s.a ablam bi dahaki sefere daha iyisini yapacam ben çıktım a.e.oas hayır beğenmedim:Kçünkü boya kullanılıyor renkli olması için:Ksağlığıma çok dikkat ederimde.
bak çikolatalı varsa olabilir:evet
s.a ablam bi dahaki sefere daha iyisini yapacam ben çıktım a.e.oas hayır beğenmedim:Kçünkü boya kullanılıyor renkli olması için:Ksağlığıma çok dikkat ederimde.
bak çikolatalı varsa olabilir:evet
s.a hepsi senin olsun ablam.
.: Filistinli Kız 2 :.
ablam bu vieoyu benim için izlermisin
ben çıkıyorum a.e.o
benden sonra cennet ağacı gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
amanında amanın kim gelmiş:Kbiricik arzum gelmiş:Ktubamda gelirmi acaba:evetekremecim o singerle pasta benim olabılırmı benim işime baya yarar:K
amanında amanın kim gelmiş:Kbiricik arzum gelmiş:Ktubamda gelirmi acaba:evet
1 taşla 2 kuş:Kçok akıllıyım çok:Kya şimdi ben hem ağlıyom hem gülüyom:Ahagımızı dedın abla tubalar karıstı sanırım ben üstüme alındım :K
1 taşla 2 kuş:Kçok akıllıyım çok:Kya şimdi ben hem ağlıyom hem gülüyom:A
canım evet izlemiştim şimdide izledim,çok etkileyici .daha öncede söyledim .bizim sessizliğimiz o küçük kızın çığlığı olucak mahşerde.bunun hesabıda bize sorulucak:AYouTube - Filistin(Mescidi Aksa)
bende onu dınlıyorum ablacım bak yuo tubede klıbınıde ızlıyorum lınkı koydum ıstersen bırde ordan ızle ıcım parcalandı yaaa:A
AAAAAAAAAAAAA GELMEZSE AYIP EDER.BUYRUN KARDEŞİM EMRİNİZ NEDİR.
CEVDET ABİMMMM
ABİM BENİM BİR SESİNİ DUYAYIM YAAAAAA
amin...amin...inşallah cevdet kardeşim inşallahSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İNAN YENİ GÖRDÜN YOKSA DAVETE GİTMEMEK OLMAZ BUYRUN
BENDEN SONRA GELENİ İNŞALLAH RABBİM GECMİŞ GÜNAFLARINI BAĞIŞLASIN
AMİN. AMİN.
AMİM.
CENNET AGACI NERDESİN
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR KİMSE ÇAĞRILMAMIŞ BEN GELDİMMM.
BENDEN SONRADA DEĞERLİ KARDEŞLERİMDEN HACI BACIM (ALİYE_ALİYE) GELSİN