Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim ben de geldim çağırılmadım ama kabul edin artık:) benden sonra da mahsun kul gelir inş. ;)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)

AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun

ve aleyküm selam Recep kardeşim, hoşgeldiniz..estağfirullah:)

Sizlere de hayırlı, bereketli cumalar olsun kardeşim..Dua ile inşaAllah..

Murat Abimiz buyurur mu şimdi acaba:]

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sanada hayırlı cumalar olsun güzel kardeşim.benden sonra aliyem gelsin veya damlam.özledim yaw

Selamün Aleyküm ablacım..Ben de sizleri çok özledim.Rabbimiz c.c Cumanızı hayırlı, bereketli kılsın, feyziyle donatsın inşallah, Amin B)B)..Rabbimize emanetsiniz..Bu mübarek cuma gününde dualarda buluşmamız dileğiyle..;)

Ben de şimdi Nur Damlamı çağırayım, online değil ama...:]

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablacım..Ben de sizleri çok özledim.Rabbimiz c.c Cumanızı hayırlı, bereketli kılsın, feyziyle donatsın inşallah, Amin B)B)..Rabbimize emanetsiniz..Bu mübarek cuma gününde dualarda buluşmamız dileğiyle..;)

Ben de şimdi Nur Damlamı çağırayım, online değil ama...:]
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam canım,yoksun 2 gündür.yerin çok belli oluyor.sende rabbime emanetsin.damlam gelmezse niğdelim gelsin oda yoksa tubam gelsin.

selamun aleyküm. Ben geldim ablacım, dualarda yer bulmak ümidiyle..:gulegule

tsunami bacım online, buyurur mu acaba.. B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam Recep kardeşim, hoşgeldiniz..estağfirullah:)

Sizlere de hayırlı, bereketli cumalar olsun kardeşim..Dua ile inşaAllah..

Murat Abimiz buyurur mu şimdi acaba:]

BUYRUNNNNN. BENİ ÇAĞIRMIŞ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM...:)
KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU CUMA NAMAZINDAYDIM ŞİMDİ GELDİM.
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. UNUTMAYAN KARDEŞLERİMİZ VARMIŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Ablacım şu an İzmir'de değilim..Rabbimiz c.c izin verdikçe inşallah olmaya çalışırım..Allah c.c razı olsun ablacım, sizler de emin olun özleniyorsunuz..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin her daim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallahB):H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım şu an İzmir'de değilim..Rabbimiz c.c izin verdikçe inşallah olmaya çalışırım..Allah c.c razı olsun ablacım, sizler de emin olun özleniyorsunuz..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin her daim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallahB):H
dün sana çok ihtiyacım vardı ama ulaşamadım.çok ama çok kötüydüm.inşallah görüşürüz.sende rabbime emanet ol.:H

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
BUYRUNNNNN. BENİ ÇAĞIRMIŞ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM...:)
KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU CUMA NAMAZINDAYDIM ŞİMDİ GELDİM.
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. UNUTMAYAN KARDEŞLERİMİZ VARMIŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.

ve aleyna aleyküm selam gönlü güzel abimB) Allah c.c. kabul etsin inşaAllah..Rabbimiz sizden de her daim razı olsun.. Unutmuyoruz inşaAllah abim, acizane dualarımızdasınız..:evet Siz de Allah'a emanet olun.
Hayırlı cumalar..selam ve baki dua ile...B)

efşan

Kayıtlı Kullanıcı
niğdeli yazmayı unutmuşun galiba neyse olsun ben devam edeyim:)

benden sonra mahsunkul gelirmi acaba:)?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt