Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bulaşıkları cevdet abi yıkarmı bak cevdet abi şu tabak lar bardaklar ha bide masada kalmış görmedim şu çay bardaklarını da yıkasan hepsi bunlar gibi temiz olsun
07_62_01.jpg

deterjan da benden

S.A. KARDEŞİM TAMAM BEN YIKARIM SİZ ÖYLE DERSENİZ NAPALIM DÜNKÜLERİDE GETİRİN ELİM DEĞMİŞKEN HEPSİNİ YIKAYIM AMA ALACAN OLSUN EKREMEEE BUNU HİC UNUTMUYACAM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM SEN HASTASIN DEMEK İŞTEN KACMAK HA FİRDESLE BİR OLUP BANA NELER YAPMIŞINIZ SİZ BİTTİNİZ SİZE ÖYLE BİR OYUN OYNUYACAĞIM Kİ COK ŞAŞIRACAKSINIZ RABBİME EMANET OLUN YİNEDE:evet

cevdet abim kısma onlara ben gül tanemle yıkarım hem sana mı yıkatcaz çok ayıp ben dururken sana yıkatmam ben deterjan alıyım ekremeee kardeşimin hiç yıkamadıgı belli camaşır deterjanı koymuş:D:D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abim kısma onlara ben gül tanemle yıkarım hem sana mı yıkatcaz çok ayıp ben dururken sana yıkatmam ben deterjan alıyım ekremeee kardeşimin hiç yıkamadıgı belli camaşır deterjanı koymuş:D:D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

S.A.KARDEŞİM YIKARIM YIKAMASINADA SİZEDE KIYAMAM AMA ELDİVEN ALMAMIŞLAR CİLDİM BOZULACAK SÖYLEYİN O EKREMEEE VE FİRDES KARDEŞİME NE BİCİM İŞ VERENLER ÖNCE ELDİVEN FELAN ALSINLAR YOKSA İSTİFA EDECEM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
NEYSE OUNA DEVAM EDELİMBU KADAR ŞAKA YETER BENDEN SONRA CENNET GÜLÜ GELİRMİ ACABA

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Gelsem Darilmazsiniz Herhalde ....

Benden Sonra Aliye Kardeşim Gelse......

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı
yok FATIMAA kardesim ben geldimmmmm ... ehh benden onra insallah aliye_aliye kardesim gelir...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Yok Sultan Kardeşim Aliye Açik Değil Galibaa.. Onun Için Gene Ben Geldimm..

BENDEN SONRA GÜLÜM GELİR Mİ?

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
A.s
Olur Tabii

Benden Sonra Taybeya_hak öğretmen Gelsin...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim kardesim :) benden sonra Cevdet abi gelirmi acaba...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt