-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
ama mutlaka gelsin bekliyorum
maalesef ben geldim....benden sonra kaan abi gelsin...ben geldim benden sonra firdes abla gelsin a.e.o
ben geldim benden sonra firdes abla gelsin a.e.o
biraz geç oldu ama geldim kardeşim benden sonra ebru ablam gelsinn:Hbenden sonra tubagüner kardeşim gelsin inşaalah
hayırlı günler.geç oldu ama geldim.benden sonra aşka mecnun gelirmi.HERKESE HAYIRLI SABAHLAR.:Hşimdi geldim ekremciğim.:gulegule.ama şimdi de sen yoksun..
hımmm..o zaman,mahsun kul gelir belki..:H
AS BEN SİZE KÜSTÜM.:AAMA MERAK ETMEYİN MÜMİN 3 GÜNDEN SONRA KÜS DURMAZ.2 GÜN SONRA BARIŞIRIZ:Kkendimden çok emin yazmıştım oysaki . ee sabah sabah bende dersimi aldım. mesajı yolladım ama gitmedi.
AS BEN SİZE KÜSTÜM.:AAMA MERAK ETMEYİN MÜMİN 3 GÜNDEN SONRA KÜS DURMAZ.2 GÜN SONRA BARIŞIRIZ:K
RABBİM NE DİLEĞİN VARSA VERSİN.PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN.RAHMETİNİN ALTINDA GÖLGELENDİRSİN İNŞALLAH.RABBİME EMANETSİN KARDEŞİM.:HYa mübarek neden bana küstün bak bana rabbim öyle bir tokat vurduki ne yapacağımı şaşırdım. Acıyıp dua edeceğin yerde küsüyorsun :A:A
RABBİM NE DİLEĞİN VARSA VERSİN.PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN.RAHMETİNİN ALTINDA GÖLGELENDİRSİN İNŞALLAH.RABBİME EMANETSİN KARDEŞİM.:H
aaaa nerdesn damlacığım ya bagıra bagıra sesim kısıldı damla nerde diye çok beklettin :A:A:Aoyun gitmiş tugba ablam beni çagırmış geldim ablacım yeni girdim siteye
benden sonra aşka mecnun kardeşim veya sitedeyse gül tanem gelsin inşallah yada davetime ikinizde gelin:H