 ayetel kürsi okudum allah kabul etsin allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

yasinyaşarturan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum.
Ben Yeniyim.ama Güzel Bir Oyuna Benziyor.
Benden Sonra Kim Gelir Bilmem Ama
Benide Unutmayin

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Peygamberim öyle güzel ki
Nuru aydınlatır bütün alemi
Onun sevdasına öter bülbüller
Ona aşık olmuş kırmızı güller
kırmızı güller Muhammed aşkına HU çekip inler (s.a.v)
hamdolsun maşallah dinledim çok güzel super allah razı olsun allaha emanet ol

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Peygamberim öyle güzel ki
Nuru aydınlatır bütün alemi
Onun sevdasına öter bülbüller
Ona aşık olmuş kırmızı güller
kırmızı güller Muhammed aşkına HU çekip inler (s.a.v)
hamdolsun maşallah dinledim çok güzel super allah razı olsun allaha emanet ol
selamun aleykum evet çok güzel hemde muhteşem gerçi abdurrahman önül söylüyosa fazla söze gerek yoktur allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gururlanma İnsan Oğlu :.

alfonso_54

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ben den sonra kim gelir bilemicem ama Yüce Allahın Sevgili bir Kulu Gelcegi Kesin :evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt