gul_i rana
Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum tevbe Ya-Hak gelirmi cagirsam yetisirmi.....B)
Yok kardesim sen beni de duanda unutma yeter Allah razi olsun.B)Selamün Aleyküm Kardeşimmmm.....can Kardeşim Bugün Sen Pek Iyi Değilsin Galiba Neyin Var...
Benden Sonra Kasim Abim Gelsin...
ben geldim kardeşim benden sonrada CENNET YOLCUSU GELİR İNŞAALLAH [/quote
ÇAĞIRIRSINIZDA GELMEMMİ HEMEN KOŞTUM
BENDEN SONRA KİM İSTERSE BUYURSUN
ben geldim kardeşim benden sonrada CENNET YOLCUSU GELİR İNŞAALLAH [/quote
ÇAĞIRIRSINIZDA GELMEMMİ HEMEN KOŞTUM
BENDEN SONRA KİM İSTERSE BUYURSUN
T.EDERİM ABLACIM GELDİĞİN İÇİN BENDEN SONRDA KASIM ABI GELSIN
T.EDERİM ABLACIM GELDİĞİN İÇİN BENDEN SONRDA KASIM ABI GELSIN
GELDİM KARDEŞİM GELDİM
BİZ HERYERDE YİNE BULUŞURUZ.BENDEN SONRA GELECEK KİŞİYİ TAHMİN EDEBİLİYORUM AMA BAKALIM OMU
GELDİM KARDEŞİM GELDİM
BİZ HERYERDE YİNE BULUŞURUZ.BENDEN SONRA GELECEK KİŞİYİ TAHMİN EDEBİLİYORUM AMA BAKALIM OMU
ABI OAKADAR BEKLEDIM GELEN OLCAKMI DIYE AMA SANIRIM BEKLEDİĞİN KİŞİ GELMEDİBENDEN SONRA TALİPAMCA GELİRMİ???
sa kardeşim.allah razı olsun.tek tek dinliyorum.beğendiklerim.oldu.allah razı olsun.s.a tamam abla ben evde düşünürüm akşam a.e.o
ama abdurrashman önül den uyan müslüman ve mescidi aksa ilahileri kesin olacak onları başta yaz a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Levlake Ya Muhammed 2007 :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Koy Benide Cennetine :.
bunları dinle sonra evde cd lerden bakarım beğendiğim olursa söylerim kusura bakma geç cevap yazdım
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Rasulün Gülleri :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.
özellikle bu çok güzel
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Yetiş Ya Resul :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uçun Kuşlar :.
bunları beğendinmi? a.e.o
kasım abiciğim
dikkat ettinizmi talib amca uzunca bir süredir girmiyordu.girse bil yorumunu yazıp çıkıyordu.şimdi yine aynısını yaptı.acaba neden,bir sorunumu varki,yoksa birinemi darıldı.hayırlısı olsun.
cennetlerden biri gelsin
abiciğim,ALLAH ın cc rahmeti ,bereketi ve mağfireti üzerine olsun ve ümmet_i muhammedin üzerine olsun inşallah..
ben geldim...:H
benim adımın anlamı da cennet:evetFİRDEVS_ALA CENNETİ..
Rabbimizden cenneti istediğimiz zaman en yükseğini istememiz doğru olurmuş..en yükseği de FİRDEVS_ALA CENNETİ.. İnşallah Rabbim nasip etsin ümmet_i muhammede..
BENDEN SONRA M.DENİZ(MURAT ABİCİĞİM) GELİR İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..
selamun aleyküm abiii sen çağırırsın da gelmezmiyim hiç..işte burdayım elimde kırmızı bir gülle seni bekliyorum:Kcumanız,cumamız mübarek olsun..Alem-i İslam için hayırlara vesile olması ümidi ve duası ile abim..Allaha(c.c.)emanet ol,hayırlı cumalar,hayırlı işler:Gbenden sonra buyursun birisi gelsin:K:HAfranur ablam buyururmu acep??SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM ÇAĞIRMAN YETERLİ
HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK SAĞLIKLI VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH RAHMANA EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM
BENDEN SONRADA RECEB-İ KAMER KARDEŞİM GELSİN ÇOK UZAKTA DA
yok ablacım kim istemez sizi..buyrun her daim bekleriz yine gelin,hoşgelin:KRabbime emanet olunuz..ve aleyküm selam güzel kardeşimm sen çağırırsında ben gelmezmiyiim.bende üzülüyodum kimse beni istemiyo diye
hayırlı cumalarımız olsun inşallah.selametleAEO