Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geldim nasılsınız?
Kim gelsin Aşka Mecnun gelsin
Arkadaşlar biliyomusunuz bilmiyorum ama Aşka Mecnun dün siteden ayrıldığını söyledi onu arayıp duruyorum hep beraber onu çağralım ne dersiniz?:gulegule

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geldim nasılsınız?
Arkadaşlar biliyomusunuz bilmiyorum ama Aşka Mecnun dün siteden ayrıldığını söyledi onu arayıp duruyorum hep beraber onu çağralım ne dersiniz?:gulegule
hülyam sa.canım ne zaman söyledi ya.aaaaaa bak çok üzüldüm.nolduki.:A

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geldim nasılsınız?

Essalamun aleykum kardesim çok üzüldüm neden ben fazla bilmiyorum da

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
aşka mecnun kardeşim seni çagırıyoruz sitemize geri dön:gulegule

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
hülyam sa.canım ne zaman söyledi ya.aaaaaa bak çok üzüldüm.nolduki.:A

Dün "Sayın Yetkili" diye bir forum açmış orda yazmış bide dergi çıkardıya o formu kapatılmış ona çok üzülmüş dün ben siteye giremedim sorun mu? vardı bilmiyorum kendisinden de haber alamadım

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Dün "Sayın Yetkili" diye bir forum açmış orda yazmış bide dergi çıkardıya o formu kapatılmış ona çok üzülmüş dün ben siteye giremedim sorun mu? vardı bilmiyorum kendisinden de haber alamadım
dün bende siteye giremedim problem vardı sanırım.ama çok sıkıldım dün.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeslerim dünsitede bir sorun vardi bende giremedim onun için ne oldugunu fazla bilmiyorum.Ama üzüldüm

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. kardeşim gelirim tabi ama fazla vaktim yak sana birşey soracağım dün hadi kardeşim birşeyler yazmış forma sizinle ilgili bir tartışma felanmı olmuş ne anlamadım ve formuda bulamadım ne olduğunu ve ya forum adını yazarsan bakarım rabbime emanet olun

benden sonra cok değer verdiğim recep kardeşim gelsin hic dek gelemiyoruz ama gönlümüz aynıdır selametle
selamun aleyküm cevdet abi..Allah(c.c.)razı olsun davetiniz için..recepten kasıt bensem(ki başka recep görünmüyor üzerime alındım:K:K)evet abi denk gelemiyoruz malesef:Aiş güç yoğunluk..malum kış olunca hastalık artıyor..Mevlam her daim hakkımızda hayırlısını nasib etsin abi..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..dua ediniz..benden sonra aliye_aliye,niğdeli,ekremee kardeşlerimiz yahutta hafize annemiz teşrif edermi acaba..çok az kişi söyledim değilmi:K

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm cevdet abi..Allah(c.c.)razı olsun davetiniz için..recepten kasıt bensem(ki başka recep görünmüyor üzerime alındım:K:K)evet abi denk gelemiyoruz malesef:Aiş güç yoğunluk..malum kış olunca hastalık artıyor..Mevlam her daim hakkımızda hayırlısını nasib etsin abi..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..dua ediniz..benden sonra aliye_aliye,niğdeli,ekremee kardeşlerimiz yahutta hafize annemiz teşrif edermi acaba..çok az kişi söyledim değilmi

Selamün Aleyküm Recep kardeşim..Hoşgeldiniz tekrardan kardeşim..Allah c.c işlerinizde kolaylıklar nasip eylesin inşallah..Kış sizlere yarıyor :)..Allah c.c yardımcınız olsun. Siz de Rabbimize emanetsiniz inşallah kardeşim..Selam ve baki dualar ile..

M DENIZ abi buyurur mu inşallah?

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Recep kardeşim..Hoşgeldiniz tekrardan kardeşim..Allah c.c işlerinizde kolaylıklar nasip eylesin inşallah..Kış sizlere yarıyor :)..Allah c.c yardımcınız olsun. Siz de Rabbimize emanetsiniz inşallah kardeşim..Selam ve baki dualar ile..

M DENIZ abi buyurur mu inşallah?

SELAMUN ALEYKÜMMMMMM. HACI BACIM NE DEMEK SEN ÇAĞIRIRSINDA GELMEZMİYİM:DHELE ŞÜKÜR BİRİ HATIRLADI DİYE ÇOK SEVİNDİM İNAN UNUTULDUĞUMU SANMIŞTIM:( AMA GÖNÜLLERİN BİR OLDUĞUNU BEN UNUTMADIM MERAK ETME:BALLAH(C.C) RAZI OLSUN SENDENDE BÜTÜN KARDEŞLERİMİZDENDE. RABBİME EMANETSİN.

