Sevgi Gülü
Kayıtlı Kullanıcı
S.a Hayirli Akşamlar Benden Sonra Bahar 58 Gelsin
S.A BEN GELSEM OLURMUA.s Ben Geldim Benden Sonra Aliye Aliye Gelse Olmazmi Acaba![]()
S.A BEN GELSEM OLURMUBENDEN SONRA ALİYE KARDEŞİM TEŞRİF EDERLERMİ ACABA KOŞ KARDEŞİM HAYDİ
s.a hafize teyze sana misafir geldim beni kabul etmezmisin
benden sonra hüzünlü gurbet gelsin
HAFİZE ANNE KİMSEYİ ÇAĞIRMAMIŞ BEN GELDİM SELAMÜN ALEYKÜM BENDEN SONRAALİYE KARDEŞİM TEŞRİF EDERLERMİ ACABA?
Est. gelirim tabi, değerli mücahide kardeşimB)Benden sonra Değerli Talip Amcamız gelsin inş.
BU AKŞAM ELİMİZDE TALİP AMCA KALMADI :KYERİNE CENNET YOLCUSU KABUL EDERMİSİNİZ
BENDEN SONRA SEFİNEİ HAYAT KARDEŞİM BUYURSUNLAR İNŞALLAH
ES SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GECELER GÜZEL KARDEŞİM YETİŞTİM GALİBA KİMSELER GELMEDEN:evet.BİRAZ GEÇ GÖRDÜM KUSURUMA BAKMA.BENDEN SONRA NİĞDELİ KARDEŞİM GELSİN İNŞAALLAH.....B)
biracık geç oldu ama geldim benden sonra talipamca gelirmiEkremeee Gelen Giden Yok Sen Bari Gel![]()
ben gelsem olurmu?benden sonra herkes gelsin:Kbiracık geç oldu ama geldim benden sonra talipamca gelirmi
:K:K s.a hayırlı sabahlarben gelsem olurmu?benden sonra herkes gelsin:K
yokki gelsin abisi.ama o olsaydı kimi söylerdi.cevdet abisi gelsin.:B:K:K s.a hayırlı sabahlar
benden sonra incunur gelsin :evet
KUSURA BAKAMSIN BEN GELDİMyokki gelsin abisi.ama o olsaydı kimi söylerdi.cevdet abisi gelsin.:B
benden sonra yeni üye s.y.h kardeşim gelsin.KUSURA BAKAMSIN BEN GELDİM
BENDEN SONRA MAHSUN KUL GELECEK :evet
sa.etmezmiyiz.hoşgeldin kardeşim.ben gelsem kabul edermisiniz ben yeni olduğum için kimse tahmin edemez onun için ben kendim teşrif ettim
şimdi belki sivetok gelir