Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
GELDİM BENDEN SONRA GECEKONDU KARDEŞİM GELSİN:Hgeç oldu ama geldim benden sonra mahsun kul gelirmi acaba
GELDİM BENDEN SONRA GECEKONDU KARDEŞİM GELSİN:Hgeç oldu ama geldim benden sonra mahsun kul gelirmi acaba
onun yerine ben geldim sivetok kardeş ben ne zaman senin avatırnı görünce bizim evin anahtarı aklıma geiyosayın tübagüner kardeşim benim yerime gelmiş az önce şimdide kendi yerine gelsin lutfen![]()
onun yerine ben geldim sivetok kardeş ben ne zaman senin avatırnı görünce bizim evin anahtarı aklıma geiyo
bekledik bekledik gelmediniz ayıp olmasın diye ben geldim sizin yerinize olsun yabancı değil din kardeşiniz geldi şimdide kendi yerime geldimm:Bsayın tübagüner kardeşim benim yerime gelmiş az önce şimdide kendi yerine gelsin lutfen![]()
benden sonra damla gelsin
geldim ablacım burdayım
benden sonra cennet yolcusu kardeşim gelsin:H
geldim ablacım burdayım
benden sonra cennet yolcusu kardeşim gelsin:H
cennete yolcu bacımız geç kaldı, ben geldim
can yarenim buyursun şimdi de inşaAllah..
Can yarenin geldi esaslı yarenim:H
Hayırlı günler canım kardeşim..B)
Cennet yolcusu, mücahide bacımız gelsin inşallah, abi yokmuş.Mücahide kardeşim yetişinB)
bulamıyorum ya ama bulacam bulamazsam bile başka ezgileri paylaşacam işallahlink vererek eklediği ilahileri pc ye indirip öyle dinleyebiliyorum diğer türlü dinleyemiyorum. ama benim yıllardır aradığım bir ilahiyi henüz bulamadık
"Bu dert bana sende geldi, Ya Muhammed Mustafa
Dermanı da sendedir, Ya Muhammed Mustafa"
Birde bakıyoruz benden sonra sayın ekremeee kardeşim aradığın ilahiyi buldum deyip yazmıyor mu ne güzel olur ama
s.a ben ilahi dinlemeyi çok seviyorum artık evde annem kardeşleirm abim televizyon izleyemiyorlar genellikle abdurrahman önülün ilahileri özellikle tavsiye ettiğim ne fayda ilahisi abdurrahman önülün evde 350 ye yakın ilahisi var.hepsi çok güzel okuldan geliyom siteye giryom eve gidiyoım yemek yiyom sonra ders çalışıyom sonra akşam saat 11 e kadar ilahi dinliyom.a.e.oilahi diyince Bende şimdi tavsiye ettiği bi ilahiyi dinliyorumAllah razı olsun ekreme kardeşim
![]()
İlahi dinlemeyi seven bi kardeşimiz gelsin B)
s.a ben ilahi dinlemeyi çok seviyorum artık evde annem kardeşleirm abim televizyon izleyemiyorlar genellikle abdurrahman önülün ilahileri özellikle tavsiye ettiğim ne fayda ilahisi abdurrahman önülün evde 350 ye yakın ilahisi var.hepsi çok güzel okuldan geliyom siteye giryom eve gidiyoım yemek yiyom sonra ders çalışıyom sonra akşam saat 11 e kadar ilahi dinliyom.a.e.o
benden sonra sivetok gelirmi acaba
olur ablacım yine ben geldimBEN GELSEM OLMAZMI???
BENDEN SONRA DA GENE SİZGELSENİZ...
ne demek öğretmenim kapımız sana her zaman açık benden sonra tevbeya hak gelecek eminim a.e.oben geldimmm....asırlık şiir kardeşiniz olmasa bile beni kabul etseniz olmaz mı?:H