tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
SENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...
SENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...
HAYIRLISI OLSUN KASIM ABİM HAYIR NEDEN GÖNÜLLENEYİM Kİ..MÜSAİT OLSAN OKUYACAĞINI BİLİYORUM..BENİMDE OKUMAM GEREKEN ÇOK FAZLA DUA VARDI O YÜZDEN OKUYAMADIM...NEYSE ABİM YİNEDE DUA İÇİN ÇOK SAĞOL...SELAMÜN ALEYKÜMcanım kardeşim inan şu an benimde elimde çok dua var.hatta bu gün eşimle beraber elimizdeki bazı kardeşlerimizin cüzi var.onları sitede paylaştıralım diye konuştuk .ama sonra vaz geçtik.yani hanımda mahallede dua alıyor.onlarda çok birikti.
ama sana dua ederim.
inan sana bu konuda yardım edemedigim için çok üzgünüm.nolur bana gönül koma.bana darılma .
ama sana çok çok ama çok dua edecem.selametle
HAYIRLISI OLSUN KASIM ABİM HAYIR NEDEN GÖNÜLLENEYİM Kİ..MÜSAİT OLSAN OKUYACAĞINI BİLİYORUM..BENİMDE OKUMAM GEREKEN ÇOK FAZLA DUA VARDI O YÜZDEN OKUYAMADIM...NEYSE ABİM YİNEDE DUA İÇİN ÇOK SAĞOL...SELAMÜN ALEYKÜM
selamu aleykum ablam hayırıdır sorun yok işşallah ben yasin değilde ayetel kürsi okusam olurmu okuyabildiğim kadar okurum işşallah sayıyı sonra belirlerim allaha emanet olunSENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...
ALEYKUME SELAM Bİ DENEYİM OLURSA PAYLAŞIRIM İŞŞALLAH ALLAHA EMANET OLUNselamün aleyküm ekreme kardeşim
Senden bi ricam var eğer yapabilirsen çok sevinirim.Ahmet El Acemi den Haşr suresini indirebilirmisin ben yapamadım.A.E.O
SELAMU ALEYKUM ALLAH RAZI OLSUNTamam Kardeşim Sağol.ben Burayi Sabah Buldum Yeşil Cami Ama Hiç Bi Sureyi Dinleyemedim.bilgisayarda Bi Sorun Var Sanirim Tşkler
cam kardeşim selamün aleyküm.inşallah yoktur bi sıkıntı....neyse kardeşim sen en iyisi benim için ayetel kürsi oku...selamlar....selamu aleykum ablam hayırıdır sorun yok işşallah ben yasin değilde ayetel kürsi okusam olurmu okuyabildiğim kadar okurum işşallah sayıyı sonra belirlerim allaha emanet olun
ama sende bu ilahiyi dinliyecen işşallah
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
selamün aleyküm kardeşim...valla okursan sevinirim zahmet olmazsa....çok sağol.....s.a bende istermisin o 5 tane yasini ben okumak isterim Allah cc. izniyle haberdar et beni okummamı istersenB)Allah c.c. emanetsin.
aleykum selam abla tamam okurum sende bana dua edermisin?cam kardeşim selamün aleyküm.inşallah yoktur bi sıkıntı....neyse kardeşim sen en iyisi benim için ayetel kürsi oku...selamlar....
allah allahhhhh...içime doğuyor galibagönlümün gülü varsa kesin ben,i çağırmıştır dedim içimden gerçekten çağırmışsın..can kardeşim selamün aleyküm.inşallah iyisindir...o gün arkadaşın için 500 yasin okutuyordun ya ben aldığım 50 taneyi okudum inşallah...vakit olmadığı için daha fazla da alamadım ne yaptın bittimi inşaalah.selamün aelyküm
kardeşim sana dua ediyorum inanki her yasinimden sonra..ayrıca merak ettim ben yasin okutmadım yazmışsın ya çok şaşırdım eminim senin için okudum ben...50 tane okum.şimdi forumları kontrol ettim açılan forumu bulamıyorum ama çok eminim ya nasıl olur sıkıntıdayım yazmıştın...bende 50 tane okurum dedim...Essalamun aleykum tevbe ya hak kardesim gelir insaAllah kardesim yazdigim cevabi okudunmu.Duana ihtiyacim var kardesim.Rabbim' e emanet olasin. :gulegule