s.a tamam abla ben evde düşünürüm akşam a.e.oekreme cd hazırlıcam.bana bir liste hazırlarmısın.ama arapça olmasın.
s.a allah razı olsun murat abi a.e.o[flash]http://www.youtube.com/v/nztc5Mh0zeY&rel=1[/flash]
TABİKİ KARDEŞİM NE DEMEK BUYUR. BU ARADA İSMİM MURAT![]()
selamın başım üstüne.hayırdır seni üzüntülü gördüm.bir sıkıntınmı var.
benden sonra cevdet abi buyururmu acaba
s.a Sivas'ın En İyi Radyosu abdurrahman önül beğendiklerini ekleekreme cd hazırlıcam.bana bir liste hazırlarmısın.ama arapça olmasın.
s.a nerdesiniz a.e.o
s..a hoş geldin ablam bu forumdaki videoları izlesene ağlama garantisi veriyorumBURADAYIM EKREM HOŞGELDİN...
ne kızmasuda ben abime kızarmıyım hiç hemde en sevdiğim abime tevbeya hak abla benden sonra gelse olurmu kasın hadi abiciğim a.e.ogeldik işte da
kızma
benden sonra tevbeya-hak gelsin
a.s yanlız bağırma ablam kulağım patlıyacaktıSELAMÜN ALEYKÜM BEN GELDİM......DUYDUM SESİNİZİ DE HEMEN SES VERDİM....ALLAH RAZI OLSUN...BENDEN SONRA KASIM ABİM GELİR..
allah razı olsun ama ben senin hamsi kardeşinim (trabzonspor) a.e.os.a
nasılsın kardeşim.inşaallah iyisindir.
ekremee sana hiç kızrmıyım.sen benim aslan kardeşimsin:K:K
gelene selam olsun.
ELHAMDÜLİLLAH KASIM ABİM İYİYİM ...BUGÜN DERS ANLATIRKEN AKLIMA GELDİ...SIKINTILARIM VE SENİN DUALARIN...SANA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETTİM İÇİMDEN ...VE BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA ŞÜKRETTİM...SEN İYİ MİSİN ABİMs.a
tevbeya-hak
nasılsın kardeşim.inşaallah iyisindir.
ekremee sana hiç kızrmıyım.sen benim aslan kardeşimsin:K:K
gelene selam olsun.
ELHAMDÜLİLLAH KASIM ABİM İYİYİM ...BUGÜN DERS ANLATIRKEN AKLIMA GELDİ...SIKINTILARIM VE SENİN DUALARIN...SANA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETTİM İÇİMDEN ...VE BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA ŞÜKRETTİM...SEN İYİ MİSİN ABİM
allah razı olsun ama ben senin hamsi kardeşinim (trabzonspor) a.e.o
ben çıktım benden sonra birisi gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim 2 :.
bu ilahiyide dinleyi,n