Emanet
Kayıtlı Kullanıcı
zeyneppppp ben çıkıyorm canım işim varrr k.i bak allaha emanet ol slm ve dua ile
tamam ablacım görüşürüz nasipte varsa RABBİM buluşturur bi yerde...
zeyneppppp ben çıkıyorm canım işim varrr k.i bak allaha emanet ol slm ve dua ile
s.a arkadaşlar hayırlı akşamlar..
ve aleyküm selam hoşgeldiniz bu arada neden adını sevmiyosun zeynebin forumunu okudum da korkma o tufanla senin alakan yok kardeşim hayırlı akşamlar slm ve dua ile
adımın anlamı çok kötü o yuzden sevmıyorum.
bu arada nasılsınız ?
adımın anlamı çok kötü o yuzden sevmıyorum.
bu arada nasılsınız ?
yani bencede öle aaaa zeynep bloğumu arkadaşım yeniledi şablonu değişti baksana yaaaa bide yorum yaz nası kardeşssin sen:Kben geldiiiim.
arkadaşım noldu ya bi faorum açtım adına bağladın...yapma...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK AMA BAKIN BİŞİ DİYECEM BU PASTAYI YERKEN BENİM AYAĞIMI SİZİN ELLERİNİZİ BAĞLARLARSA KABUL YOKSA BANA YETMEZ BU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK AMA BAKIN BİŞİ DİYECEM BU PASTAYI YERKEN BENİM AYAĞIMI SİZİN ELLERİNİZİ BAĞLARLARSA KABUL YOKSA BANA YETMEZ BU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
ooo siz buraya gelirmiydiniz çok sevindim ne demek zeynebi ben tutarım siz hepsini yiyebilirsiniz afiyet bal olsun slm ve dua ile:H
vay cevdet abi sendemi...
bence hiiiiç girme bu olaya.sen resme bak ellerine sağlık güzel olmuş de yeter emin ol...:K
abla naptın ya...
aşk olsun..
sanırım yıne bana pasta yok![]()
yenı pasta gelince bu topic hatıra topiğimi oldu![]()