allah razı olsun ama biraz çocuk pastası gibi geldi.a.e.o
SÜPERMİŞ TADI AMA SANKİ ŞEKERİ AZ OLMUŞ BİDE SU OLMADAN OLMAZKİ A.E.O
ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ CEVDET ABİ GELİR BOŞLARRRRRRR CEVDET ABİ MUTFAK:K KZIMA CEVDET ABİ
EKREMCİĞİM..PASTA MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOO..BEN ŞİMDİ BUNU YEMEYE KIYAMAM Kİ..:evetSÜPERMİŞ TADI AMA SANKİ ŞEKERİ AZ OLMUŞ BİDE SU OLMADAN OLMAZKİ A.E.OBUDA FİRDES ABLAYA AMA BİRAZ PAHALIYDI ABLAM![]()
AMİİN..ÇAY VERENLERİMİZ ÇOK OLSUN İNŞALLAH..ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ CEVDET ABİ GELİR BOŞLARRRRRRR CEVDET ABİ MUTFAK:K KZIMA CEVDET ABİ
SENİN DE CUMAN MÜBAREK OLSUN "NUR DAMLASI"cuman mübarek olsun
pasta için teşekkür ederim firdes kardeşim ama ben seninkini dayanamayıp yiyebilirim çikolatalıda o yüzden caylar içinde teşekkürler
pasteneye dönmüş burası
SENİN DE CUMAN MÜBAREK OLSUN "NUR DAMLASI"
AFİYET OLSUN..
GERÇEKTEN "AİLEMİZİN PASTANESİ" OLMUŞ GİBİ..:evet
OLMAAAZ..YEME SAKIN..BEN DAYANIYORUM,SEN DE DAYAN BİRAZ DAMLACIĞIM:K
RABBİM YÜREĞİN GİBİ GÜZELLİKLERLE DOLU TATLI Bİ HAYAT NASİP EYLESİN SANA VE SEVDİKLERİNE..dün geceden beri pasta yiyorum dayanıyıım biraz o zaman biraz
RABBİM YÜREĞİN GİBİ GÜZELLİKLERLE DOLU TATLI Bİ HAYAT NASİP EYLESİN SANA VE SEVDİKLERİNE..
HAYIRLI MUHEBBETLİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN..KISACA HAYATINDAN TATLI EKSİK OLMASIN İNŞALLAH.:evet (AMİN)
AMA OLMASSS,O PASTA NUMUNE..YENMESİ HALİNDE,BAĞIMLILIK YAPAR...:K
AMİN DAMLACIĞIM..amin amin...inşalah
güzel dua için sagol firdes kardeşim benim bütün müslüman kardeşlerim ile birlikte inşallah...rabbim senden ebeden razı olsun güzel gönlüne göre versin inşalalh rabbim ne muradın varsa versin inşallah..
zaten pastalar bende bagımlılık ama numune oldugu için yemeyim
S.a Muhabbetiniz Gerçekten çok Güzel Ve Dostça .... Ya Ama Niye Kimse Beni çağirmiyor![]()
Ve aleyküm selam kardeşim..Buyrun benden sonra yine siz gelin:H...Nur Damlası, sonra seni bekliyorum
:K:K BEN HASTAYIMAMİİN..ÇAY VERENLERİMİZ ÇOK OLSUN İNŞALLAH..
CEVDET ABİCİĞİME BERABER YARDIM EDERİZ İNŞALLAH..YANİ..BEN DURULARIM..SEN DE KURULARSIN..:K