Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (6 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ilahi diyince Bende şimdi tavsiye ettiği bi ilahiyi dinliyorum :D Allah razı olsun ekreme kardeşim :)

İlahi dinlemeyi seven bi kardeşimiz gelsin B)

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
link vererek eklediği ilahileri pc ye indirip öyle dinleyebiliyorum diğer türlü dinleyemiyorum. ama benim yıllardır aradığım bir ilahiyi henüz bulamadık

"Bu dert bana sende geldi, Ya Muhammed Mustafa
Dermanı da sendedir, Ya Muhammed Mustafa"

Birde bakıyoruz benden sonra sayın ekremeee kardeşim aradığın ilahiyi buldum deyip yazmıyor mu ne güzel olur ama

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
cennete yolcu bacımız geç kaldı, ben geldim

can yarenim buyursun şimdi de inşaAllah..

Can yarenin geldi esaslı yarenim :D:H
Hayırlı günler canım kardeşim..B)

Cennet yolcusu, mücahide bacımız gelsin inşallah, abi yokmuş.Mücahide kardeşim yetişinB)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Can yarenin geldi esaslı yarenim :D:H
Hayırlı günler canım kardeşim..B)

Cennet yolcusu, mücahide bacımız gelsin inşallah, abi yokmuş.Mücahide kardeşim yetişinB)
SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞ GELMEZMİYİM
BENDEN SONRA MAHSUN KUL ABLAM BUYURSUNLAR

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
link vererek eklediği ilahileri pc ye indirip öyle dinleyebiliyorum diğer türlü dinleyemiyorum. ama benim yıllardır aradığım bir ilahiyi henüz bulamadık

"Bu dert bana sende geldi, Ya Muhammed Mustafa
Dermanı da sendedir, Ya Muhammed Mustafa"

Birde bakıyoruz benden sonra sayın ekremeee kardeşim aradığın ilahiyi buldum deyip yazmıyor mu ne güzel olur ama
bulamıyorum ya ama bulacam bulamazsam bile başka ezgileri paylaşacam işallah

benden sonra sietok kardeş geldirmi acaba a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ilahi diyince Bende şimdi tavsiye ettiği bi ilahiyi dinliyorum :D Allah razı olsun ekreme kardeşim :)

İlahi dinlemeyi seven bi kardeşimiz gelsin B)
s.a ben ilahi dinlemeyi çok seviyorum artık evde annem kardeşleirm abim televizyon izleyemiyorlar genellikle abdurrahman önülün ilahileri özellikle tavsiye ettiğim ne fayda ilahisi abdurrahman önülün evde 350 ye yakın ilahisi var.hepsi çok güzel okuldan geliyom siteye giryom eve gidiyoım yemek yiyom sonra ders çalışıyom sonra akşam saat 11 e kadar ilahi dinliyom.a.e.o
benden sonra sivetok gelirmi acaba

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben ilahi dinlemeyi çok seviyorum artık evde annem kardeşleirm abim televizyon izleyemiyorlar genellikle abdurrahman önülün ilahileri özellikle tavsiye ettiğim ne fayda ilahisi abdurrahman önülün evde 350 ye yakın ilahisi var.hepsi çok güzel okuldan geliyom siteye giryom eve gidiyoım yemek yiyom sonra ders çalışıyom sonra akşam saat 11 e kadar ilahi dinliyom.a.e.o
benden sonra sivetok gelirmi acaba

BEN GELSEM OLMAZMI???

BENDEN SONRA DA GENE SİZGELSENİZ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt