selamun aleyküm
allah yardımcınız olsun allaha emanet olun
benden sonra niğdeli gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affeyle :.
allah yardımcınız olsun allaha emanet olun
benden sonra niğdeli gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affeyle :.
musa ablam sen nereye ben oraya hehehe .benden sonra kasım hadi abi gelsin
estağfurullah abi şu anda Aydın da oturuyorum, doğma büyüme İzmir ,aslen annem babam Erzincanlıyız.
estağfurullah üzülerek söylüyorum ki hiç görmedim erzincanı. izmir ve aydın çok güzel. fethiyeye ise eşim sağolsun bu nisan ayında geldik antalya dönüşü birkaç saat gezdik çok beğendik büyük bir yer.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
kusura kalma fethiyede çocugu deneme sınavına soktum.işim ondan uzadı.
haberim olsa internet kafeye gider yinede sana cevap yazardım. :evet:evet kardeşim mahsuru yoksa memleket neresi.
fethiyede karslıları arayıp duruyom.acaba buradada bula bilirmiyim diye soruyom.selametle.
S.A kasim abi,yazinizi okudum karsli ariyormussunuz.bende aslen karsliyim,ama dogma buyume bursaliyim.
ALLAHa emanet olun.
s.a abi
annem babam kagizmanlilar.ama ne yazikki ben oralari hic gormedimben belcikada yasiyorum.ama ailemden duyduklarim kadariyle cok guzel bir memleket oldugunu biliyorum ne yazikki.ama icimde bir uktedir nasip olursa gidip gormek cok istiyorum abi,hersey nasip diyelim.
ve aleykümselam ekremee kardeşim gerçekten çok güzel bir ilahiymiş ah medine..bunca yıl hasan dursun dinledim hiç duymadım gerçekten çok güzelmiş kardeşçik Allaha(c.c.)razı olsun..selamu alekum nerdesiniz kardeşler allaha emanet olun
.: Hasan Dursun - Ah Medine Can Medine :.
selamu aleykum abdurrahman önülün hazırmısını dinledim sizde dinleyinve aleykümselam ekremee kardeşim gerçekten çok güzel bir ilahiymiş ah medine..bunca yıl hasan dursun dinledim hiç duymadım gerçekten çok güzelmiş kardeşçik Allaha(c.c.)razı olsun..
Mevlaya gider de çok güzellll..hazırmısın da çok güzel dinledinmi kardeşim..
aleykume selam yav niye ksıkanıyorsunuz abdurrahman önülü anlamadım :Kselamun aleyküm kardeşçik;
ben hasan dursun hazırmısın'ı kastetmiştimbi dinle farkı göreceksin bakkardeşçik şaka bi yana bu muhabbet bitmez bak akşama kadar..müsait bi gün anket yapalım sözün özü ikisi de çok güzel söylüyor maşAllah,seslerine kuvvet..senin gibi Abdurrahman önül fanatiğine fazla karşı koyulmaz sanırım..haydi selamun aleyküm kardeşim..
YouTube - Hazırmısın - Hasan Dursun
not:benden sonra hasan dursun seven birisi gelsin LÜTFEEENN
aleykume selam sizdemi kıskanıyosunuz :K şaka şakaSELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
ARKADAŞLAR BOŞ YERE KAPIŞMAYIN BEN İKİSİNDENDE GÜZEL SÖYLÜYORUM:K:K:K... İKİSİNİDE SEVERİM AMA HASAN DURSUN GERÇEKTEN GÜZEL SÖYLÜYO...ASLINA BAKARSINIZ İLAHİ HER SÖYLEYENİN AĞZINDAN Bİ BAŞKA GÜZEL ÇIKIYO... BENCE TAHA DA ÇOK GÜZEL SÖYLÜYO... [flash]http://www.youtube.com/v/nt9SltYZY50&rel=1[/flash]