Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yarın öleceğini bilsen bugününü nasıl geçirirsin? (3 Kullanıcı)

_çağla_

Kayıtlı Kullanıcı
internette gezinirken garip bir soruya rastladım ''yarın öleceğini bilsen bu gününü nasıl geçirirsin?''diye ve verilen cevapları okudum işte bazı örnekler

Ben Olsam Hayattan intikamımı alırdım nasıl olsa öleceğim hiç olmassa yanlız gitmeyim :)

--------------------------------------------------------------------------------
Şu anda öleceğimi bilsem, giderim sevgilimin yanına son vakitlerimi onunla geçiririm...

abooo neler yapmam ki

bugünün işini yarına bırakmazdım:D

cenaze için çırağın sarayında bir parti düzenlerdim:D:D....
.....vs.vs

ve nihayet farklı bir cevap '' eve kapanıp sabaha kadar ibadet ederim''

ve akıllı bir kardeşimizden bu insanlara mükemmel bir cevap 2 saniye sonra yaşayacağımızın garantisini bize kim veriyor ki? her saniyenizi bir dakika sonra ölecekmişsiniz gibi yaşayın.

paylaşmak istedim....

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
Sağol kardeşim de ben böyle yazıları okuduğumda en son ilkokuldaydım :D
Yani yarına ölüceğimizi biz asla bilemeyiz. Böyle yazılara aldırış edipte okumayın lütfen...

G

Goldenrose

Emeğinize sağlık çağla kardeşim ama ben de berrak kardeşime katılıyorum.
Allah'a emanet olun.

_çağla_

Kayıtlı Kullanıcı
zaten garip olan da bu değil mi kardeşim :) kocaman insanların böyla saçma sapan işlerle uğraşıp abuk subuk cevaplar vermesi beni korkutuyor bu konuları konuşanlar 7-12 yaş arası insanlar değil 18-20 yaş arası insanlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt