Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~*~ Yarı Yarı'ya ~*~ (2 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım benim güller çooooooooook güzel senin gibi aynı.çok teşekkür ederim beni mutlu ettin.odama koydum mis gibi kokuyolar efendimizin kokusu gibi.........
selametle RABBİME EMANETSİN İNŞALLAH

ve aleyna aleyküm selam ablacımm..beğenmene sevindim..demek odana koydun gül güzeli ablam :)
sen de Vedud c.c. olan Mevlaya emanetsin inşaAllah..baki dua ile..B)B)

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Canım Niğdelim çok güzel bir şiirdi!!! Ellerine ve yüreğine sağlık! Hani bazen kurur ya çiçekler, solar boynunu büker. Böyle bir haldeydim şiirini okumadan önce, senin şiirinle morel geldi, can geldi. Allah razı olsun, suya doymuş gibi oldum. Selam ve dua ile........

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Niğdelim çok güzel bir şiirdi!!! Ellerine ve yüreğine sağlık! Hani bazen kurur ya çiçekler, solar boynunu büker. Böyle bir haldeydim şiirini okumadan önce, senin şiirinle morel geldi, can geldi. Allah razı olsun, suya doymuş gibi oldum. Selam ve dua ile........

selamun aleyküm yasemin ablacım. hayırlı, nurlu geceler..
böyle bir güzelliğe vesile oldu ise bu paylaşım, çok mutlu olurum ablam..çok sevinirim..
Mevla Teala sizden de her daim razı olsun inşaAllah..dualarınızda yer almak ümidiyle..selam ve baki dua ile..B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________selamün aleyküm kıymetli kardeşim
çok güzel bir şiirdi gerçekten hep hayat yarı_yarıya
kardeşim hayatındaki tüm mutluluk_başarı _ huzur_saglık_........%100
haslatık _elem keder_...tüm kötülükler %0 olsun inşallah
mevla her daim yar ve yardımcın olsun yolunu açık etsin güzel kardeşim
(bizim fıstık gelmiş oralara ablası )
selam ve dua ile__________

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
________selamün aleyküm kıymetli kardeşim
çok güzel bir şiirdi gerçekten hep hayat yarı_yarıya
kardeşim hayatındaki tüm mutluluk_başarı _ huzur_saglık_........%100
haslatık _elem keder_...tüm kötülükler %0 olsun inşallah
mevla her daim yar ve yardımcın olsun yolunu açık etsin güzel kardeşim
(bizim fıstık gelmiş oralara ablası )
selam ve dua ile__________

ve aleyna aleyküm selam kıymetli aminenur kardeşim
beğenmenize sevindim kardeşim..güzel mi güzel duanıza içtenlikle amin diyorum, bilmukabele kardeşim..cümlemiz adına Rabbimiz kabul buyursun inşaAllah..Mevla Teala güzel yüreğinize göre versin .. Yar ve Yareniniz olsun her daim inşaAllah..dualarımdasınız acizane kardeşim..

evet, sizin fıstıkk geldi ablası, Tüm İstanbul'a gül kokusu dağıldı maşaAllah ;)
Sizin avatarınız da çok güzel olmuş kardeşim. teşekkür ediyorum kullandığınız için..
En Güzel'e emanetsiniz güzel kardeşim.. selam, baki dua ve sevgilerim ile..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt