Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar.cennet yolcusu veye ağacı kardeşim gelsin,hülyam sende gelirsen sevinirim
s.a niye beni kimse çağırmıyor benden sonra mahsun kul abla gelsin bid eklediğim 5-6 ilahiye baksın diğer sayfada a.e.ohayırlı akşamlar.cennet yolcusu veye ağacı kardeşim gelsin,hülyam sende gelirsen sevinirim
hayırlı akşamlar.cennet yolcusu veye ağacı kardeşim gelsin,hülyam sende gelirsen sevinirim
s.a geldim cennet ağacı allah razı olsun davetin için bende sana ilahi armağan ediyorum
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.
s.a allah razı olsun allah ne muradın varsa versin abdurrahman önülü sevebilirsin ama benim kadar hiiiiiiiiiiiiiiiç kimse sevemez a.e.ot.ederim güzel kardeşim bende cok severım abdurrahman önülü gönderdıklerını hep dınlıyorum geldıgın ıcınde t.edıyorum benden sonrada kasım abi gelsinn
s.a allah razı olsun allah ne muradın varsa versin abdurrahman önülü sevebilirsin ama benim kadar hiiiiiiiiiiiiiiiç kimse sevemez a.e.o
:K s.a allah razı olsun senden çok çok çok benden razı olsun:Ka.s saol canım kardeşim Allah senınde hakkında hayırlısı ne ise onu versin ...
taamam tamam al senin olsun abiciğin:K
KASIM ABİ NERDESİN :K
:K s.a allah razı olsun senden çok çok çok benden razı olsun:K
şaka şaka allah ikimizdende razı olsun a.e.o
s.a küsme:K ABLANA ŞAKA YAPARSIN HEE :A KÜSTÜM
s.a küsme
kim bana küserse çamaşır makinesi bozulsun
küsmedin değilmi ablam a.e.o
bak küsme ağlatırım
.: Filistinli Kızın Feryadı (yeni) :.
makine bozulursa nolur halimiz:Aben çıkıyom.hayırlı akşamlara.s aman Allah korusun makınamızdan ne ıstıyon bee küstüm işte küstümmm:A
makine bozulursa nolur halimiz:Aben çıkıyom.hayırlı akşamlar
cennetim öpüyorum seni.selamın başımın üstüne:H
evet sorma ablacım yaa naparız sonra hayırlı aksamlar ablacım bende sizi öpüyorum Rabbıme emanet olun selametle :H
Essalamun aleykum kardeslerim benden sonra gelene selam olsun.
s.a tamam tamam şaka yaptım küsme küsersen ikimizede günah olur günaha gireriz a.e.oa.s aman Allah korusun makınamızdan ne ıstıyon bee küstüm işte küstümmm:A