Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ablamız duymuyor sesimi sanırım..

can yarenimm, çabuk yetişşş:B

Selamün aleyküm can yarenim, geldim:evet..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..B)B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm can yarenim, geldim:evet..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..B)B)
BU GÜZEL KELİMELERİ ÜZERİME ALINDIM BEN GELDİM
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN:gulegule

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
BU GÜZEL KELİMELERİ ÜZERİME ALINDIM BEN GELDİM
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN

Selamün Aleyküm kıymetli mücahide bacım..Size yazdım zaten:evet..Alının üzerinize güzel kardeşim benim, size yakışır..B)

Ben de çıkıyorum inşallah mücahide kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Yeni günde, yine güzelliklerde buluşmak duasıyla, Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz..Her daim gönlünüzün muradının olması duası ile. (yeşille yazdım, yeşil, murattır)Dualarımda daimsiniz..B)B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kıymetli mücahide bacım..Size yazdım zaten:evet..Alının üzerinize güzel kardeşim benim, size yakışır..B)

Ben de çıkıyorum inşallah mücahide kardeşim..Hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Yeni günde, yine güzelliklerde buluşmak duasıyla, Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz..Her daim gönlünüzün muradının olması duası ile.Dualarımda daimsiniz..B)B)
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM GÜZEL DÜŞÜNEN GÜZEL GÖRÜR O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ HAYIRLI VE NURLU GECENİZ OLSUN İNŞALLAH AMİN GÜZEL MÜCAHİDE KARDEŞİMSİZDE KARDEŞLİĞİ NASİP EDEN RABBİME EMANETSİNİZAMİN BANA ETTİĞİNİZ O GÜZEL DUALARIN BİN KATINI SİZ DEĞERLİ MÜCAHİDEME VERSİN RABBİM SİZDE BU ACİZİN DUASINDASINIZ GÜZEL KARDEŞİM

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm can yarenim, geldim..Hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşime..

Benden sonra Mücahide bacım, davasına malik değerli kardeşim gelsin inşallah..

ve aleyna aleyküm selam can yaren, hoşgeldin canım benim..:evet
sana da hayırlı, bereketli, nurlu geceler olsun inşaAllah can tanesi.. Rabbimize emanet ol güzel kardeşim.
dualarda buluşalım inşaAllah..baki muhabbetle..:HB) B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm

SELAMUN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR....
RECEBİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN UNUTMAMIŞSIN BİZLERİ ÇAĞIRMIŞSIN DAHA ÖNCE GÖRDÜM AMA MALUM SENDE BİLİYOSUN İŞLER YOĞUN BU ARALAR ONUN İÇİN GELEMEDİM KUSURUMUZA BAKMA. İSLAMİYET AİLEMİZİ NADİR ZİYARET EDİYORUZ. EEEE YENİLERDE TANIMIYO TABİ ONUN İÇİNDE ÇAĞIRMIYO:( SAĞLIK OLSUN, TANISALAR ÇAĞIRIRLAR TABİ:D NEYSE HER ŞEYİN HAYIRLISI. HEPİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR....
RECEBİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN UNUTMAMIŞSIN BİZLERİ ÇAĞIRMIŞSIN DAHA ÖNCE GÖRDÜM AMA MALUM SENDE BİLİYOSUN İŞLER YOĞUN BU ARALAR ONUN İÇİN GELEMEDİM KUSURUMUZA BAKMA. İSLAMİYET AİLEMİZİ NADİR ZİYARET EDİYORUZ. EEEE YENİLERDE TANIMIYO TABİ ONUN İÇİNDE ÇAĞIRMIYO:( SAĞLIK OLSUN, TANISALAR ÇAĞIRIRLAR TABİ:D NEYSE HER ŞEYİN HAYIRLISI. HEPİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.
ve aleykümselam abi..evet haklısın sanırım yoğunuz bu aralar:Kdediğin gibi hayırlısı olsun abi..zaten benim sesleniş amacım eski ve değerli üye abla,abi ve kardeşlerimizi tekrardan görebilmek içindi..kısmen amacına ulaştı ama birçoğuda halen gel(e)mediler :Ahayırlısı olsun..Rabbim emanet olunuz abi..hayırlı işler..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben geldim dün siteye giremedim sanırım çalışmalar vardı.

benden sonra ıııııııııııımmmmm cevdet abi gelirmi acaba a.e.o

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim aynı bende gşremedim cevdet abi yerine ben geldin olur mu benden sonra damlaaaaaaaaa gelsin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben geldim dün siteye giremedim sanırım çalışmalar vardı.

benden sonra ıııııııııııımmmmm cevdet abi gelirmi acaba a.e.o

a.s. kardeşim gelirim tabi ama fazla vaktim yak sana birşey soracağım dün hadi kardeşim birşeyler yazmış forma sizinle ilgili bir tartışma felanmı olmuş ne anlamadım ve formuda bulamadım ne olduğunu ve ya forum adını yazarsan bakarım rabbime emanet olun

benden sonra cok değir verdiğim recep kardeşim gelsin hic dek gelemiyoruz ama gönlümüz aynıdır selametle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. kardeşim gelirim tabi ama fazla vaktim yak sana birşey soracağım dün hadi kardeşim birşeyler yazmış forma sizinle ilgili bir tartışma felanmı olmuş ne anlamadım ve formuda bulamadım ne olduğunu ve ya forum adını yazarsan bakarım rabbime emanet olun

benden sonra cok değir verdiğim recep kardeşim gelsin hic dek gelemiyoruz ama gönlümüz aynıdır selametle
s.a cevdet abi ben anlamadım biraz çabuk cevap yazarsanız sevinirim okula gidecemde o yüzden a.e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
dün bir tartışma olmuş ne oldu onu sordum

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
abi ben geldim. kızmadın demiiiiiiii?:evet
ALİYE-ALİYE
kardeşimiz gelsin

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakmayın arkadaşım tutturamadınız,zaten beni tanımassınız ara sıra takılıorum vakit buldukca,benden sonra sivetok arkadaşım olur herhalde...

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Ben yetiştimmmm.

Ravza nur kardeşim benim davetime yetişebilir mi acaba?:H

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ravza nur kardesimizin yerine ben gelsem insaAllah benden sonra mahsun kul gelir :H.A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt