Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
musa ablam sen nereye ben oraya hehehe .benden sonra kasım hadi abi gelsin

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
kusura kalma fethiyede çocugu deneme sınavına soktum.işim ondan uzadı.
haberim olsa internet kafeye gider yinede sana cevap yazardım. :evet:evet kardeşim mahsuru yoksa memleket neresi.
fethiyede karslıları arayıp duruyom.acaba buradada bula bilirmiyim diye soruyom.selametle.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah abi şu anda Aydın da oturuyorum, doğma büyüme İzmir ,aslen annem babam Erzincanlıyız.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah abi şu anda Aydın da oturuyorum, doğma büyüme İzmir ,aslen annem babam Erzincanlıyız.

erzincan merkezde 1 yıl kaldım.oraları iyi bilirim.hele ekşi suyunu yani"maden suyunu" çok içtim.erzincanlılar çok sıcakkanlı insanlardır.terzi babayı duymayanda yoktur zaten.
ama aydını pek bilmem.gerçi fethiyeye yakındır ama gitmek nasip olmadı.kafanı agrıttım hakkını helal et.selametle

şimdi gelene SELAM olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah üzülerek söylüyorum ki hiç görmedim erzincanı. izmir ve aydın çok güzel. fethiyeye ise eşim sağolsun bu nisan ayında geldik antalya dönüşü birkaç saat gezdik çok beğendik büyük bir yer.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah üzülerek söylüyorum ki hiç görmedim erzincanı. izmir ve aydın çok güzel. fethiyeye ise eşim sağolsun bu nisan ayında geldik antalya dönüşü birkaç saat gezdik çok beğendik büyük bir yer.

evet çok güzeldir.hele şehir merkezinden az dışarıya çıktınızmı valla insan cennete girmiş gibi oluyor.
ama şehir merkezi artık hızla betonlaşıyor.buda çok üzücü.eger yolunuz tekrar buralara düşerse kapımız açık .buyurun.selametle.

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
kusura kalma fethiyede çocugu deneme sınavına soktum.işim ondan uzadı.
haberim olsa internet kafeye gider yinede sana cevap yazardım. :evet:evet kardeşim mahsuru yoksa memleket neresi.
fethiyede karslıları arayıp duruyom.acaba buradada bula bilirmiyim diye soruyom.selametle.

S.A kasim abi,yazinizi okudum karsli ariyormussunuz.bende aslen karsliyim,ama dogma buyume bursaliyim.

ALLAHa emanet olun.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kasim abi,yazinizi okudum karsli ariyormussunuz.bende aslen karsliyim,ama dogma buyume bursaliyim.

ALLAHa emanet olun.

aleyküm selam kardeşim.
çok sevindim.anne ve babanız karslı herhalde.karsın neresindensiniz.
ben kagızmanlıyım.yaklaşık 17sene filan oldu gitmeyeli.çok ama çok özledim karsı.ancak resimlerle avunuyorum.şimdi siz belçikadamısınız.

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abi
annem babam kagizmanlilar.ama ne yazikki ben oralari hic gormedim:(ben belcikada yasiyorum.ama ailemden duyduklarim kadariyle cok guzel bir memleket oldugunu biliyorum ne yazikki.ama icimde bir uktedir nasip olursa gidip gormek cok istiyorum abi,hersey nasip diyelim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abi
annem babam kagizmanlilar.ama ne yazikki ben oralari hic gormedim:(ben belcikada yasiyorum.ama ailemden duyduklarim kadariyle cok guzel bir memleket oldugunu biliyorum ne yazikki.ama icimde bir uktedir nasip olursa gidip gormek cok istiyorum abi,hersey nasip diyelim.

aleyküm selam kardeşim.
ahhhhhh kagızmanım ahhh.
bir oraları görsen,bir insanlarını tanısan.
nasıl cana yakın,nasıl mert insanlardır.ekmegini seninle paylaşır,kendi aç yatar.dostum dedigine can ile baglıdır.ahhh kagızmanım ahhhh.
oradaki evliyadanmıdır,yoksa başka şeydenmidir bilinmez ama kagızmanın hem havası hemde insanı çok sıcak kanlıdır.
sana tavsiyem bir gün mutlaka oraları gör.ve hacı kagızmanı ziyaret et.dua oku.selametle.

benden sonra gelene selam olsun.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kasım abi benden sonra gelene selam olsun bu ilahiyide işşallah dinlesin allaha emanet olun

Videolar

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam ekremee kardeşim gerçekten çok güzel bir ilahiymiş ah medine..bunca yıl hasan dursun dinledim hiç duymadım gerçekten çok güzelmiş kardeşçik Allaha(c.c.)razı olsun..
Mevlaya gider de çok güzellll..hazırmısın da çok güzel dinledinmi kardeşim..
selamu aleykum abdurrahman önülün hazırmısını dinledim sizde dinleyin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Hazırmısın :.
kabul et işte abdurrahman önül daha güzel söylüyo

.: Hasan Dursun - Mevlaya Gider :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşçik;
ben hasan dursun hazırmısın'ı kastetmiştim:Kbi dinle farkı göreceksin bak:Kkardeşçik şaka bi yana bu muhabbet bitmez bak akşama kadar..müsait bi gün anket yapalım:Ksözün özü ikisi de çok güzel söylüyor maşAllah,seslerine kuvvet..senin gibi Abdurrahman önül fanatiğine fazla karşı koyulmaz sanırım..haydi selamun aleyküm kardeşim..
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun
not:benden sonra hasan dursun seven birisi gelsin LÜTFEEENN:K

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
ARKADAŞLAR BOŞ YERE KAPIŞMAYIN BEN İKİSİNDENDE GÜZEL SÖYLÜYORUM:K:K:K... İKİSİNİDE SEVERİM AMA HASAN DURSUN GERÇEKTEN GÜZEL SÖYLÜYO...ASLINA BAKARSINIZ İLAHİ HER SÖYLEYENİN AĞZINDAN Bİ BAŞKA GÜZEL ÇIKIYO... BENCE TAHA DA ÇOK GÜZEL SÖYLÜYO...
[FLASH]http://www.youtube.com/v/nt9SltYZY50&rel=1[/FLASH]

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşçik;
ben hasan dursun hazırmısın'ı kastetmiştimbi dinle farkı göreceksin bakkardeşçik şaka bi yana bu muhabbet bitmez bak akşama kadar..müsait bi gün anket yapalım sözün özü ikisi de çok güzel söylüyor maşAllah,seslerine kuvvet..senin gibi Abdurrahman önül fanatiğine fazla karşı koyulmaz sanırım..haydi selamun aleyküm kardeşim..
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun
not:benden sonra hasan dursun seven birisi gelsin LÜTFEEENN
aleykume selam yav niye ksıkanıyorsunuz abdurrahman önülü anlamadım :K
abi açılmadı noldu sende anladın abdurrahman önülün güzel söylediğini linki bozuk vermişsin:K bide bu ilahiyi dinlermisin çok güzel her zamanki gibi allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Koy Benide Cennetine :.

not:yazılanlar şakadır:K

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM

ARKADAŞLAR BOŞ YERE KAPIŞMAYIN BEN İKİSİNDENDE GÜZEL SÖYLÜYORUM:K:K:K... İKİSİNİDE SEVERİM AMA HASAN DURSUN GERÇEKTEN GÜZEL SÖYLÜYO...ASLINA BAKARSINIZ İLAHİ HER SÖYLEYENİN AĞZINDAN Bİ BAŞKA GÜZEL ÇIKIYO... BENCE TAHA DA ÇOK GÜZEL SÖYLÜYO...
[flash]http://www.youtube.com/v/nt9SltYZY50&rel=1[/flash]
aleykume selam sizdemi kıskanıyosunuz :K şaka şaka
allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Koy Benide Cennetine :.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ekreme benim güzel kardeşim abdurrahmanın resul kokoulu ilahisini dinliyorum şu a çok güzeliş çok ilk defa dinledim çok beğendim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt