internette gezinirken garip bir soruya rastladım ''yarın öleceğini bilsen bu gününü nasıl geçirirsin?''diye ve verilen cevapları okudum işte bazı örnekler
Ben Olsam Hayattan intikamımı alırdım nasıl olsa öleceğim hiç olmassa yanlız gitmeyim
--------------------------------------------------------------------------------
Şu anda öleceğimi bilsem, giderim sevgilimin yanına son vakitlerimi onunla geçiririm...
abooo neler yapmam ki
bugünün işini yarına bırakmazdım
cenaze için çırağın sarayında bir parti düzenlerdim
....
.....vs.vs
ve nihayet farklı bir cevap '' eve kapanıp sabaha kadar ibadet ederim''
ve akıllı bir kardeşimizden bu insanlara mükemmel bir cevap 2 saniye sonra yaşayacağımızın garantisini bize kim veriyor ki? her saniyenizi bir dakika sonra ölecekmişsiniz gibi yaşayın.
paylaşmak istedim....
Ben Olsam Hayattan intikamımı alırdım nasıl olsa öleceğim hiç olmassa yanlız gitmeyim
--------------------------------------------------------------------------------
Şu anda öleceğimi bilsem, giderim sevgilimin yanına son vakitlerimi onunla geçiririm...
abooo neler yapmam ki
bugünün işini yarına bırakmazdım
cenaze için çırağın sarayında bir parti düzenlerdim
.....vs.vs
ve nihayet farklı bir cevap '' eve kapanıp sabaha kadar ibadet ederim''
ve akıllı bir kardeşimizden bu insanlara mükemmel bir cevap 2 saniye sonra yaşayacağımızın garantisini bize kim veriyor ki? her saniyenizi bir dakika sonra ölecekmişsiniz gibi yaşayın.
paylaşmak istedim....