PEKİ YİNE GELDİM:K benden sonra ekremee gelsin heo o geliyo zateyok ablacım kim istemez sizi..buyrun her daim bekleriz yine gelin,hoşgelin:KRabbime emanet olunuz..
PEKİ YİNE GELDİM:K benden sonra ekremee gelsin heo o geliyo zateyok ablacım kim istemez sizi..buyrun her daim bekleriz yine gelin,hoşgelin:KRabbime emanet olunuz..
as.geldim kardeşim,benden sonra gelene selam olsunselamun aleykum kardeşlerim ben de geldim çağırılmadım ama kabul edin artıkbenden sonra da mahsun kul gelir inş.
![]()
s.a :K:K a.e.oya ekreme aslanı,serçeyi, pardon.kanaryayı,vede kılçıklı hamsiyi hep karıştırıyom.kartallar hep yukarıdan bakar ya.o yüzden hepsi ufak gözüküyor :K:K
s.a allah razı olsun kardeşim davetiniz için bu ilahiler çok güzel süper a.e.oPEKİ YİNE GELDİM:K benden sonra ekremee gelsin heo o geliyo zateselametle AEO
as.geldim kardeşim,benden sonra gelene selam olsun
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsunve aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)
AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun
sanada hayırlı cumalar olsun güzel kardeşim.benden sonra aliyem gelsin veya damlam.özledim yaw:Ave aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)
AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
sanada hayırlı cumalar olsun güzel kardeşim.benden sonra aliyem gelsin veya damlam.özledim yaw
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.Selamün Aleyküm ablacım..Ben de sizleri çok özledim.Rabbimiz c.c Cumanızı hayırlı, bereketli kılsın, feyziyle donatsın inşallah, Amin B)B)..Rabbimize emanetsiniz..Bu mübarek cuma gününde dualarda buluşmamız dileğiyle..
Ben de şimdi Nur Damlamı çağırayım, online değil ama...:]
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.
ve aleyküm selam Recep kardeşim, hoşgeldiniz..estağfirullah
Sizlere de hayırlı, bereketli cumalar olsun kardeşim..Dua ile inşaAllah..
Murat Abimiz buyurur mu şimdi acaba:]
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.
dün sana çok ihtiyacım vardı ama ulaşamadım.çok ama çok kötüydüm.inşallah görüşürüz.sende rabbime emanet ol.:HAblacım şu an İzmir'de değilim..Rabbimiz c.c izin verdikçe inşallah olmaya çalışırım..Allah c.c razı olsun ablacım, sizler de emin olun özleniyorsunuz..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin her daim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallahB):H
BUYRUNNNNN. BENİ ÇAĞIRMIŞ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM...
KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU CUMA NAMAZINDAYDIM ŞİMDİ GELDİM.
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. UNUTMAYAN KARDEŞLERİMİZ VARMIŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.
geldim geldim.benden sonra yeni üye olan eşim sheker78 gelsin.niğdeli yazmayı unutmuşun galiba neyse olsun ben devam edeyim
benden sonra mahsunkul gelirmi acaba?