BENDEN SONRADA CENNET AĞACI VEYA NİĞDELİ KARDEŞİM GELSİNNNN.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam aliye kardeşim hoşbuldum inşAllah..sağolasınız kardeşim Rabbim razı olsun sizlerden..ee kimisine yaz,kimisine kış yarıyor..kainatta herşey bir hikmete mübnidir muhakkak:)hayırlısı olsun..Rabbime emanet olunuz kardeşim..
Not:murat abi unutlduğunu beyan etmişsin ama seni unutmak ne kelime,o nasıl bir söz duymayayım bidaha kızarım bak:Ksen sağlık ocağına gidecem deyince bende kardeşlerimizi çağırdım:Ahayırlısı olsun bakalım abicim..Rabbime emanet ol,HAYIRLI İŞLER..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
abi ben geldim. kızmadın demiiiiiiii?:evet
ALİYE-ALİYE
kardeşimiz gelsin
a.s kasım hadi abi cevdet abinin dediğne göre dün bi tartışma olmuş ikimiz arasında ben dün sitede yoktum ama belkide cevdet abim karıştırmıştır.a.e.o

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kasım hadi abi cevdet abinin dediğne göre dün bi tartışma olmuş ikimiz arasında ben dün sitede yoktum ama belkide cevdet abim karıştırmıştır.a.e.o

s.a ekreme herhalde geçenki senin açtıgın forumla ilgili olsa gerek.
ben cevdet abiye ekreme biraz fazla yüklenmişler diye yazmıştım.yani senin özür diledigin halde sana kızmalarına ben sinirlenmiş,hatta o forumda seni savunmuştum.cevdet abide her halde ondan bahsediyor.ama o forumu kaldırmışlar.ben orada senin özür dilemene ragmen ,üstüne gelinişine kızmıştım..ama o forumu kaldırmışlar.bende dünden beri siteye giremiyordum.yeni girdim.modemde sık sık arıza meydana geldiginden uzun süre kalamıyordum.selametle.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ekreme herhalde geçenki senin açtıgın forumla ilgili olsa gerek.
ben cevdet abiye ekreme biraz fazla yüklenmişler diye yazmıştım.yani senin özür diledigin halde sana kızmalarına ben sinirlenmiş,hatta o forumda seni savunmuştum.cevdet abide her halde ondan bahsediyor.ama o forumu kaldırmışlar.ben orada senin özür dilemene ragmen ,üstüne gelinişine kızmıştım..ama o forumu kaldırmışlar.bende dünden beri siteye giremiyordum.yeni girdim.modemde sık sık arıza meydana geldiginden uzun süre kalamıyordum.selametle.

a.s kasım hadi abi allah razı olsun şimdi hatırladım ama ben orda hatalıydım. zaten ben o konuyu açtıktan sonra öyle pişmandımki o konuyu nasıl açtığımı bile hatırlmıyordum kendi kendime öyle sinirlenmiştimki o gün nerdeyse kendi kendimi dövecektim.hepinizden tekrar özür diliyorum hakkınızı helal edin allahıma emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kasım hadi abi allah razı olsun şimdi hatırladım ama ben orda hatalıydım. zaten ben o konuyu açtıktan sonra öyle pişmandımki o konuyu nasıl açtığımı bile hatırlmıyordum kendi kendime öyle sinirlenmiştimki o gün nerdeyse kendi kendimi dövecektim.hepinizden tekrar özür diliyorum hakkınızı helal edin allahıma emanet olun

Güzel kardeşim,sen hatalı olabilirsin.buna bir şey demiyorum.ama herkes hata yapabilir bu hatanın sonunda o kişi güzellikle bir kere uyarılır olay biter.ama bi baktım maşaallah kılevyenin başına oturan yazı yazmış seni kınamış.sanki o kınayanlar hiç hatasız degil.biz millet olarak zaten vur denildigi zaman öldürüyoruz. neyse olay zaten kapandı .ben cevdet abiyle bu konuyu paylaşmıştım.inan düşen bir insana her kesin vurması beni deli ediyor.hayır sana kızanlar 4x4 lük olsalar zoruma gitmeyecek.neyse selametle kal.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm cevdet abi..Allah(c.c.)razı olsun davetiniz için..recepten kasıt bensem(ki başka recep görünmüyor üzerime alındım:K:K)evet abi denk gelemiyoruz malesef:Aiş güç yoğunluk..malum kış olunca hastalık artıyor..Mevlam her daim hakkımızda hayırlısını nasib etsin abi..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..dua ediniz..benden sonra aliye_aliye,niğdeli,ekremee kardeşlerimiz yahutta hafize annemiz teşrif edermi acaba..çok az kişi söyledim değilmi:K

selamun aleyküm Recep kardeşim. Allah razı olsun davetiniz için kardeşim..teşekkür ederim..Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz de Rabbimize c.c. emanet olun kardeşim..selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜMMMMMM. HACI BACIM NE DEMEK SEN ÇAĞIRIRSINDA GELMEZMİYİM HELE ŞÜKÜR BİRİ HATIRLADI DİYE ÇOK SEVİNDİM İNAN UNUTULDUĞUMU SANMIŞTIM AMA GÖNÜLLERİN BİR OLDUĞUNU BEN UNUTMADIM MERAK ETME:BALLAH(C.C) RAZI OLSUN SENDENDE BÜTÜN KARDEŞLERİMİZDENDE. RABBİME EMANETSİN.

BENDEN SONRADA CENNET AĞACI VEYA NİĞDELİ KARDEŞİM GELSİNNNN.

selamun aleyküm Murat abi. Hayırlı, bereketli günler olsun inşaAllah..

Allah c.c. razı olsun davetiniz için, geldim abim..:evet

Rabbimize emanet olun..selametle kalın inşaAllah..

benden sonra da yine siz gelirsiniz inşaAllah abim..:HB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt