Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Recep kardeşim. Allah razı olsun davetiniz için kardeşim..teşekkür ederim..Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz de Rabbimize c.c. emanet olun kardeşim..selam ve dua ile..

selamün aleyküm nigdeli.
geçen bir forumda tataristanlı kardeşimiz sizin adınızı andı.o olyın sizinle hiç bir alakası yokken sizide anması beni şaşırttı.inşaallah bir sorun yoktur.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum benden sonra kasım abim gelir.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm nigdeli.
geçen bir forumda tataristanlı kardeşimiz sizin adınızı andı.o olyın sizinle hiç bir alakası yokken sizide anması beni şaşırttı. inşaallah bir sorun yoktur.selametle.

ve aleyküm selam kasım abi..evet abi, benimle alakası yoktu..

ben başka bir konusunda yazınızın kaynağı nedir diye sormuştum, beni moderatör sanmış sanırım ben sorunca:)

o yüzden başka bir forumunda moderatör olarak olaya el atmamı istemiş..:)

ben de şaşırdım ama sonra olay aydınlığa kavuştu abi..selametle kalın..Hayırlı günler..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kasım abi..abi, benimle alakası yoktu..

ben başka bir konusunda yazınızın kaynağı nedir diye sormuştum, beni moderatör sanmış sanırım ben sorunca:)

o yüzden başka bir forumunda moderatör olarak olaya el atmamı istemiş..:)

ben de şaşırdım ama sonra olay aydınlığa kavuştu abi..selametle kalın..Hayırlı günler..

:evet:G:
tamam kardeşim.sorun olmadıgına sevindim.selametle.

NERDESİN ERCİYES 1984 HADİ YETİŞ BAKALIM

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Yetişdim abim abi senden ricam oldu okumadın herhalde.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum benden sonra nigdeli kardesim gelirmi acaba..

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Murat abi. Hayırlı, bereketli günler olsun inşaAllah..

Allah c.c. razı olsun davetiniz için, geldim abim..:evet

Rabbimize emanet olun..selametle kalın inşaAllah..

benden sonra da yine siz gelirsiniz inşaAllah abim..
VE ALEYKÜM SELAMMM KARDEŞİM BİRAZ GEÇ KALDIM HERALDE KUSURA BAKMA YENİ GÖRDÜM DAVETİNİ. ALLAH'A(C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM.
BENDEN SONRADA KİM MÜSAİTSE O GELSİN...:D:D HADİ HAYIRLI AKŞAMLARRR.....

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HERKESE BENDEN SONRA CAN KARDEŞİM GÜL TANEM GELSİN HAYIRLI BEREKETLİ GÜL TANEM
BEKLİYORUM GELİRSİN İNŞALLAH GÜL TANESİB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMUN ALEYKUM HERKESE BENDEN SONRA CAN KARDEŞİM GÜL TANEM GELSİN HAYIRLI BEREKETLİ GÜL TANEM

BEKLİYORUM GELİRSİN İNŞALLAH GÜL TANESİ

Selamün Aleyküm canım kardeşim benim, Gül kardeşinin biricik Nur Damlası, seni çok özledim güzel kardeşim:A:A...Bugün hiç göremeyince ne kadar üzüldüm.:gulegule.Bugün hiç göremedim seni canım kardeşim.

183080041_ca0fd56ae0.jpg

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben geldim a.e.o

benden sonra mahsun kul gelirmi acaba a.e.o

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm canım kardeşim benim, Gül kardeşinin biricik Nur Damlası, seni çok özledim güzel kardeşim..Bugün hiç göremeyince ne kadar üzüldüm..Bugün hiç göremedim seni canım kardeşim.

183080041_ca0fd56ae0.jpg

CAN KARDEŞİM MESAJINI YENİ GÖRDÜM ASLINDA GİRMİCEKTİM AMA SİZLERİ GÜL TANEMİ ÇOK ÖZLEDİM O YÜZDEN GİRMEYE DEVAM EDİCEM VE DİGER KARDEŞLERİMLE BAŞKA SİTEDE BULUŞTUM
B) GÜL TANEM BEN EVDEN GİRMİYORUM O YÜZDEN SİPARİŞ VEREMEDİM :]ŞİMDİLİK BU GÖNÜL GÜLÜNÜ ARMAGAN EDİYORUM B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
CAN KARDEŞİM MESAJINI YENİ GÖRDÜM ASLINDA GİRMİCEKTİM AMA SİZLERİ GÜL TANEMİ ÇOK ÖZLEDİM O YÜZDEN GİRMEYE DEVAM EDİCEM VE DİGER KARDEŞLERİMLE BAŞKA SİTEDE BULUŞTUM

B) GÜL TANEM BEN EVDEN GİRMİYORUM O YÜZDEN SİPARİŞ VEREMEDİM :]ŞİMDİLİK BU GÖNÜL GÜLÜNÜ ARMAGAN EDİYORUM

Selamün aleyküm canım kardeşim, yazdıklarına çok üzüldüğümü belirteyim..Anlaşılan eskisi kadar girmeyeceksin buraya..Canın sağolsun canım kardeşim..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..Rabbimize emanetsin Nur Damlası..B)B)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim ben geldim damla abla sen gidiyonmu:A yanlışmı anladım :Ayanlış anladıysam affedin işallah gitmezsin damla abla a.e.o
benden sonra kasım hadi kardeş gelirmi a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Kasim Hadi Gelmezsen Tevbeya Hak Kardeşimi çağiracam A.e.o

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIYORUM
KATILIYORUM
KATILIYORUM
A.E.O

ekreme kardeş vallahi ben bu siteye öyle alıştımki sitedeki herkesi kardeşim abim gibi görmeye başladım..akşam evime gelince siteye girmezsem bi eksiklik duyuyorum...damla kardeşimin yazılarını çok beğenerek okuyorum...damla bizler gitmeni istemiyoruz...sebep her ne olursa olsun bırakılıp gidilmeyi hakkettik mi şimdi biz...:gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ekreme kardeş vallahi ben bu siteye öyle alıştımki sitedeki herkesi kardeşim abim gibi görmeye başladım..akşam evime gelince siteye girmezsem bi eksiklik duyuyorum...damla kardeşimin yazılarını çok beğenerek okuyorum...damla bizler gitmeni istemiyoruz...sebep her ne olursa olsun bırakılıp gidilmeyi hakkettik mi şimdi biz...:gulegule
VALLAHİ BENDE ÖYLE HER ZAMAN AKLIMDA SİZ VARSINIZ.TEVBEYA HAK ABLA DÜN GECE SENİN İÇİN DUA ETTİM İŞŞALLAH DUALARIM KABUL OLUR
BİRDE SALI GECESİ SAAT 24:00 DA NİHAT HATİPOĞLUNUN PROGRAMINI İZLİYORDUM ABDURRAHMAN ÖNÜL DÜ KONUĞU ÖYLE SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM SİZLERİDE.HERKESE TAVSİYE EDERİM SALI GECELERİ SAAT 24:00 GİBİ BAŞLIYOR STARDA AMA BAZEN MAÇLAR OLUYOR O YÜZDEN OYNAMIYOR KONUĞU HER ZAMAN ABDURRAHMAN ÖNÜL :B A.E.O

AYRICA ŞU ANDA İLAHİLERİNİ DİNLİYORUM A.E.O

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
VALLAHİ BENDE ÖYLE HER ZAMAN AKLIMDA SİZ VARSINIZ.TEVBEYA HAK ABLA DÜN GECE SENİN İÇİN DUA ETTİM İŞŞALLAH DUALARIM KABUL OLUR
BİRDE SALI GECESİ SAAT 24:00 DA NİHAT HATİPOĞLUNUN PROGRAMINI İZLİYORDUM ABDURRAHMAN ÖNÜL DÜ KONUĞU ÖYLE SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM SİZLERİDE.HERKESE TAVSİYE EDERİM SALI GECELERİ SAAT 24:00 GİBİ BAŞLIYOR STARDA AMA BAZEN MAÇLAR OLUYOR O YÜZDEN OYNAMIYOR KONUĞU HER ZAMAN ABDURRAHMAN ÖNÜL :B A.E.O

AYRICA ŞU ANDA İLAHİLERİNİ DİNLİYORUM A.E.O

ekremcim allah senden razı olsun..kardeşinin ne kadar sıkıntılı olduğu kalbine mi doğdu yoksa...
bu aralar ciddi sıkıntılarım var rabbim bir an önce feraha çıkmayı nasip eder inşallah...içimden geldi yazmadan edemeyeceğim...cidden burada hakikaten sevdiğim insanlar var,aynı doğrultuda düşünebilmek daha doğrusu hakkı batıl olmayanı düşünenlerle beraber olabilmek çok güzel ve çok büyük bir nimet...allah herkesten razı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt